Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 296
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 525
   Здравейте на всички на режима Дюкан. Пробвах режима преди време, но поради ред причини спрях след ударния период. Сега искам пак да го започна, но не мога да си намеря овесени трици. Въпроса ми е - може ли да правя диетата без тях? Линка с магазините, където могат да се намерят не ми се отваря и не знам дали има интернет магазин от където да си ги поръчам. Пектинът (за ябълков пектин ли става въпрос) и лененото семе могат ли да заместят овесените трици напълно ( пшеничените не искам да използвам, заради подуването)? Знам, че може тези въпроси да са задавани, но нямам време да изчета темите, а в първа страница не открих отговора. Ще ви бъда благодарна за отговорите.

# 526
             ДОБЪР ДЕН  СЛАДУРКИ И СЛАДУР,
нямам време да чета, но ви пожелавам СЛЪНЧЕВ ПРОТЕИНОВ ПЕТЪК. След обяд ще чета и ще пиша. ЦилуФ ки!!!
                                        ФИЛЮДКА

# 527
  • Бургас
rumqnkа, аз съм кърмачка и от вчера съм на олекотения вариант. Обаче и на мен ми се струва, че за теб е още много рано - сигурно сте изцяло на кърма. Моя син вече е на пюрета и каши през деня и отказва да суче денем - т.е кърмим се само през нощта по 2-3 пъти и нещата вървят към отбиване май. Затова си мисля, че няма да е зле да намалеят първо кърменията и тогава да започнеш. Ама това си е лично мое мнение - ти си знаеш!   bouquet

ПС: Tincheto 78 ето ти интернет магазин с овесени трици

Оххх ...и пак аз ...стевията позволена ли е като подсладител?

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 11:42 от I r r a

# 528
  • Пловдив
Татитче, мерси ...
Виви, аз моите си ги меля в кафемелачка и става- при теб защо не се получава,какъв е проблема ?
Веси,весело празнуване и да ти е живо и здраво момчето

Пращам цилуфки на всички- мляс! и знайте,че Ви наблюдавам

П.С. балконя ще се срупи бря..

Поздрави,Монрое

# 529
Здравейте момичета и Туни , и аз исках да споделя за МЦ ,значи на режима съм от 2м. и кусур и цикълът ми е по редовен от всякога.Мисля,че протеините действат явно на всеки различно - както със свалянето така и с всичко останало,което се случва в телцата ни..
biala i dobra - за стихчето дето вчера коментирахте -  мисля ,че е на pin4e-Павлина Йосева - ето ти линк със нейни неща  http://www.bukvite.com/avt_data.php?cicle=695&nick=pin4e&offset=0

Неска съм са пруменила. Смея съ кът’луда.
Пундрих са с идно белилу.(чак са сбърках с друга!)
Мислат мъ за ногу младъ. Мигъм кът’дивица.
А Марин тува йе чакъл –иска ‘мъ съблича.
Ама аз дън съм такъва, чи да му са давъм?!
(Къту пийни пет мастики ‘ич не мий забавен...)
Думам му чи гу ни искам, вяра ми не фаща.
Фустата ми щял да ‘дига. Да ми зяпа гащити.
Посли щял да йе дискретин, да ни мъ издава.
(чи Гуран си е сирсемин. Ногу са пеняви.)
Пусту! Скрумнустта е глупус. Дъл пък да не ида?
Мъш да н’ види мойта хубус...туй ша йе обида!
 / да съ чите меку и красотно/:)

Усмихнат петък имайте и не забарвяйте водата! Hug

Хехе, да това е на Пинче - Павлина Йосева.
А оная писаница за красутата не е нейна. Афторката е Калина - http://www.hulite.net/modules.php?name=Your_Account&op=useri … p;username=kalina

В тоз ред на мисли :

Аз знам, чи съм рудена със късмет!
Ут малка ощи сякак са усещах
и ут галошити нагоре кат ни съм у ред,
късметя няма начин дан ма среща.

Сифте ма блъсна рану..., ма куга!?
(тос белег на челоту ут тугаз ми й...)
Такъф ритник, чи... одма ма прустря.
Ут мен да знайти, санким, чи упасну й!

И ток ма й бил, съм падала ут кон...
И бизуспешну сé на плиткуту са давя...
Кат му путръгни на чиляк - върú му пу наклон,
кату на бясну кучи дрянуф'ти туяги.

Кат са разминахми утпосле - уж рахат.
Е, случва са да ма придебва у засада,
да ма пусритва най-внизапну изудзад,
ма кат пудсвикнах - ни мий изнинада.

Сига убаче мисла да гу срещна аз!
Сюрприз му готва, имам да му връщам...
БУНЖУР! кату му кресна с меден глас -
най-малку триста пъти шса прикръсти.

