Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 330
  • 337
  •   1
Отговори
# 225
Flowers Rose Flowers Rose за Жанетка

# 226
# 227
  • Варна
За Жанетка

# 228
  • София
Шерче, съжалявам Sad
Flowers Rose Flowers Rose

Вече не вярвам в нищо... и в надеждата дори

# 229

Знаеш ли Аги, за това ми е още по мъчно... Защото много боли, а не съм сигурна, че вярвам в това, че е на по хубаво място и, че въобще има такова място  Sad

А любовта към нея винаги ще я има и хубавото е че си говорим много за нея, спомняме си, плачем....
Успокоявам леля ми, постоянно и повтарям, че тя е на хубаво място където не я боли и един ден ще бъдем заедно, а пък най тъпото е, че самата аз не съм напълно убедена в това...  И знаете ли последния път как ме погледна като започнах да и говоря ... С много тъжни очи и ми каза "кога, кога, лелче, ще отида при нея..."
А за дъщеричката й... Просто нямам думи да го опиша какво чувствам. И съм много безсилна да помогна. Много я влече живота нея. Тя е на 18. И това хем е хубаво, хем лошо. Защото от една страна и помага да не усеща толкова липсата, но от друга отива в крайности... А баща й... уплашен да не загуби и нея и позволява всичко  Confused А ако знаете как всеки изминал ден започва да прилича на майка си...
Много ми тежат тия неща и отдавна исках да ги споделя. Мъчително е когато близките ти страдат...

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 14:17 от cher

# 230
  • София

Знаеш ли Аги, за това ми е още по мъчно... Защото много боли, а не съм сигурна, че вярвам в това, че е на по хубаво място и, че въобще има такова място  Sad
И аз... Лутам се...и нищо не може да ме успокои. Може би затова хората са казали - "Блаженни са верующите"

# 231
  • Sofia

А любовта към нея винаги ще я има и хубавото е че си говорим много за нея, спомняме си, плачем....
Успокоявам леля ми, постоянно и повтарям, че тя е на хубаво място където не я боли и един ден ще бъдем заедно, а пък най тъпото е, че самата аз не съм напълно убедена в това...  И знаете ли последния път как ме погледна като започнах да и говоря ... С много тъжни очи и ми каза "кога, кога, лелче, ще отида при нея..."
А за дъщеричката й... Просто нямам думи да го опиша какво чувствам. И съм много безсилна да помогна. Много я влече живота нея. Тя е на 18. И това хем е хубаво, хем лошо. Защото от една страна и помага да не усеща толкова липсата, но от друга отива в крайности... А баща й... уплашен да не загуби и нея и позволява всичко  Confused А ако знаете как всеки изминал ден започва да прилича на майка си...
Много ми тежат тия неща и отдавна исках да ги споделя. Мъчително е когато близките ти страдат...

шерита, продължавай да пишеш, ако ти олеква, миличка  Hug

и на мен тези дни ми е много тъжно и мъчно  Sad  наближава първата годишнина откакто почина нашият скъп кум  Cry - помня на 8-ми декември миналата година как страдах за 30-годишния ни близък и приятел, повален от мозъчен тумор милият, остави съпруга и син на 6 години... мир на душата му!  Praynig  добре, че тогава бяхте всички вие тук, да ме подкрепите /ако щете вярвайте, но все още пазя личните ви бележки към мен   bouquet / ето, снощи кумата ни се обади да ни покани на тъжен помен на 7-ми декември...  Sad

# 232
Шер,   Cry

още помня, когато за първи път писа,че тя е болна и че надежда няма... не знам какво да ти кажа. Толкова е жестоко. Много мъчно ми стана като прочетох какво е казала майка й. Баба ми, Бог да я прости, по същия начин след като почина чичо - братът на баща ми, все искаше да си ходи при него. Наитина е твърде жестоко.  Cry

Flowers Rose Flowers Rose за Жанетка

Вихрогонче,

Flowers Rose Flowers Rose за кума ти

# 233
Шерче ,много боли загубата на близък  Hug

за твоята братовчедка-

# 234
Шерче,болката от загубата на близък е ужасна. Hug
А когато си отива млад човек е още по-жестоко,толкова мъчно ми стана за леля ти  Cry Иска ми се да вярвам,че всички хора,с които сме се разделили са на едно по-добро място,и се грижат за всички малки ангелчета.
Сега с наближаването на празниците,ми става още по-мъчно.За това,че свекър ми си отиде без да може да се порадва на Марти,да го види как расте и да е около него в годините,в които ще се променя със всеки изминал ден.Той толкова много го чакаше,а не можа да му се порадва.Животът понякога е наистина несправедлив,но за съжаление не можем да се преборим с това. Cry

За Жанетка  Flowers Rose
Вихрогонче
за твоя кум  Flowers Rose

# 235
 Flowers Rose Flowers Rose  за Жанетка
Шерче  Cry

# 236
  • Варна
треперя и ме е страх, и ми е жал за една майка, която също трепери и я е страх. а лошото е, че нещата вече не са в човешки ръце и не можем никак да помогнем... чакаме и се молим...

# 237
Лилибонче, толкова ли е зле положението?  Confused

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 11:06 от рони

# 238
Значи за него става въпрос.  Cry
Бог да помага там, където хората не могат. Praynig Praynig Praynig

# 239
  • Варна
не знам. лекарите действат с вливания, но всичко си зависи от организма на самото дете. а то е изтощено и от химиотерапия, и от какво ли не. дано намери сили в себе си и се стабилизира! рони, изтрий името, моля те! това са си мои размисли и страхове, не искам да внушавам нищо на никого.

Общи условия

Активация на акаунт