Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 277
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 540
  • София
благодаря ви! Hug
Margi_s ,на мен също ми се разбърка цикъла.Дойде ми последно на 50-тият ден.Аз и преди си имах нередовен,но след раждането уж се оправи.
А ти щом правиш опити,май е добре да не си разбъркваш сега хормоните.Въпреки че,аз няколко години си ходех все дебела,уж да не прецакам опитите.

cote ,браво - много добре изглеждаш!

angels_zg , благодаря за отговора. Моят цикъл е редовен, но при мен се наслагаха много неща и не знам дали не е съвкупност от всичко. Едва ли е бременност, щото след 7-8 дни закъснение тестът не би останал безмълвен. Може и от Хашимотото да е. Пия еутирокс вече 4-5 месеца и може сега да реагира организма. Ендокринолозите дават коренно противоположни мнения за Дюканската диета - от "Осанна" до "Разпни го". Чувствам се добре и не мисля да спирам диетата. То ще си проличи...
В краен случай може да мина на облекчения режим и да се надявам да се преборя с още 5-6 кг, дето ми загрозяват кръшната талия. Mr. Green Mr. Green
Мила аз съм с хашимото и имам 2 диванета в къщи. Ако са ти го открили преди няколко месеца, много ти е рано още да се "нормализираш". Това е състояние,  в което си била доста време и си трябва време за да отшуми. Аз станах "плодовита" 1 год след като почнах да се лекувам и то без да работя по въпроса  Simple Smile, изненада' ме  Simple Smile

WAg мерси , сейвнах си ги във фаворитие   bouquet

нелсънкоооо и аз искам софийска среща , че на предната не можах да дода.  Cry а ми се пие кола в красива компания  Mr. Green

на всички усмихнат ден и много минусчета  Hug

# 541
Намерих сайт с дюкански рецепти на френски ,ако на някой му се занимава,може да ни преведе някои от тях,които заслужават вниманиеhttp://www.415.fr/index.htm

Ето я преведената версия   Hug

# 542
  • София
Аз докато прочета, докато се наканя да пиша и дойде обяд ..... hahaha  #Crazy

Привет !! Честито на всички с минуси   bouquet

Тони  -  да не те отчайвам .... но съм рязала веднъж ноктите на коте и след това започва веднага да си ги остри с нови сили .....защото му стават тъпи .... а отделно от това и започват да падат много смешно, защото забравят че са без ноктенца  Joy Joy.... така че ако вече не е късно помисли дали да му ги режеш

още нещо иска да напиша нооо  newsm78

Боби - пиши по-често .... на мен със сигурност ми липсваш  Hug

# 543
     Благодаря от сърце на ИВА-НЕТ, ТАТИТЧЕТО, НЕЛСЪН, МОНРОЕ, МЕРИТО И ФИЛЮДКА   за невероятно милите пожелания!Аз ще бягам да помагам за празника,че приятелката едва ли ще "сколаса"без мен!Ха-ха-ха! newsm78 Joy Joy

# 544
В кафемелачката колко и да въртя си остават същите несмелени трици. Ще пробвам с пасатора.
fabiana1201, аз в халите досега не съм виждала никакви трици, ама явно са пуснали. Ще се вдигна днес да проверя, че сладкишите не стават добре с едритее.

Неви
, аз свалих 2кила за пет дена ударен.

# 545
biala i dobra , така е... Хашимотото ми е отдавна предполагам, скоро го открих. Хабер си нямах, че има такава болест. Ендото рече да спираме с опитите до лятото, докато не се успокои жлезата. Не ми хареса, че ми препоръча да спра и диетата. Но ми наблъска илачи за повишен холестерол, де. /не ги пия Embarassed/
И моя милост се люшка между мнения, съвети, изследвания, хапове и леееко почна да ми писва.
Така че засега си правя изследванията, пия си еутирокса, храня се здравословно, почнах да се вталявам, чувствам се почти кат фиданка и ми се иска да разтоваря всичко останало от съзнанието си.
Нещо, което е много лесно да кажа, отколкото да изпълня, но пък много силната се старая Simple Smile

# 546
aynur    bouquet Благодаря за страбничката.Запаметих си я във фаворити, но не виждам самите рецепти в процес на превод ли са?

