Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 320
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте милички   bouquet
благодаря на нетти 77, по долиния цитат от статията направо ме уби и възнесе  Simple Smile Държа ВСИЧКИ, АМА ВСИЧКИ да го прочетат! не знам да се обиждам ли или да се скъсам от смях  newsm78

Режимът действа наистина светкавично   Rolling Eyes и жените, които са му се доверили, просто са се побъркали  Rolling Eyes по него. Последователките на френския лекар у нас имат свой сайт, в който непрекъснато се хвалят с колко са олекнали, ближат заедно рани в тежки моменти, дават едно рамо на падналите духом и раздават съвети на новоизлюпените дюканки (както сами се наричат). Новата хранителна секта е готова да разкъса със зъби всеки, който се опита да се осъмни в любимата им диета. По-напредналите се хвалят, че за броени месеци са олекнали с 20-30 кила, при това с обилно хранене.

Е те това е! Коя съм аз, питам?
ПОБЪРКАНА, РАЗКЪСВАЩА СЪС ЗЪБИ И БЛИЖЕЩА РАНИ ХРАНИТЕЛНА СЕКТАНТКА РАЗДАВАЩА СЪВЕТИ. имах савсем друга представа за себе си  Cry Е са ПАДНАХ ДУХОМ БЛИЖЕТЕ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

игибери, прекрасна си   bouquet

усмихнат ден и минусчета на всички   love001

# 331
Добро утроооо съкровищенцааа   Heart Eyes Hug  bouquet

Благодаря Ви за хубавите думи момичета  Hug Heart Eyes
С вас ще стигна до край  Heart Eyes

Честити килограмчета на всички  Hug

Коте Снимки ще сложа тези дни....само да се наканя да се снимам  Mr. Green

Филюдка  Hug Забавих темпото...не свалям като в началото,НО това ме успокоява и по ми харесва,защото бях започнала да се притеснявам от бързото сваляне.Даже мислех да ви питам каква друга храна мога да вкарам в менюто си,за да забавя темпото  Blush
Миналия месец стопих 4кг...а не 12  Mr. Green

Слънчев и прекрасен ден  Hug

# 332
Здравейте дюканки- сладуранки и .... сладур  Wink

Не съм писала от доста време, но мога само да се оплаквам. Трета- неуспешна до момента newsm78, връщам втора, трета не беше точно трета , може би хибрид с 4-та или както аз се критикувам сама 3+. Та резултаът в + е налице, тежи ми, гадно ми е , сама се самонаказвам, самобичувам, но факта си е факт. Сега обаче няма мърдане-2-ра до неопределено време. Добре ,че имам една приятелка дето започна и окрилена от резултата ми дава стимул. Пита , разпитва, консултира се с мен и направо срам ме хвана, че така се отпуснах.

Стискайте палци, стягам се Grinning

Много  Hug Hug Hug и   Kiss  Kiss  Kiss на всички!

# 333
       Здравейте, сладури!  newsm51 Не съм успяла да ви изчета , но сега се връщам назад и ви започвам!
   Поздравявам ВСИЧКИ  с нови снимчици , прекрасни сте постигнали сте страхотен резултат   love001 newsm20

Аз имам проблем , днес сутринта станах с болки в гърлото и понеже съм с хроничен бронхит , не искам да се задълбочи настинката и моля кажете какви хапчета за смучене са подходящи за нас и какви прахчета ударно да взема днес! Също и може ли да си изцедя сока на 1 лимон да го глътна като витаминче!
  Благодаря ви много предварително!
 Целувки и продължаваите смело напред  newsm10  love001

# 334
  • София
Nyala, ти направо искаш да избиеш рибата, а? Laughing
Мисля си , че хайвер на зърна може да се яде, въпреки че е мазен, но пък Дюкан разрешава и най-мазната риба. Все пак със сигурност не трябва да се прекалява  newsm78
не знам  newsm78

# 335
може ли да се яде червен хайвер според вас?
Nyala - Дано ти помогне  Hug

# 336
  • софия
      Здравейте, сладури!  newsm51 Не съм успяла да ви изчета , но сега се връщам назад и ви започвам!
   Поздравявам ВСИЧКИ  с нови снимчици , прекрасни сте постигнали сте страхотен резултат   love001 newsm20

Аз имам проблем , днес сутринта станах с болки в гърлото и понеже съм с хроничен бронхит , не искам да се задълбочи настинката и моля кажете какви хапчета за смучене са подходящи за нас и какви прахчета ударно да взема днес! Също и може ли да си изцедя сока на 1 лимон да го глътна като витаминче!
  Благодаря ви много предварително!
 Целувки и продължаваите смело напред  newsm10  love001

TONZILOTREN , (тонзилотрен), няма по-добро нещо за гърло.Дъщеря ми прави зверски ангини с 40 (и над), температура.никакво антибиотици, нищо не и повлиява.
Хомеопатично е, но ни е предписано от нормален Mr. Green доктор!

