Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 324
  • 337
  •   1
Отговори
# 75
Спете спокойно дечица. Така ми се иска да вярвам,че не страдате там, където сте днес, мили рожбички.. че ви е добре, че ви е светло и топличко. Че не ви е тъжно и самотно. Cry

# 76

нека пътя,по който вървим е по-лек

# 77
# 78
Едно петгодишно момченце загуби баща си!Докога ще продължава тази несправедливост!! Почивай в мир! newsm45

# 79
Защото Фивърчето не заслужава да мине през тази огромна болка отново.
За малкото ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
С теб съм мило другарче  Hug

# 80
Защото Фивърчето не заслужава да мине през тази огромна болка отново.
За малкото ангелче  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
С теб съм мило другарче  Hug
Фивърче  Hug Hug Hug

# 81
на мен също днес ми е мъчно за Фивърчето . . . влязох във форума и видях темичката Cry Cry Cry

# 82
Не знам какво да кажа ...наистина не знам.Само се питам как е възможно и защо пак трябваше да се случи.Направо ми идва да викам ,че не е честно,и каквото и да кажа ми звучи безмислено.
Милото Фивърче,кураж миличка Hug

# 83
Малко е да се каже, че ми е мъчно. Няма мярка за всичко, което изпитвам в момента.
Фивче,  Cry Cry Cry.

# 84
  • Стара Загора

Не знам какво да напиша..........
тъжно и пусто ми е...........
защото отново....
защо....
Тъжен и мрачен ден......

# 85
  • Варна
...заради Фивър...защото вече трябваше да успее...защото не е честно...Каквото и да кажа, ще е нищо в сравнение с това, което чувствам...За малките ангелчета    smile3518  На мама няма да кажа да е силна, а да знае, че сме до нея...

# 86
  • Някъде там...
Мъчно ми е за Фивчето, цяла вечер ми текат сълзите.  Cry Не разбирам защоооооо?!

# 87
Когато научих първата ми мисъл неизвестно защо беше едно твърдение на случаен гост във нашия подфорум, че две бомби в една дупка не падат. Тогава написах,че падат...

А падали даже и три... как се случва това, как се обяснява, как така и защо

Cry Cry Cry

не мога да изразя емоциите си с думи

# 88
Фивърче Hug доста време не съм влизала във форума, но не очаквах толкова лоши
новини...............Съжалявам миличка

# 89
......защото вече е ноември
така бързо мина времето , надничам всеки ден в отчетните на ноемврийките , вече има толкова много бебета дошли на този свят , толкова много щастливи мами , които ги прегръщат , радват им се , гушкат ги........ искам да пиша там , но не мога , нямам сили ........ всеки път като гледам снимките на бебковците и плача , търся това което изгубих , ного няма......... моите ръце са празни.......
А нима искам толкова много........

Общи условия

Активация на акаунт