Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 333
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
Днес ми беше термина ............ Cry Cry Cry
Няма го малкото ми момченце , не можах да го гушна , не можех да му се порадвам........

# 211
 Flowers Rose Flowers Rose за всички малки ангелчета...
Хриска Hug

# 212
# 213
Hriska Cry Hug

Flowers Rose Flowers Rose за него  Praynig дано да е на едно по добро място ...................

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 11:47 от helenapeeva

# 214
  • Варна
Хриси,  Hug
Въпреки, че не си го прегърнала, той е усещал любовта ти ... сигурна съм, че я усеща и сега!

# 215
Хриска  Hug

# 216
Хриска   Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета които толкова много ни липсват

# 217
Хриска ,  Hug

за малкото ти момченце -

Дано скоро се завърне при теб .Дано най-сетне бъдеш благословена когато дойде този миг.

# 218
Хрисинце,   Cry с теб сме в този ден, другарче!

kroelahai, съжалявам...

# 219
Hriska,
дано малкото човече усеща от някъде твоята любов. Когато ми прекъснаха бременността поради мисед, след известно време сънувах, че раждам. Вече бях забравила да броя, но като се замислих това беше точно датата на термина ми. Не може да е само случайно съвпадение.

# 220
Хриска Hug съжалявам миличка·

# 221
Аз отбягвам да броя месеци, години... да се вглъбявам в дати... и рядко пиша тук... Но днес ми е изключително мъчно... Много тъжен ден за нашето семейство. Преди 1 години си отиде Жанетка... завинаги... Днес моята леля /нейната майка/ има рожден ден... Хубав подарък, а?  Cry Много ми е болно за нея. И за моята майка, и за братовчед ми и за баба ми и за нейната дъщеричка миличката на 18 години без мама... Като ги гледам как страдат ми става още по тежко...
И времето беше такова преди една година - слънчево и студено...
А онзи ден на помена сутринта беше много меко и като отидохме на гроба задуха много силен вятър и заваля... Сякаш и природата тъжи за нея...

# 222
Шерче,  Cry Cry Cry
Влизам, чета, поемам и нищо вече не мога да напиша. Нямам сили, нямам енергията, нямам обяснение.  Cry

# 223
И аз си чувствам като Рони-безмълвна и тъжна от прочетеното·
Шер съжалявам за братовчедката ти но най-ми е мъчно за дъщеря и.......
за Жанетка

# 224
  • Варна
cher, тежко е да загубиш близък, но винаги остава надеждата, че някога, някъде ще бъдете отново заедно.  Hug
телата са тленни, но любовта не се губи.

за жанетка...  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт