Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 307
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 450
На всички  Hug
Дюканки и дюканец , върнах се в редиците  Joy Joy Joy
Не че съм ви оставила, де - само дето висях на балкона  hahaha
Но всичко си има край.На моето заточение също - отново съм в редиците.
Пу , дявол да не чуе bishop fingerscrossed
Виждам ,че има много нови попълнения  - желая на всички търпение и   newsm10
Доста от тези , с които почнах , вече са позасукани дюканки  smile3501
Момичета , водната банда , липсват ми срещите ни  Hug
А дано  Praynig  да не пропускам повече и софийските срещи  Joy
Ще се радвам да се видя с всеки от вас .Желая на всички ви успех и  goodscale

# 451
нетти - вредни са но временно аз ги използвам ... като се има предвид че диабетиците ги ползват цял живот  Rolling Eyes

Диабетиците могат да ядат доста видове плодове, както и скорбялни продукти. Така че никой не е казал, че трябва да ядат цял живот подсладители.
Преди време ходех на фитнес и треньорът казваше, че при употреба на изкуствени подсладители организмът не получава сигнали, че се вкарват калории ( не се освобождава някакъв ензим) и не се получава чувство за ситост. Тогава не му обърнах много внимание, но май са правени някакви изследвания http://diabetes.about.com/od/nutrition/qt/artificialsweet.htm

# 452
момичета правилно ли съм разбрала-в трета фаза,на галавечерите храната е сготвена нормално-с мазнина и може да се хапне нещо с истинска захар.така ли е?

# 453
  • София
В статията по-скоро се казва че опитните животни хранени с мляко със захар са приемали по-малко храна а тези които са консумирали мляко с подсладител са консумирали повече храна ...учените са си направили извода че при плъховете приемащи захар се получава удовлетвореност защотот тялото е приело и усвоило реални калории ... докато плъховете хранени с подсладител са изяли повече храна и съответно са наддали на тегло .... според учените причината е неполучването на релани калории

Преди време имаше такива разсъждения тук в темата относно това отделя ли се инсулин  при приемането на подлсадител ....т.е. при усещането на сладък вкус дали тялото реагира по този начин  newsm78
твърде е сложно  за мен да преценя кое е вярното ....всеки преценява сам ....някои момичета ползват стевия....може да пробвате все пак  е натурален подсладител ......аз така и не си направих труда Rolling Eyes

Лека нощ на всички  Hug

# 454
  • ул. "Мечтание"
Мога ли да ям зеле в ПЗ дните? newsm78

# 455
Мога ли да ям зеле в ПЗ дните? newsm78

Можеш Wink

# 456
  • Sofia, BG
Добър вечер  Heart Eyes

Някой питаше за прегрешенията - аз имам пример. Четох тук, че някои хапват нискомаслено сирене, освен това си намерих и лютеницата за диабетици на Дерони и реших, че тези 2 продукта няма да ми попречат на свалянето, та ги мазах яко на палачинката си в продължение на 5 дни и при липсата на кантар  И после както си свалях безпроблемно като се закучиха нещата... #2gunfire 3 седмици си скъсах нервите от играта на кантара.  Sad

Nevi2005 никой никъде не е казал, че се сваля по кило на ден..  Confused Аз за 9 дена ударен свалих 3 кила, а имах мноооого за сваляне..

За подсладителите - всеки решава сам за себе си..Аз пробвах сладките неща миналата седмица за пръв път, но се отказах, че много се настървявам от тях и прекалявам с разрешеното количество млечни за деня, усетих как прасето надигна глава и реших да го декапитирам отново..  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 22:57 от ванесса йо

# 457
Аетера , всички готвим за домочадието мила..е не че това ще те успокои, ама...то тесто ще има докато си жива, само моментно не го хапваш...после ще можеш пак, макар и да се съобразяваш...
tanyamanya  Hugейййй, накара ме  Embarassed Embarassed
patalinka , толкова много си постигнала....късмет с продължаването на режима Hug
Колкото до подсладителя, по-добре за тези,които неприодолимо ги изкушава сладкото да си правят режимни неща...но естествено, винаги избираме по-малкото зло, а то е различно за всеки...
nano за галавечерите в книгата пише, че тези, които са чакали сладолед или истински десерт,шоколадова паста вече могат да си го позволят... Wink Приготвя се храна по твой избор, без ограничения, ,но - 1 предястие, 1 основно, 1 десерт или парче сирене, 1 аператив...т.е. да не се нахвърляме на храна...

# 458
Някой знае ли нещо за rien Rolling Eyes Липсва ми на хоризонта ,дано скоро се появи.....

# 459
  • софия
ТУНИ, какво става с тебе сега, я кажи!!!!не стой на балкона, кажи снимките ли си приготвил Mr. Green
Ми айде де, че изгоряхме всички тука.....А добър вечер да ти кажа!!!!

Момичета кокичета и момче врабче,  wavey
зачетох се в книжката на Дюкан, да ви кажа за трти път я чета и продължавам да преоткривам много неща.Съответно си помагам на волята.Наистина е хубаво човек да я има!!!!

Та така, трябва да се чете.А пихте ли достатъчно вода днес!?

# 460
До "Abrakadabra" - Е колко да съм - 20 сантиметра newsm53

До "tatianka" - Егоистка!

До "krikri" - Не се надценявай де - още не се е родила Жената, която няма да ми посегне, ако има възможност да го направи tongue

До "denica17" - Колко и да го харесвам - до сега не съм попадал Sad

До "eli_r-va" - И да не са 92.. са някъде много близо до тях. Мерси Simple Smile

До "vani_nik" - Е.. аз се кефя, но.. добре е де.. даже супер Simple Smile

До "Nyala" - Значи аз правилно съм се прицелил в 90-те килограма, че първия месец исках 100. То е и много важно дали са стегнати килограмите или както при мен - не съвсем..

До "Sun" - Благодаря ТИ за ценните съвети!

До "vesito5" - Ще му повярвам вече.. пък и всички около мен повтарят, че то е право Simple Smile

До "MAMA MAMISIMA" - Трябва по-честичко да пишеш тук и всичко ще е наред..

До "etomira" - Мерси  bouquet

До "Lucie" - На там вървят нещата Wink

До "nelsun" - Знам, че не искаш - нямаше смисъл и да го пишеш, защото черно на бяло още повече боли Sad

До "Амели" - Имай още 2 килограма търпение де Wink

# 461
  • София
Някой знае ли нещо за rien Rolling Eyes Липсва ми на хоризонта ,дано скоро се появи.....
И аз се чудих къде ли изчезна. Последно е писала тук на 22 септември, но е влизала вчера.

Амели, днес съм близо на 2л вода Simple Smile. Странното е, че чак като наближавам 4 месец се научих да пия по 2л. Преди едва смогвах до минимума от 1.5 л

О Тунинг, ще гледаме скоро снимки  smile3508 smile3508

Лека нощ от мен  kiss  sleepuu

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 23:19 от Furia

# 462
Брейй големи промени тука -Тунинг си е  променил целта и подписа  newsm78

# 463
Привет отслабващи, изчетох ви доста на диагонал Embarassed
Да се оплача днес бях на един семеен рожден ден и сгафих  Blush. Много ме е срам и по лошото е че ми беше адски вкусно и някак си си прощавам, че палнах мини парченце от моята специална домашна торта която спретнах като изненада за рожденника Embarassed.
О ужас мъжът ми сега разглежда едни снимки от преди 10-тиа месеца и се залях от смях Laughing приличам на героиня от американски филм, която са и налепили по тялото един тон дунапрени за да стане кюфтак Joy Joy Joy
Надявам се никога повече да не се докарвам до това положение Praynig Whistling
И сега малко да се фукна. Вече няколко човека ми казват, че съм станала мадама   bowuu и да спирам с това отслабване да не взема да стана кльоща hahaha. А аз като има кажа още 14 кг. и тогава ей такива им стават очите Shocked, хихихи Laughing

# 464
  • софия
   tiptoe
отивам да спинкам вече, и без това днес целият ми ден мина тук!направо не мога да се понасям голям съм мързел!!!Даже и чиниите не измих.
 newsm46 лека нощ, банда!!!!!

П.П а сменил , ама не е сменил линийката! остават му само две кила.

Абе Туни, кви две кила д яаизчакам аз "сто кила ракия давам"

бягам, бягам , че го удрям на спам вече, ама по добре от колкото онези шоколадови бисквити дето ги мисля в шкафа

Общи условия

Активация на акаунт