Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 271
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 630
Добра вечер, Ористнице! Heart Eyes Hug

МаМаКуин, страхотнице Wink успех в трета и умната. Моя съвет е направи строга схема и не я сменяй(в смисъл да разменяш порядъка на дните). Трудно става кат усетиш вкуса на забраненото. Аз примерно кат ме хаванат лудите и плода не мога да се спра да го ям...Ето сега докато ти давах наставления, отидох до хладилника. Добре, че малкия е изял ябълките.
И пилешкото ми омръзна на мен  #2gunfire #2gunfire
Ти ще се справиш знам аз Hug

Тъкмо да публикувам и тоз на Аби ми зе акъла... Crazy оттеглям се Joy Joy

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 21:18 от tatianka

# 631
  • Балчик-Сливен
Мама Цвети, и аз го видях това сиренце,но никъде не пишеше колко му е маслеността и предпочетох да не купувам.
Нали знаеш-Всичко,което не е разрешено е забранено!Така че без сиренце. fight иначе това ни чака.
Много хубави снимки на отслабналите -Ангелчето направо не мога да повярвам,че си ти,толкова си шик,след като си отслабнала.Бравос!

# 632
  • София
Дамиииииии я да видите кой ви фен търси по телефона:
http://www.contactmusic.com/pics/m/jon_bon_jovi_070108/jon_bon_jovi_5072883.jpg

Малко е облечен, но може да си го разопаковате сами!

Тунинг, и специално за теб:
http://press.jrc.it/NewsExplorer/photos/11/64/113364.jpg
http://www.sunways4u.com/6x4photos/models/187.jpg

# 633
Тъкмо да публикувам и тоз на Аби ми зе акъла... Crazy оттеглям се Joy Joy
Недей, не те пускам! И този, и той те иска  Wink

# 634
  • София
мацки вадете тиганите и точилките
 Embarassed Embarassed Embarassed
прегреших
казвам си го за да ми се скарате и да не го правя повече
признание : днес след танците ходих на кафе и си поръчах капучино с вкус на шоколад, не слагах захар ,но беше доста сладичко
даже само преполових чашата ,че ми стана гадно ,може би от режима организма ми е отвикнал на тези неща

# 635
  • София
Lepidopteria , веднага ги получаваш  fight  341uu  341uu

и едно конско:   smile3527  Rage  bambam

# 636
lepidopteria - хокам те,  #2gunfire  хокам те... нещо разтворимо със захар е било.. и с какао ...  #Crazy  напитка  #Crazy  ... ау колко ти се карам!  Crossing Arms Crossing Arms Що не се прибра да дръпнеш едно 200 мл обезмаслено мляко с нескафе и подсладител? също прекрасна напитка.. Носи подсладителя в чантата и по кафенетата пробвай чайчета,  ако не ти се пие кафе - аз така правя... Внимателската с изкушенията Simple Smile нищо от нережимните неща няма да избяга Simple Smile

Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Flutter
Кантара 2 поредни дни показва 111,3  Mr. Green Crazy Flutter Mr. Green Crazy Flutter
Ако и утре покаже така - местя линийката!!!!!!!! Simple Smile Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 637
  • Ямбол
Да се отчета днес само минус 200гр. ама съм доволна де не че се оплаквам, хапвам си добре.
От Понеделник почвам 2ра фаза  Peace

# 638
  • В сърцето на любимите мъже!
" Как е възможно, 5 месеца - сутрин пиле,
обед пиле, вечер пиле и да не ми омръзне  newsm78
Има ли друг такъв тип като мен  Hug

... има, има-а-а....

Аз съм така, ама то е защото не ми се мисли нищо за ядене - или ще са само яйца, или ще е само риба, или пиле... сега съм на риба, ама два месеца си ядях плътно пиле!

# 639
Не,не,нееееееее!Ето това са протеини smile3521

lepidopteria
Голяма работа,не е кой знае какво прегрешение.Очаквах нещо доста по-сериозно да прочета.Просто внимавай да не се повтаря,иначе не мисля,че ще ти се отрази кой знае колко зле Wink

Днес съм - 300 гр.,пак вървя надолу.Всичко е супер при мен Wink

# 640
  • ул. "Мечтание"
lepidopteria,  bash!   umnikuu Бързо да пиеш една студена вода за наказание! newsm29 Въпреки, че къде къде повече може да се сгази лука!  Rolling Eyes

В тоя ред на мисли (споко, не съм прегрешила) вчера с една пирятелка седнахме на кафе. Аз си поръчах едно дълго и викам си яда пробвам как ще е с посладител. Турих си една таблетчица и  Sick Sick! Отвратително беше! Честно, не знам как пиете кафе с подсладител, на мен ми е супер гадно!

# 641
Привет  Hug

mamce, хайде - скачай в казаня Mr. Green

Скочила съм вече , така че мърдайте да се наместя  Joy   Joy   Joy  
Дано повече нищо да не ме "изхвърли" извън него  Praynig

Л е о , за софийска среща ли става въпрос  newsm78

# 642

Л е о , за софийска среща ли става въпрос  newsm78

Не Stop, това е друго  Laughing

# 643
Миднайт, че то туй момчье, живо ли йе ощье?   Whistling
Хайде един негов съвременник за по-старата генерация.

Някой питаше как да прави думичката линк... Кликни "цитат" и ще видиш в моя текст къде да сложиш думата и къде =.  Peace

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 21:58 от Abrakadabra

# 644
            Въх мУмичета, изтървах вЪ днес! А здрасти начи! Едно ми е спокойно, едно ми е отпуснато, утре и вдругиден - почивка, във вторни също, аз ще си дам и понеделника и ей я на мини-отпусчицата.
            - ГЕРИ 1977 - не те открих, потърси ме ти, написах ти скайпа на лични;
              На всички други по една филюдка и по една  Hug
              Татитче, че кво да правя, само като те погледна и ти налитам!
              Лучи, ако имаш скайп пиши ми!
              Ко става днес бе, много се отпуснахте - ще ви строявам. С теЯ десет протеина кой Шъ яде и кой Шъ отслабва!
              Ади, ще почакам, Дън мислите че Шъ спЪ!
              ОБИЧКАМ ВИ!!!
             -

Общи условия

Активация на акаунт