Удължаване на косата- 10

• 64 613
  • 561
  •   1
Отговори
# 345
Ето една снимка и отпред ама май не успях да я покажа.
http://media.snimka.bg/1596/009446935-big.jpg

Страхотна е! И ти и косичката... супер

# 346
Къде си я слага косата? В София ли? Единична или двойна е тресата на един ред? А колко реда си сложи, за да постигнеш този ефект?
Поръчах я по и-нет и са 3 двошни треси.а сега мисля да си взема още понеже моята коса е гъста и като я изправя личи.иначе като я накидря става  Grinning

# 347
А по въпроса с РЕМИ и НО РЕМИ май никой не е на ясно  Cry
Реми косата е с корените са на една страна(отгоре), а връхчетата на друга(отдолу).Т.е. косата обикновено е рязана наведнъж и от един човек, така че е ''подредена''."Не реми" косата е ''омесена''(т.е., ако хванеш връхчетата, на места можеш да видиш да се подават и корени)."Не реми" е най-ниското качество коса и обикновено след известно време почва да изглежда много зле, понеже някои от космите са обърнати(а люспите на космите трябва да са загладени на една страна, за да изгледжа лъскава).Оттам идва и заплитане и прочие проблемио.Така че определено търси реми коса.  bouquet

# 348
a kak se poznava dali kosata e remy?
ice.baby как си накадри така косата... от много време опитвам и все нестава.....
Gilraen Faelivrin  невероятна си.....
как стават така прическите че да станат далги от пред... моята я скасиха адски много и е на триагалник Sad

# 349
Ами аз имам по 2 реда,всеки с по 10 кичура,на двете страни на главата.Тоест отпред имам 40  Crazy

# 350
Ами аз имам по 2 реда,всеки с по 10 кичура,на двете страни на главата.Тоест отпред имам 40  Crazy

Аз нещо неможах да разбера,как така имаш отпред 40 кичура? newsm78
Моите редове с кичури започват от едното ухо до другото,тоест са отзад!
Защо аз неможах да ти видя снимката отпред,не ми отваря нещо?

# 351
Ами имах предвид то си е наистина ред като диадема,но отпред /тоест не на темето,а над ушите/ са ми по-къси кичури и имам по общо 20 от всяка страна.  Simple Smile  newsm78 разбра ли ме?  Blush

# 352
Ами имах предвид то си е наистина ред като диадема,но отпред /тоест не на темето,а над ушите/ са ми по-къси кичури и имам по общо 20 от всяка страна.  Simple Smile  newsm78 разбра ли ме?  Blush

Ох мила,незнам дали разбрах,разбрах че над ушите имаш по 20 ама хорзонтално или вертикално?

# 353
2 реда по 10, един под друг  newsm78  Blush много съм зле май

# 354

Сигорно по различен начин са ти наредени от моите,щом немога да те разбера,значи са вертикално над ушите!А общо колко са ти на цялата глава?

# 355
Питаш.Или, както вече споменах, преглеждаш връхчетата.Внимателно.

# 356

Реми косата е с корените са на една страна(отгоре), а връхчетата на друга(отдолу).Т.е. косата обикновено е рязана наведнъж и от един човек, така че е ''подредена''."Не реми" косата е ''омесена''(т.е., ако хванеш връхчетата, на места можеш да видиш да се подават и корени)."Не реми" е най-ниското качество коса и обикновено след известно време почва да изглежда много зле, понеже някои от космите са обърнати(а люспите на космите трябва да са загладени на една страна, за да изгледжа лъскава).Оттам идва и заплитане и прочие проблемио.Така че определено търси реми коса.  bouquet
[/quote]

Много ти благодаря, супер изчерпателна беше! Лошото е, че на моята коса на опаковката никъде не пише дали е РЕМИ или НЕ РЕМИ, и аз сега как да разбера??? Много кофти! Чудя се?

# 357
Питаш.Или, както вече споменах, преглеждаш връхчетата.Внимателно.

Няма кого да попитам, за това ще преглеждам връхчетата, значи трябва да гледам дали има корени така ли? А ако е подстригана? Край с корените  Sad и няма познаване в такъв случай! Риск!!!

# 358

Сигорно по различен начин са ти наредени от моите,щом немога да те разбера,значи са вертикално над ушите!А общо колко са ти на цялата глава?

150

# 359
ice.baby как си накадри така косата... от много време опитвам и все нестава.....
Gilraen Faelivrin  невероятна си.....
как стават така прическите че да станат далги от пред... моята я скасиха адски много и е на триагалник Sad
ами с машата си я навих.така сгава най добре

Общи условия

Активация на акаунт