Ам тъй ми! Съм рудена със късмет,
ма той ни знай, чи е руден с Калина!
Кат му застана хилната на Ф утпред,
си мисла просссту няа му са размини!
 Mr. Green

Извинявам се за спама, дано поне е предизвикал усмивки Simple Smile

# 530
Ама кви протеини сте напускали самоооооо Mr. Greenам-ам

Честита месечинка на КОте-то Mr. Green
Честото и на Веси да и е живо и здраво момченцето
Аngels zg промяната наистина е страхотнаааа
Честито и на всички минусчета и всички празнуващи които изпускам

Днес голяма радост с моя кантар,само някакви 300грама ме делят от кръглото 20 кила до утре мисля да ги няма Mr. Greenче ША пускам снимки ,еййй тоя месец започвам страхотно,много се кефяяяяяя
Обаче съм адски изтощена,малките един след друг се разболяха пак и снощи пак имахме "Екшън"цяла нощ температура,добре че е кантарчето да ме зарадва  поне

# 531
Здравейте и от мен. Вече съм -2кг. , но почти всеки ден прегрешавам по мъничко   Blush Confused

# 532
  • София
Waq, Margi_s,  Joy Joy Joy Joy  Hug

СофиЕнкиииииииии, дайте и ние да си направим една срещааааааа!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Cvetimira,   341uu  341uu  341uu

# 533
   Ира, много благодаря.     bouquet

Това води до следващия ми въпрос. Тъй като доставката е доста скъпичка трябва да знам една опаковка от 200гр горе-долу за колко време се изразходва, за да преценя колко опаковки да си поръчам. Знам, че от триците се приготвят доста неща, но поне да ме ориентирате един пакет, ако се използва само по 3лъжици на ден за колко дни е.

# 534
  • София
благодаря ви! Hug
Margi_s ,на мен също ми се разбърка цикъла.Дойде ми последно на 50-тият ден.Аз и преди си имах нередовен,но след раждането уж се оправи.
А ти щом правиш опити,май е добре да не си разбъркваш сега хормоните.Въпреки че,аз няколко години си ходех все дебела,уж да не прецакам опитите.

cote ,браво - много добре изглеждаш!

# 535
здравeй Айнур Hug не се притеснявай ако си спазваш режима, след кратко задържане пак трябва да тръгне кантара надолу, настрой се позитивно и чакай...колкото до наденицата тя добре е без мазнини, ама дано не е солена, със солта трябва да внимаваш също...и не забравяй пий вода...успех Hug
За сетен път си ми пак на помощ и на среща  Hug  bouquet Благодаря отново за съветите

# 536
Здравейте и от мен. Вече съм -2кг. , но почти всеки ден прегрешавам по мъничко   Blush Confused

Оф, много ми се прегрешава и на мен, ама съм стриктна кат цербер. Naughty
Чат-пат ми се реве на рекламите на сладкарница Неделя и разни други "нережимности", уааааааааа Cry, при което половинката по-скоро сменя канала. Mr. Green
През почивните дни смятам да се заровя в рецептите за дюкански сладки, защото не издържам вече ooooh!
Дръж се, Цветимира, никакви такива повече грехове. Пий сега една вода Simple Smile

# 537
Здравйте, момичета!  bouquet

Искам да се похваля - тази сутрин се мерих и се оказа, че съм смъкнала 2 кг. А днес ми е трети ден Whistling Много се радвам 
Flutter

angels_zg Hug (а промяната няма смисъл от коментар - ти си знаеш  bouquet)

# 538
благодаря ви! Hug
Margi_s ,на мен също ми се разбърка цикъла.Дойде ми последно на 50-тият ден.Аз и преди си имах нередовен,но след раждането уж се оправи.
А ти щом правиш опити,май е добре да не си разбъркваш сега хормоните.Въпреки че,аз няколко години си ходех все дебела,уж да не прецакам опитите.

cote ,браво - много добре изглеждаш!

angels_zg , благодаря за отговора. Моят цикъл е редовен, но при мен се наслагаха много неща и не знам дали не е съвкупност от всичко. Едва ли е бременност, щото след 7-8 дни закъснение тестът не би останал безмълвен. Може и от Хашимотото да е. Пия еутирокс вече 4-5 месеца и може сега да реагира организма. Ендокринолозите дават коренно противоположни мнения за Дюканската диета - от "Осанна" до "Разпни го". Чувствам се добре и не мисля да спирам диетата. То ще си проличи...
В краен случай може да мина на облекчения режим и да се надявам да се преборя с още 5-6 кг, дето ми загрозяват кръшната талия. Mr. Green Mr. Green

# 539
  • София
Не знам в мен ли е проблема, ама нещо не свалям по кило на ден, както се очаква в ударна фаза!? Май много бързам?! Simple Smile

Неви и аз не съм сваляла така.За 5 ударни дни,свалих 2,600кг. ,а сега съм -16 за няма и 3м.

doby80 ,браво на теб,много бързо сваляш,като се има в предвид,колко добре изглеждаш и сега! Hug

Общи условия

Активация на акаунт