Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 341
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро дюканки.Да споделя нещо.Не знам защо се говори напред назад,че настъпват смущения в МЦ,но аз да ви кажа откакто съм на режима (5 месеца)по-нормален,редовен и безболезнен МЦ не съм имала в живота си.Не зная на какво се дължат тези коментари.Мои приятелки не го започват и се мъчат с всевъзможни диети,от които вият от глад,заради подобни хипотези ту за бъбреците,ту за черния дроб или за МЦ. newsm51МНого успешен и отслабващ ден на всички.

# 511
Добро утро дюканки.Да споделя нещо.Не знам защо се говори напред назад,че настъпват смущения в МЦ,но аз да ви кажа откакто съм на режима (5 месеца)по-нормален,редовен и безболезнен МЦ не съм имала в живота си.Не зная на какво се дължат тези коментари.Мои приятелки не го започват и се мъчат с всевъзможни диети,от които вият от глад,заради подобни хипотези ту за бъбреците,ту за черния дроб или за МЦ. newsm51МНого успешен и отслабващ ден на всички.

Привет, Лилянчето Simple Smile

Споделям личен опит, защото досега не съм прочела някой да е "говорил напред назад", че е имал проблеми с МЦ. Бих била особено  щастлива, ако закъснението ми се дължи на "друго" Simple Smile
В този ред на мисли коментарът ти ме успокоява. Simple Smile Аз също се чувствам прекрасно, откакто съм на този режим и мисля, че се отразява супер на организма.
Дано не си ме разбрала погрешно.
 Hug

# 512
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ай....... върнах се и още малко прочетох!

Видях пловдивчанки   love001 - прикрасни сте, ама хубави, усмихнати  Hug  bouquet - искам да ви видяяяяяяяя  Crazy. Ша дода и аз некой път при вас.  Mr. Green Монрое - знаех си - пу, много си хубава.

Видях и че мойто ново приятелче, дето ша го наблюдавам - Лейди Фрост, използвало, че ме нема и съгрешилооооо ........ Ми сега  smile3515 fight. А да ти е за урок  Mr. Green! Повече такива да ги немаме, че лично ша дода  Joy
Тоя номер с кантарчето и аз го преживях - от механичния на електронния - +7 килца!  Rolling Eyes Ама нищо де - и тех ги стопих!  Grinning Не се отчайвай - напротив!  Peace  bouquet

Весито имала рожденник! Да ти е жив и здрав, миличка   bouquet

Ми....... ша гушкам са - кво да права............ Аби, Кри, Вещи, Бубе, Сънче, Диааааааа, Тонито, Филюдка, Кометкееее, Червенокоскеее, Перлеее, СлаБкеее, Креми, Доре, Звездопадче, Нели, Нелинка, Деаткааа, Зелено човече, Дари, Люси, Бачи, Настенцеее, Фолииии  Heart Eyes, Катеджинкоооо  Heart Eyes, Ривелка, Росченка, Росчоооооооо, Цвети, Гудииии  Heart Eyes, Ори, Ривелко, Пилнце, Цоциии - въх, олях се!  Crazy Обичам ви жистокоооо!
Ако някой съм пропуснала -  Blush 'сфинети........ И теб те обичам!  Heart Eyes

# 513
Искаш от начало
преди да зебременея тежах 55кг. и много исках да напълнея поне с още 5 /висока съм 177см./ изглеждах като скелет #Crazy през бременността си хапвах доста особено тестено. В деня на раждането кантара удари 100кг. /да си призная мислех че след като родя ще изчезнат килограмите ей така от само себе си по време на раждане  Laughing/  вече 5год се мъча с едни 10кг. и не става пробвах какво ли не.
Прочетох за протеиновата диета и реших да я пробвам. И така днес е 5 ми ден на протеини през които според книгата трябва да свали поне 3кг. а не съм свалила и 1кг.
Забравих да кажа че 2 дни в седмицата ходя на пилатес и 2 дни на айробика
Може ли за това да не свалям и грам?

# 514
Здравейте на всички и от мен Hug
Направо ви се възхищавам, много сте готини всички  Heart Eyes, така сте отслабнали. Все си мисля, че няма да постигна това което искам  Confused
Когато бях в ударната фаза, свалих 3 кг. и край, вече не свалям. Нормално ли е? Може ли някой да ми каже Praynig? Сега съм на 5/5.
Спазвам си режима  Peace
Имам и още един въпрос  Blush Кажете ми може ли да се яде домашна наденица - телешка. Без мазнини е.
здравeй Айнур Hug не се притеснявай ако си спазваш режима, след кратко задържане пак трябва да тръгне кантара надолу, настрой се позитивно и чакай...колкото до наденицата тя добре е без мазнини, ама дано не е солена, със солта трябва да внимаваш също...и не забравяй пий вода...успех Hug

