Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е най-популярното количество парфюм сред потребителите?
Какви са причините за предпочитанията към определени опаковки?
Има ли значение цената при избора на парфюм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е най-популярното количество парфюм сред потребителите?
Повечето потребители предпочитат разфасовки от 100 ml, тъй като се считат за най-икономични. Въпреки това, много участници в проучването преминават към 50 или 30 ml, тъй като по-големите количества бързо им омръзват. За мнозина идеалното количество е точно 50 ml, тъй като е лесно за носене и предлага разнообразие от аромати.
-
Какви са причините за предпочитанията към определени опаковки?
Причините за предпочитанията към определени опаковки могат да варират. Някои потребители избират 100 ml, когато става въпрос за любими парфюми, тъй като искат да избегнат риска от недостатъчно количество. Други обаче предпочитат по-малки опаковки, когато искат да разнообразят ароматите си или когато не са сигурни в нов аромат. По-малките опаковки предлагат и възможност за по-често пробване на нови аромати, без да се ангажират с голямо количество.
-
Има ли значение цената при избора на парфюм?
-
Какво е мнението за тестерите на парфюми?
-
Каква е употребата на парфюмите сред потребителите?
Вече ще мина на 50, че 30 е малко
Иначе имам чувството, че нещо не ми е наред... Ако имаше туби с парфюм, и такова щях да си купя, не слагам много по принцип, но пак искам най-много да си имам като ми харесва. Имаше един филм с Кристина Апългейт, тя имаше чист парфюм Шанел Н5 няколко ЛИТРА, за да си го изсипва във ваната...Останаха ми очичките