Удължаване на косата- 10

• 64 590
  • 561
  •   1
Отговори
# 360
Питаш.Или, както вече споменах, преглеждаш връхчетата.Внимателно.

Няма кого да попитам, за това ще преглеждам връхчетата, значи трябва да гледам дали има корени така ли? А ако е подстригана? Край с корените  Sad и няма познаване в такъв случай! Риск!!!
Кофти наистина, ако е подстригвана...Но ако вече си я купила, нищо не може да се направи Peace

# 361
Да за съжаление /може и за радост/ вече съм я купила! Донесоха ми я от САЩ, пакетирана е! Каквато такава, ако е гадна ще я сваля и ще си взема друга! Мисля, че няма да е толкова фатално ако за мой лош късмет е НЕ РЕМИ коса!!!  Thinking

# 362
И моята от там я донесоха. В черна дълга кутия с една мулатка отпред Laughing

# 363
и какви са общите ти впечатления за косата???  Thinking

# 364
Ами тя всъщонсто си е с ширит отгоре /ако се казва така / и изобщо не дава възможност да мисля кое е началото и кое края. Изглежда ми добре, в неделя вече ще я пробвам и мисля да я тествам с малко пяна. Ако оцелее на пробата и не се загелпи след измиването, би трябвало да е хубава.

# 365
Не е гаранция,че след първото измиване ще се развали може и след петото както беше в моя случай.

# 366
казва се треса!!!
Момичета плашите ме  Laughing аз утре имам час да си я слагам! Мислех отдолу да видя дали не дай си боже се подават коренчета! Все пак се надявам, че е от РЕМИ-тата  Wink

# 367
моята е жива и здрава още Hug-мия я ,боядисвах я,къдря я,и изправям с пресата Flutter

# 368
И твоя та ли е на треси? От колко време ти е на главата или е с щипки и си я сваляш?

# 369
казва се треса!!!
Момичета плашите ме  Laughing аз утре имам час да си я слагам! Мислех отдолу да видя дали не дай си боже се подават коренчета! Все пак се надявам, че е от РЕМИ-тата  Wink

Какви коренчета ще търсиш,да не мислиш че е вадена с пинсета от главата! Grinning

# 370
казва се треса!!!

Какви коренчета ще търсиш,да не мислиш че е вадена с пинсета от главата! Grinning

Не аз, а EMPRЕSS  ми каза да търся коренчета, и впредвид това, че вие сте с по-голям опит, за това търся коренчета!!!  Naughty

# 371
А по въпроса с РЕМИ и НО РЕМИ май никой не е на ясно  Cry
Реми косата е с корените са на една страна(отгоре), а връхчетата на друга(отдолу).Т.е. косата обикновено е рязана наведнъж и от един човек, така че е ''подредена''."Не реми" косата е ''омесена''(т.е., ако хванеш връхчетата, на места можеш да видиш да се подават и корени)."Не реми" е най-ниското качество коса и обикновено след известно време почва да изглежда много зле, понеже някои от космите са обърнати(а люспите на космите трябва да са загладени на една страна, за да изгледжа лъскава).Оттам идва и заплитане и прочие проблемио.Така че определено търси реми коса.  bouquet

ЕТО ЗА ТОВА!!!   Naughty Naughty Naughty

# 372
казва се треса!!!

Представям си колко народ са оскубали заради нас Mr. Green

# 373
да бе хи хи, ама те си имат даже в повече, не ги жали   Laughing

# 374
Никой не са скубали, това е паднала коса, събирана от четки и гребени Tired

Общи условия

Активация на акаунт