Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 344
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 795
  • Испания
Добра нощ, дюканска дружино!

Abrakadabra, Tatitt, СлаБе, ФИЛЮДКА, Амели, Даниа, Safo, feelgood, Monroe, благодаря ви, момичета! Много сте мили!   bouquet

Татитче, голям сладкиш имаш на аватара. Винаги му се усмихвам, за знаеш!  newsm53

ФИЛЮДКА, ние сме в Северна Испания и засега няма поражения от проливни дъждове. Сутрин падат много температурите и има мъгла почти до обед, но през деня става почти нетърпимо горещо. Благодаря, че се сети за мен, гледайки за дъждовете тук!   love001

Даниа, пия по около 3 литра вода и всяка вечер ям риба. Нищо, че задържам, инвестирам. Благодаря за комплимента и съвета!   bouquet

Monroe, и на мен много ми харесва шлиферчето. Мислех, че няма да ми стане, но продавачката познааааааааа и си го взех. Да ти се връща още по-хубаво!  moresmile

Sun, страхотен пост!  newsm10

Waq, много е интересно написаното от теб за д-р Пепе. Можеш ли да дадеш подробности? Много ме заинтригува...  newsm78

tan4eto, страхотно! Поздравления, мила! Започнали сме по едно и също време. Сърдечни аплодисменти! Вместо доктора, на който всички сме изключително благодарни и задължени, целуни себе си в огледалото. Заслужаваш го!  smile3501

Поздрави, сърдечни пожелания за кантарни минуси, удовлетворение от постигнатото и бъдещите резултати!  newsm51

# 796
  • София
*tan4eto* wow , страхотен резултат   bouquet
като видя такива снимки и се амбицирвам още повече

# 797
майко мила.... танчето ако щеш ми вярвай ама както си работя и зяпам във форума и по едно време попадам на твоите снимки онемях  Shocked Shocked Shocked ей така гледам и не вярвам на очите си.... сещам се, че по едно време беше пускала снимки да ни питаш дали ти личи промяната, но сега ти казвам ДУМИ НЯМАМ, незнам какво да кажа, невероятна промяна, явно бързо минава времето, между другото, много си симпатична с новата си визия  Peace

тунинг чакаме скоро снимки... хайде не се скатавай, браво за проявения ентусиазъм от твоя страна  Heart Eyes

На всички нови момичета- добре дошли, пожелавам ви успех и голяма воля!   bouquet

Сън радвам се, че пак пишеш в темата

венерас какво става с теб?

Аз напоследък се улавям, че ям доста над позволеното пълнозърнест хляб и сирене, което е ужасно.... не правете като мен, изобщо не спазвам схемата и всичко ми се обърква, поне си правя стриктно протеиновия четвъртък, вие внимавайте повече, не правете като мен. Плюс това вече дори не се качвам всяка сутрин на кантара... а само ако си направя няколко поредни протеинови дни, защото вече доста добре се усещам и познавам кога съм повече и кога по-малко килограми..  Sick

Лека нощ от мен! И сладки сънища.

# 798
feelgood и Furia
Много ви благодаря за отговорите  bouquet
Ще следя темата за повече подробности за трета фаза, че ме е страх да не сбъркам нещо.
 Grinning

# 799
  • New Zealand
Танче,нямам думи...поздравления!  bouquet

# 800
Добро утро , моят малък "дзвер" в къщи не признава нито почивни дни нито ново часово време , така че хайде на кафе Чочосан , привет  Simple Smile

Не мога да се сдържа да не поздравя Танчето , браво  smile3521 smile3501, а също и Смайлис , страхотни резултати момичета smile3501

# 801
Добро утро мили момичета и Туни!
Немислех да пиша толкова рано сутринта , но снимките наТанчето  ме разбиха.
Танче изглеждаш фантастично.Мога само да пожелая на всички момичета / и на себе си/ да постигнем такива резултати и визия. newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Желая на всички приятни почивни дни и много минуси на кантара
Обичам ви и това ,че ви има ми помага ми помага много да остана режимна след едномесечно задържане

# 802
  • Испания
Добро утро, ранобудни дюканки и дюканец-поспаланец!

bermudez, благодаря! Уауууууууууууууу, кафееееееее...  Rolling Eyes Не само твоят "дзер" не спи и аз се облещих по никое време. Тук е 5,52 часа, но пийвам от кафето ти и пак лягам.

Чочосан, да не ти пука от задържането. Гледам, килограмче ти е останало. Ще падне, няма къде да ходи.

Усмихната неделя!   bouquet

# 803
Добро утро!

Станах по нощите и си викам е те сега турих кафенце, ама не Бермудез по-чевръста.
Мерси, мила. Пък и за времето успях да се пуля. Хем аз знам, че ще се сменя ама бях забравила. Че на всичкото отгоре компа сам си го сменил и съвсем се ошашавих. Сега отивам да оправя часовниците...

Лабело Hug и аз след волности с плодовете сега съм за 3 дни във втора поправителна Crossing Arms
Татитче, мен наблюдаваш ли ме Joy Joy

Танче, браво! Hug
Сън Hug спокойно ми е като си наоколо

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 07:30 от tatianka

# 804
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug

До "labello" - Ще има снимки - споко..

# 805
Добро утро и от мен. Реших да пийна едно кафе с вас, докато ми стане закусчицата. Танчето   изглеждаш фантастично. Поздравления!  bouquet

# 806
  • София
Здравейте и от мен!

Честит ви Димитровден! Да са живи и здрави всички именяци!

Танчето, страхотна визия!

Тунинг,   doh нищо не си разбрал ......... Явно не си чел постовете ми внимателно.
На кака сладкото мушмороче   remybussi

# 807
Танче, това след 5 кг ли?

Олеееееее  Shocked Shocked Shocked

Страхотна си!

# 808
До "nelsun" - Оооо.. разбрал съм - разбрал съм Crossing Arms

# 809
  • София
ТунингHug  love001 Мразя, когато някой ми се сърди!

Общи условия

Активация на акаунт