# 337
Добро утро, момичета  Hug

doby80 ето този подсладител става и за термична обработка

Мерси Peace

Днеска ми е втори ден и имам чувството, че съм гладна още от сутринта Joy

(всъщност пия черен чай)

# 338
 smile3547Девойки,моля за инфо,тия дни ми текоха лигите с този дюкански шоколад,та реших и аз,ама не та не,не можах да намеря нискомаслено сухо мляко,намерих някакво евапорирано на нестле с 53% по-малка масленост,и мисля да опитам,но моля,кажете,каква е маслеността на сухото което вие ползвате?

Четох сега,за хайвер не споменава нищо в книгата,това ме навежда на мисълта,че не може,а аз хапнах няколко зърна снощи..... Embarassed

# 339
Четох сега,за хайвер не споменава нищо в книгата,това ме навежда на мисълта,че не може,а аз хапнах няколко зърна снощи..... Embarassed

Може би е доста мазен newsm78
И аз като четох не забелязах..

# 340
От статията се налага един основен извод: Няма такова нещо като световно известни диетолози, единствените истински специалисти са нашите, да не ги изреждам поименно, в статията са изредени всичките ни светила.  Mr. Green

netty77
, мисля, че въпросът ти не е за тук, ние вече сме направили СВОЯ информиран избор, сега си наред да го направиш ти - диети и режими - бол.

# 341
Здравейте!
 newsm44 Аз съм много доволна от кантарчето си тази  сеедмица!За 4 дни - 1,7 кг.Явно след МЦ  и задържането това ми е наградата! newsm03
Поздрави на всички и много минуси!  bouquet  bouquet  bouquet

# 342
        Амели , благодаря миличка ! Тичам да го взема и почвам веднага!  newsm51

# 343
Да изкажа и аз мнението си по повод размислите и страстите за режима от позицията на човек, изпитал върху себе си позитивните и негативни последици от 1-годишното му прилагане:

Никой ограничителен хранителен режим не е докрай полезен. Мисля, че в това никой от нас не се съмнява. Е, да, но има периоди в живота на човек, в които обстоятелствата ни довеждат до момента, в който трябва да предприемем нещо за подобряване на здравословното си състояние или на външния си вид, като намалим теглото си. В този момент обикновено прибягваме до диетите и хранителните режими. Режимът на д-р Дюкан е един доста добър режим, ако се прилага в чистата  му форма - без интерпреации и без допълнителни ограничения, които много от нас си налагат с цел "увеличаване" на ефекта. В тази връзка съветите ми към вас, които тепърва се подлагате на режима,  са следните:

1. Не правете повече от 5 ударни дни (и докторът го е написал в книгата си). Над 5 ударни дни се правят САМО под лекарски контрол!!!
2. Хранете се разнообразно по време на 2-ра фаза, не прекалявайте с определена група храни - твърде много яйца, твърде много риба, твърде много пилешко и т.н. за сметка на другите позволени храни - възползвайте се от ЦЕЛИЯ списък с разрешени продукти.
3. Не бъдете крайни! Съобразете се с резултатите от КАЛКУЛАТОРА на д-р Дюкан - те са доста добре претеглени и наистина са оптималното, което можем да изискваме от тялото си.
4. Спазвайте 3-та фаза ПО ПРАВИЛАТА - не ограничавайте нищо от това, което трябва да добавите към менюто си на този етап от режима! Правете редовно ГАЛА вечерите, така както редовно си спазвате протеиновите дни, ГАЛА вечерите са също толкова важни, колкото и проеиновите дни!
5. Пийте ВОДА - поне по 2 л. на ден!!! Много е важна! Няма какво друго да изтика навън шлаките и токсините от организма и да пречисти всяка клетка.
6. НЕ ТРЕНИРАЙТЕ по време на 1-ва и 2-ра фаза!
7. Пийте комбинирани витамини, особено в протеиновите дни!
8. ЗАКУСКАТА е изключително важна! Както и останалите хранения през деня - научете се да ядете на често, 5 пъти на ден през равни интервали от време е чудесен вариант.

Повярвайте ми, всичко това е наистина МНОГО важно!  Peace

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 11:01 от Sun

# 344
    Ивонче, newsm10 smile3501
        Туни,защо не искаш да вярваш на кантарчето бре??? smile3515Вервай му и ще ти се отблагодари smile3533 newsm10  :love001  
         Шуши,с теб съм fingerscrossed newsm17
         ИГИ, newsm10 smile3501
         СЪН,благодаря от мен.Информацията на едногодишен дюканец е адски важна smile3501

Общи условия

Активация на акаунт