"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 729
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
  • Cacao Land
Честит имен ден, Каприсче! Нека името ти се слави и произнася само за добро!
Честито и на всички останали, които празнуват. Аз след малко ще звъня на татко, че и той ми е именник Heart Eyes

Иначе, какво да ви кажа момичета...  Embarassed Режимна съм, с нережимности днес и вчера, но за сметка на това апетита ми не ще да стихва. Хубаво извинение, няма що ooooh! Ще трябва да се взимам в ръце, че почвам да се чувствам неприятно в дрехите си, а това не е хубаво. Много ми е трудно да си преорганизирам тренировките също, с тази работа направо се забравих тотално ooooh!

Мръъъъън, обичам ви  bouquet

# 91
  • София
Шоки, Hug и ние те обичаме!!!!  Heart Eyes Това с дрехите не е никак добре - но щом се вземаш в ръце навреме скоро ще го поправиш  Peace

Тиквичка, Иле, Жени, aventura, Каприсче, Петинка, Миранди  и всички неделно отсъстващи Дневничета Hug Hug Hug

Приятна вечер на всички и успешна минусова нова седмица  Hug Heart Eyes Hug

# 92
Здравейте,
Честит имен ден и от мен на всички именници. - да сте живи и здрави и само щастие да ви носи името.
Аз да се оплача - събота и неделя са ми поголовни. Днес банички с кайма на фамилия(5бр,ама те са малки и е колкото 1 нормална горе долу) ,чесново хлебче и единственото здравословно е една ябълка и чаша доматена супа.А вчера пък ядох само вечерта и то доооста. Embarassed #2gunfire
И взех решение - от утре съм на Ипо. Дано да е по-лесно,когато режима е написан,че не се понасям вече, а и не ми идва  Cry и то с 20 дена вече закъснява и ужасна работа...ще чакам още 1-2 дена и ще си направя тест и то чакам,защото си мисля,че няма от какво да се притеснявам.леле какво съм мрънкало. Embarassed
хайде лека вечер и от мен и ще пиша утре как е с режима Wink

# 93
little_mermaid да не би да е от стрес, диети, ограничения?
шоки лов ю  Heart Eyes Споко знам, че като ти остане време ще се стегнеш - ти го можеш, знам какво е когато ти се трупа работа...
каприсче вземам си плюшената играчка  Peace  Heart Eyes
жедирче и аз се развам като пишеш  Hug
Днес съм чат пат режимна, гони ме глад и си угаждам  ooooh!
Направих упражненията и ми бе приятно;
с водата - оки съм.  Grinning
от утре вече ще следя какво ям, че ще съм на РД на 1-ви -и то на близка и ще бъде вкусно  Heart Eyes

# 94
Добро утро!

мале какъв студ и колко ми се спи, както казва Шоки - мрънн Mr. Green Tired
Хубав ден  Hug

# 95
  • София
Добро утро! Hug

Иле, Hug мерси за кафето - в този студен ден идеално ми идва това топло кафенце  bouquet

Успешна и минусова седмица на всички! Hug

# 96
Добро утро и от мен  Hug

Chocolata
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

♥ iguanka ♥, меси за кафенцето  Hug

Днес кантара показа пак 57.3

Сега си допивам кафето и отивам на лекции.

Пожелавам на всички ви една хубава седмица, изпълнена само с хубави емоции и многоо минусчета   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Здравейте момичета. ))))

При мен е някаква лудница и заплануваното от мен плодуване тази седмица няма да се получи. Дойдоха ни гости, които ще си тръгнат другата неделя и просто няма как да стане. ((((
Гледам уж да хапвам нормално, но не особено успешно.

# 98
добър ви ден!
Времето се пооправи и излизаме на разходка с мънинкото Simple Smile
Започнах с режимна закуска, надявам се д апродължа така. Предвиждам и спорт
Лав Ю Ол  Hug

# 99
Здравейте и от мен!!!

Аз нещо го закъсах с постовете ви, защото докато се включа сте изписали толкова много неща.
Сега да отговоря на въпросчето към мен от МИС КАприз.
Възраст да посочвам ли ил не Shocked, шегувкам се. На 28 съм, безнадеждно омъжена от 5 год. и три месеца. Имам малък палавник и юнак на 3г и 6м. Винаги съм се лутала между 60 и 70 кг. И никога под 60 Cry Често над 70.
Стартирах диетуването 75.600кг. в момента след 35 дни диетуване от които 22 дни на страхотната диета съм свалила 8кг и нити гр. повече - от цяла седмица #2gunfire. А съм толкова стриктна Thinking, но пък не правя никакви упражнения, защото нямам кога. Освен когато играя ролята на мечката в игрите със сина ми (ах как добре се справям от към външен вид) smile3521

Това е за мен - раздвам се, че съм в дневническите редици.
Да се отчета за уикенда и за днес;
- събота - 150гр. активиа натурална, 3 фурми, 80гр. пържени яйца (бъркани и без сирене), една круша, една ябълка - май само това.
- неделя - 1/4 домашен геврек, салата от картофи и моркови, кис краставички, 1/4 домат, салата домати + печени пиперки+парче сирене (вечерята ми)
- днес (понеделник) - 2 бр. чай, 5гр. мед, 150гр. активиа - (до момента)
надявам се малко салата за обяд и салата за вечеря+парче сирене.
А утре ми се полага плодов ден (аз съм във втория етап на страхотната диета, ден 9-ти).
Толкова от мен ще се включвам, когато мога. Целувчици на всички newsm53  love001
Успех !!!

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 13:54 от double hot

# 100
Да се разпиша и аз, въпреки че кантаря не ще да мръдне, диетична съм си, днес дори избърсах праха на степера и тренирах 20мин като за начало, да не се пресиля нещо Mr. Green, кантаря не мърда и грам Rage
Винаги съм се лутала между 60 и 70 кг. И никога под 60 Cry Често над 70.
double hot, и аз така, напоследък се поотпуснах и се изстрелях много нависоко, та сега оправям пораженията, а резултата ти е много добър, бавно свалени кг се задържат по-лесно Hug
Нямам много време да пиша, имам много работа и се чувствам виновна като отворя форумчето,  Rolling Eyes Ще се включа за повече когато мога, сега само исках да ви нагушкам да не ме забравяте Hug Hug Hug

# 101
Здравейте бърборани Hug

Жени как ще те забравим?Не се притеснявай ще мръдне кантарчето,може да губиш сантиметри сега,да не са килца и затова да не мърда кантара Peace

Лиде да са ти живи и здрави майчето и свекито  bouquet на патерица,но сега ви прочетох

Каприсче честит имен ден  newsm51жива,здрава и много щастлива с новите по-ниски килограми и на другия Димитров ден да влезеш само за да ни почерпиш,а не защото си на режим Peace

Дабъл хот може би си започнала да сваляш по-бавно защото се доближаваш до нормалните от години за теб килограми,ще се рзадвижат килцата само търпение да имаш след това пък ще ги задържиш по-лесно  bouquet

Аз съм в мц,но този път го карам режимно.Реших че трябва да опитам и това и ако продължава кантара да се държи като инато магаре ще спра за малко със режима да видя какво ще става ще се дебелее ли или ще се запазят килограмите,а после и в двата случая ще започна режим пак с надеждата че ще е засилен метаболизма Peace

Мирама,Миранди,Петинка,шоколадче,Тикве,Иле,Русалчице,Авентура,Ая,Скорпедано не съм пропуснала някой Весела и отслабваща седмица и много,много Hug

# 102
didicheva  doh newsm53 - благодаря ти!

Толкова неща си мислех напоследък, но не се бях сетила ...

Дабъл хот може би си започнала да сваляш по-бавно защото се доближаваш до нормалните от години за теб килограми,ще се рзадвижат килцата само търпение да имаш след това пък ще ги задържиш по-лесно  bouquet

...а това  е самта истина Thinking

# 103
Забравих да ви кажа,че след мц мисля да започна упражненията на Стефан чанг за корем та да видим какво ще се случи с моите сланинки.Дано поне това има ефект Peace

# 104
didicheva,след тази реплика не може да пропуснеш да кажеш какви са тези упражнения  Party
днес спорт 30мин кростренажор-8.35км,93ккал,1ст.
обаче храната е под всякаква критика  Embarassed
Хайде всички на отчет. Да видим кой как се справя

Общи условия

Активация на акаунт