# 515
Здравейте, всички!!! smile3503
Гласове от миналото съм аз...
Минавам да ви кажа, че съм ок, радвам се на новата си фигура, е, прасето в мен се обажда често и когато се налага, се вземам в ръце!Общо взето, втора, трета, четвърта - това се оформи като начин на живот при мен.Провалят ме вафлите, нищо друго...яко се изпускам с тях.Той човекът (Дюкан) хубаво си е казал, че едни и същи причини водят до едни и същи последствия Joyи това се оказва вярно!
Емоциите ми са в двете крайности - на отчаяние и нова мотивация, но предполагам, че и това ще отмине, благодарна съм все пак, че има начин да се контролирам и влизам в релси, когато се налага.Мисля, че е крайно време Дюкан да напише и един пътеводител на отслабналия - да си напомняме защо сме стигнали до тук и причините да отстояваме постигнатото.Шегувам се, естествено, просто ми е трудно да се удържам, но всичко е в главата...Даже мислех да отворя нова тема за отслабнали вече хора, които се борят със себе си, но не съм сигурна, че ще мога да споделям пороците си с толкова хора и да се излагам, но ако продължавам в същият дух, ще го направя, белкем някой ме отрезвява с тигана от време на време Laughing
Исках да окуража всички, само да не постигнах обратният ефект Winkмоята лакомия си е на моето дупе, истината е, че режима работи и то успешно, трябва само да приемем спкойно нещата и да се радваме на резултатите си, а тя борбата дори да се окаже доживотна, мисля, че си заслужава!
Поздравявам всички ви, мисля за вас често и ви пожелавам приятен, слънчев и усмихнат ден  newsm10

# 516
  • София
Здравейте и от мееен!

Весито5, да ти е жив и здрав рожденика!

Аngels zg, как да няма промяна?! Страхотна си! Май всички сме така - в един момент все малко ни се вижда! Добре, че аз /май/ се преборих с това, да не виждам, че съм се променила.

ТунингIll   costumed050  remybussi reverance tongue

# 517
rumqnkа
Диетата има олекотен вариант, който е за кърмачки. Погледни на първа страница пише какво се яде. Все пак и аз се присъединявам към предното мнение, че трябва да изчакаш поне 2месеца.

Боби1973, и аз съм същата по отношение на сладкото. Не знам как да го контролирам, когато изпадна в такова състояние и просто нямам мярка.

Момичета, как смилате триците на брашно? Пробвах с една стара кафемелачка, но нищо не става. Има ли някакъв друг вариант?

# 518
Марги,има много момичета със смущения в цикъла,не се притеснявай,дано да е "другото закъснение",явно го искаш,но не бързай да се радваш

# 519
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Бобиииииииииии

# 520
 Да, тук съм, хайде да направим голямата среща вече newsm47

# 521
Виви, аз меля и триците и лененото семе с пасатора, защото нямам кафемелачка, но и не ми трябва  Laughing.

# 522
Здравейте момичета и Туни , и аз исках да споделя за МЦ ,значи на режима съм от 2м. и кусур и цикълът ми е по редовен от всякога.Мисля,че протеините действат явно на всеки различно - както със свалянето така и с всичко останало,което се случва в телцата ни..
biala i dobra - за стихчето дето вчера коментирахте -  мисля ,че е на pin4e-Павлина Йосева - ето ти линк със нейни неща  http://www.bukvite.com/avt_data.php?cicle=695&nick=pin4e&offset=0

Неска съм са пруменила. Смея съ кът’луда.
Пундрих са с идно белилу.(чак са сбърках с друга!)
Мислат мъ за ногу младъ. Мигъм кът’дивица.
А Марин тува йе чакъл –иска ‘мъ съблича.
Ама аз дън съм такъва, чи да му са давъм?!
(Къту пийни пет мастики ‘ич не мий забавен...)
Думам му чи гу ни искам, вяра ми не фаща.
Фустата ми щял да ‘дига. Да ми зяпа гащити.
Посли щял да йе дискретин, да ни мъ издава.
(чи Гуран си е сирсемин. Ногу са пеняви.)
Пусту! Скрумнустта е глупус. Дъл пък да не ида?
Мъш да н’ види мойта хубус...туй ша йе обида!
 / да съ чите меку и красотно/:)

Усмихнат петък имайте и не забарвяйте водата! Hug

# 523

Привет, Лилянчето Simple Smile

Споделям личен опит, защото досега не съм прочела някой да е "говорил напред назад", че е имал проблеми с МЦ. Бих била особено  щастлива, ако закъснението ми се дължи на "друго" Simple Smile
В този ред на мисли коментарът ти ме успокоява. Simple Smile Аз също се чувствам прекрасно, откакто съм на този режим и мисля, че се отразява супер на организма.
Дано не си ме разбрала погрешно.
 Hug
Няма проблеми.Аз казах напред-назад,защото около мен всикчи са полудели да ми се карат да спирам и изтъкват всички тези историй-нямах предвид тук във форума.  bouquetА да и дано закъснението ти да е от друго. Grinning

# 524

Момичета, как смилате триците на брашно? Пробвах с една стара кафемелачка, но нищо не става. Има ли някакъв друг вариант?

В_И_В_И, има фини овесени трици в халите. И аз не успях да смеля едрите и се зарадвах на тези, които открих вчера.

Относно МЦ...при всеки явно е различно, а при мен ту идва по два пъти в месеца, ту никакъв го няма  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт