Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 312
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 345
Намерих сайт с дюкански рецепти на френски ,ако на някой му се занимава,може да ни преведе някои от тях,които заслужават вниманиеhttp://www.415.fr/index.htm

# 346
6. НЕ ТРЕНИРАЙТЕ по време на 1-ва и 2-ра фаза!

Аз не че съм се завтекла да тренирам, но ми стана интересно защо не може? Rolling Eyes

# 347
6. НЕ ТРЕНИРАЙТЕ по време на 1-ва и 2-ра фаза!

Аз не че съм се завтекла да тренирам, но ми стана интересно защо не може? Rolling Eyes

Защото енергията, която получава организмът по време на тези фази не е достатъчна или поне не се освобождава достатъчно бързо, за да издържи на натоварването без негативни последици.  Peace Особено за хора, които преди режима не са тренирали активно.

# 348
Съни, напълно подкрепям мнението ти, относно режима. Вече 1 г. и 2 месеца живея по този начин, което ми дава абсолютното право да се съглася с теб, а и не само, че съм съгласна, но това също е и мое мнение.

Предлагам всички новички да си копират това, което Сънчето е написала и да си го закачат на хладилника или на някакво видно място.

# 349
  • София
Sun   bouquet   202uu

# 350
Здравейте дюкански отбор,
аз съм една от вас от май месец 2008г. от 90кг. сега съм 73кг. нещата не вървят много гладко - имах 2 големи прегрешения 2 пъти ядох бисквитена торта и резултата е налице задържам цял месец, бях на ръба да се откажа, но с помоща на съпруга ми успях да се преборя със самата себе си и ето ме готова за следващите 5-8кг., които още трябва да сваля.Не мога повече да се боря сама, затова дойдох тук.
Лек, весел и много отслабващ ден!!!

# 351
Приятели,днес съм със 100 грама по-лека. GrinningМалък минус,но все пак минус. Party

Silverfox,feelgood
Благодаря ви за мненията и споделената информация.Съветвах се с майка ми,тя каза,че според нея няма да има проблем да остана вкъщи.Ще питам и баща ми какво мисли и ще реша,но в момента и двата варианта ми се виждат добри. Wink

krikri
Точно така ще постъпя,че тези пшеничните ги ям,но направо ми се гади от тях. Simple Smile

MAMA MAMISIMA

Добре дошла!Дано успееш да постигнеш целта си.Затова е сектата...опс форума Laughing-за да се подкрепяме Wink Hug  bouquet

# 352
  • София
Сънче - ужасно много си права  Hug.....Нека всички погледнат на този режим наистина сериозно и наистина да наблюдават тялото си през цялото време

Вани ник -  Hug добра идея е това за хладилника

Относно спорта аз спортувах активно преди да започна режима - в първа и втора фаза спрях умишлено да тренирам ..... сега спортувам редовно отново .....нооо всеки решава сам ....
Не се чувствах добре в началото на режима -нямах сили и ми падаше кръвното .... затова прецених, че временно спирам

мама мамисима -добре дошла   bouquet

# 353
  • София
Привет!
При мен в резултата промяна няма, вероятно пак ще се наложи да променя схемата ПЗ/П, за да раздвижа метаболизма си. Но от резултата си не преставам да бъда много, много доволна Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 10:44 от Karimma

# 354
  • софия
Браво Каримма!!!Чудесна си!!!

# 355
# 356
  • София/Осло
нети 77- друга неточност в статията  е ОВЕСЕНИ ЯДКИ  Sick...всеки решава сам за себе си...Много момичета си правят редовно изследвания и всичко е в нормите..
ниала- аз ям и черен и червен хайвер  Peace..доста рецепти сме превели от френски сайтове..имеше период когато само това правехме  Laughing Laughing Laughing
съни- учителко любима  Flutter
карима -   bouquet

# 357
  • Пловдив
Привет на всички!   bouquet

Ето снимките от Пловдивската среща снощи.
http://www.kremenche.snimka.bg/album.php?album_id=299913

Успешен ден! Hug

# 358
Разбира се че може чист хайвер
ето тук данни от производител: http://www.abba.se/produkter/mer_mat_fran_havet/caviar/

кралска сьомга:
Protein:  29.0g
Kolhydrat: 3.5g
Fett: 13.0g

сьомга - дъга:
Protein:  30.0g
Kolhydrat: 3.0g
Fett: 10.0g

черен хайвер:
Protein:  11.0g
Kolhydrat: 2.0g
Fett: 4.0g

смесен хайвер от Северно море:
Protein:  9.0g
Kolhydrat: 2.5g
Fett: 3.5g

червен хайвер:
Protein:  11.0g
Kolhydrat: 2.0g
Fett: 4.0g

жълт хайвер:
Protein:  7.5g
Kolhydrat: 3.5g
Fett: 4.5g

от тук, мисля, е ясно кой видове да се предпочетат - тези от сьомга

# 359
  • София/Осло
Mma Ramotswe Peace..абе в сьомгата е истината значи  Laughing..хем рибка, хем мазничко ,хем полезничко ,хем отслабващо
Разгледах снимките от Пловдив. Страхотни сте момичета ,но ще ме простите вещерчето най го бива  Laughing
Бубеееееееееееееееееееее - къде са ти бузитееееееееееееееееее  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт