Удължаване на косата- 10

• 64 678
  • 561
  •   1
Отговори
# 180
http://www.youtube.com/watch?v=s-XQt6H9ees&feature=related
от каде намират такива хубави коси тези хора.....
Slav4e_Av4e - Мила как мислиш това дали е по-добро от целия ред?

# 181
iana.baby въпрос на вкус.Няма разлика от това да е цял ред,просто по вече играчка при слагането.За мен не е по-добре,защото така имаш много повече фиби по косата,имаш на всяко парче,а иначе като си с цял ред,има по-малко.Ако се сложат 4 парчета на един ред това са 8 фиби.Ужасно много,ако са три реда така,това са 24 фиби.Освен това е по-баво отколкото да се сложи един ред,и също така е по-сложно са слагане,когато си го слагаш сам,ако изкривиш едно парче,или да е с половин сант разлика от другото,веднага ще си проличи.И все пак въпрос на вкус.Все е лента с фиби.

# 182
tuka mi mn prava....of dobre 4e si ti... ina4e tuka mai vsi4kite sme go zakasali bez teb Simple Smile  Hug

# 183
tuka mi mn prava....of dobre 4e si ti... ina4e tuka mai vsi4kite sme go zakasali bez teb Simple Smile  Hug

Ааааа,без такива.Има много момичета,освен мен,които разбират.Просто аз все съм тука и ги изпреварвам.Сигурно им се  Sick вече от мене. Blush

# 184
еее ако някои се е обидил много се извинявам...., имах в предвид 4е си най-скоростно отговаряш...  Simple Smile  bouquet

# 185
Тази с какво е удължена с пришиване или с кератин. Разбрах вече, че капсите ги отричате.

Коса удължена  на кичури няма как да е с пришиване.Как мислиш се зашива кичур? Rolling Eyes
Ако знаех едва ли щях да питам Laughing Последно това от клипа какво е?

# 186
Тази с какво е удължена с пришиване или с кератин. Разбрах вече, че капсите ги отричате.

Коса удължена  на кичури няма как да е с пришиване.Как мислиш се зашива кичур? Rolling Eyes

Странно ми стана,че изобщо си си помислила,че може да бъде сложена коса на кичури и всеки кичур да е зашит. Shocked Освен това,ако беше погледнала само по- предната страница,на която съм сложила огромни снимки на сложени кичури и съм показала двата варианта които са възможни,щеше да знаеш.
Хора,обидно е,и спрямо мен,и спрямо другите момичета,дето отговаряме и даваме съвети да не се погледне поне една-две страница.Не може да повтаряме едно и също като малоумни.

# 187
Абе, Славче гледала съм ги снимките даже си харесах мадамата с червената коса, дори мисля че ми е позната физиономия. Но повярвай ми, че съм много боса в материята. Просто не ми се е налагало досега да се интересувам от това. Може да ти звуча като индианец, но това е положението. Най-малко имам желание да обиждам  някой. Само това ми е работата, цял ден за друго не мисля. Crossing Arms Между другото имам вкъщи едни треси на Сокап, но те ми стоят просто ужасно и мисля да ги подаря на някой. Затова ми се искаше някой ако може да даде съвет, но нищо.

# 188
Е над снимките пиша бе мила.Мацката с червената е с кератин,писала съм,другата с капси.На видеото мацката е като тази с червената коса,нали си показва корените.Извинявам се ако съм била груба,просто понякога идват хора,дето наистина не са погледнали нищо от темата,и питат въпрос дето е задаван сто пъти. Crossing Arms
Ти като имаш тресички тях ли искаш да си слагаш,или искаш кичури,и просто разпитваш.Кажи ми,за да мога да ти отговоря.Относно това,че явно си с гъста коса,това няма значение,просто ще ти се сложи повече коса,демек набутана си с парите. Laughing

# 189

Коса удължена на кичури няма как да е с пришиване.Как мислиш се зашива кичур? Rolling Eyes

Извинявам се , че и аз се намесвам... то и аз съм за бой ама  Славчето е права, на предната страница точно над всяка снимка тя е написала какъв е начина на по ставане, а от 3 страници насам обсаждаме само това. Лично гарантирам 4е ако имаш някакви други въпроси всяко едно от моми4етата тука и Славче и Руска и Джоли и Тони и Heltah и всички останали които са наясно (без да се обижда някои ако съм го пропуснала) щяха да ти съдействат, но за нещо писано на предната страница извинявай ама малко... няма как да стане. Naughty Hug

# 190
Айде сега да помоля всички да стискат групово палци..... отивам на фризиор след работа да ми сложат коси4ката за постоянно Simple Smile
оф дано е ок всичко Praynig
айде хубав ден на всички от мен Simple Smile

# 191
iana.baby стискам ти палци !  Grinning
Дано да ти сложат косичката добре и да се харесаш !

А утре аз съм на фризьор за същата процедура  Mr. Green
тогава ще ми стискате палци на мен

Ти последно кой вариант избра ?  newsm78 Ще я пришиваш ли?

# 192
  • Варна
iana.baby  
Да се похвалиш fingerscrossed

# 193
iana.baby стискам ти палци !  Grinning
Дано да ти сложат косичката добре и да се харесаш !

А утре аз съм на фризьор за същата процедура  Mr. Green
тогава ще ми стискате палци на мен

Ти последно кой вариант избра ?  newsm78 Ще я пришиваш ли?

Да така, както е снимката от Дима, която Славчето показа... Simple Smile
а ти каде ще ходиш?
Ще стискаме разбира се!  Hug

# 194
Да така, както е снимката от Дима, която Славчето показа... Simple Smile
а ти каде ще ходиш?
Ще стискаме разбира се!  Hug

И аз смятам да я пришивам по същия начин, но моята ще я правят в един салон в Пловдив  Peace

Общи условия

Активация на акаунт