# 547
Намерих сайт с дюкански рецепти на френски ,ако на някой му се занимава,може да ни преведе някои от тях,които заслужават вниманиеhttp://www.415.fr/index.htm

Ето я преведената версия   Hug

ох, търкалям се от смях с този превод
знам, че е автоматичен, ама ...

Joy Joy Joy Joy

# 548
  • София
Margi_s  Hug

колко си висока? гледам целите ти са кат мойте. хашимотото повишава  триглицеридите и холестерола, кат си пиеш лекарстават те се нормализират от само себе си. Също така и килограмите почват да намаляват от само себе си. От друга страна Дюкан повишава холестерола, доколкото знам. Нека някое от момичетата с висок холестерол да се изкажат. освен това ти нямаш свръх тегло  newsm78 Можеби трябва да си пиеш хапчетата за холестерола, а бебето го оставете за лятото  Simple Smile, тогава със сигурност ще си фиданка  Simple Smile

# 549
  • ул. "Мечтание"
Малеее, ужасТ!  ooooh! Предиобед сте страшно активни, не мой ви насмогна!  Crossing Arms

rumqnka, според мен по-добре изчакай да спреш да кърмиш и тогава да се захванеш с каквито и да било диети! Аз така направих ине съжалявам! Тъкмо и хормонално вече бях стабилна!
Дори да приложиш трета фаза направо във варианта за кърмачки пак ще е стрес за организма ти. Не забравяй,че токсините, които се отделят при отслабването се отделят и в кърмата. Тия неща май и вкнигата ги пишеше даже, но не гарантирам, че точно там съм ги чела.

Margi_s, при голямо сваляне на килограми могат (но не е задължително) да се наблюдават промени в цикъла! Дори може да спре за известно време! Това обикновено няма нищо общо с това на каква точно диета си или режим на хранене. Все пак ти пожелавам да не е от това, а  EFP! Хашимотото, май и то може да ти повлияе на цикъла, но там хич не съм компетентна.

Tatitt, взех си бележка!  Embarassed

Хип-хип-ура!  newsm44 smile3508 Днес значи ще се готви зеле!  Mr. Green

Днес пак минусче от 1 кг!  Party Mr. Green Heart Eyes

# 550
СтихУтвУренийцата са страшни!  Peace
Много се смях с тях.  hahaha
Иначе аз вече трети ден съм сред вас, но нещо няма резултат.  Sad
Ударете едно "морално" рамо - нали ще почна да свалям ?  Sad

# 551
Waq, Margi_s,  Joy Joy Joy Joy  Hug

СофиЕнкиииииииии, дайте и ние да си направим една срещааааааа!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Cvetimira,   341uu  341uu  341uu

Аз веднага си правя едно запис, само казвайте къде и кога.Simple Smile Убедена съм, че ще ни подейства стимулиращо. Simple Smile

# 552
 Сега искам пак да го започна, но не мога да си намеря овесени трици. Въпроса ми е - може ли да правя диетата без тях?

Днес купих и овесени и пшеничени трици от " Фантастико" на ул. Нишава, до Южния парк, а от аптеката отсреща и течен парафин. Simple Smile Тъй, че предполагам във всяко по-голямо " Фантастико" ги има. Преди това съм купувала трици от Била.

# 553
biala i dobra, ами моята персона разполага с внушителните 160 см по вертикала. Simple Smile Трупнах си едни 10 кг за една година и реших да взема мерки и теглилки по въпроса. За бебето наистина ще изчакам, докато вляза в норма, защото иначе е опасно. За холестерола ми предписа Тюлип, който пък натоварвал черния дроб... Там пък съм фамилно обременена и не ми се ще да лекувам едно, докато разболея друго.
Lady Frost , за 25 дни съм свалила 3-4 кг, не знам дали е много. Попитах ендото дали е възможно протеиновата диета да е причина за повишения холестерол - тц, не можело. Thinking
Та такива ми ти работи, много плямпам днес, благодаря ви, дами, че ме изтрайвате. Hug Embarassed

# 554
  • ул. "Мечтание"
Margi_s, то принципно не са много, ама знае ли човек какво си е помислил организма ти? newsm78 Ако много дълго време не си мърдала от едни и същи килограми като нищо да реши че са му много!

Ей, това за софийска среща съм го пропуснала някъзде по трасето (а то с огромни червени букви! голям съм кьорчо ooooh!). Ще се радвам да се включа.

Общи условия

Активация на акаунт