Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 269
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 645
Миднайт, че то туй момчье, живо ли йе ощье?   Whistling
Хайде един негов съвременник за по-старата генерация.

Някой питаше как да прави думичката линк... Кликни "цитат" и ще видиш в моя текст къде да сложиш думата и къде =.  Peace

Хехехе,жив си е Аксел,ама само дето Себастиан не само,че не му е съвременник,ами му е набор даже,ако не греша...Те са си най-добри приятели,но и двамата се поиздухаха малко като поостаряха.То да не е лесно да си като Робърт Редфорд,или Дейвид Ковърдейл и  да ставаш все по-прекрасен с годинките Laughing
Иначе тази песен е много добра,Себастиан е голямо сладурче в клипа Hug

# 646
Миднайт, че то туй момчье, живо ли йе ощье?   Whistling
Хайде един негов съвременник за по-старата генерация.

Някой питаше как да прави думичката линк... Кликни "цитат" и ще видиш в моя текст къде да сложиш думата и къде =.  Peace

протеинче

я да видим дали стана Laughing е този път се получи  Laughing

# 647
  • София
почти - извади думата протеинче и ще стане Wink
А ето гооо...земам го и ....
Лека и протеинова  Laughing

# 648
То да не е лесно да си като ... Дейвид Ковърдейл и  да ставаш все по-прекрасен с годинките Laughing
Wink <- клик

За мен такъв тип е Мел Гибсън. Колкото повече, толкова повече.  Crazy

Денни, ама твоето протеинче май чака да спреш да го снимаш и да скачаш...  Party

# 649
Хм, Аксел... Себастиян...  newsm78  smile3506

http://luizabailey.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/slash.jpg
http://assets.nydailynews.com/img/2007/10/18/amd_slash.jpg 
http://i209.photobucket.com/albums/bb296/nicolevabel20/slash.jpg  smile3521  newsm10

То да не е лесно да си като ... Дейвид Ковърдейл и  да ставаш все по-прекрасен с годинките Laughing
Wink <- клик

За мен такъв тип е Мел Гибсън. Колкото повече, толкова повече.  Crazy

А за мен - Брус Уилис.  Wink

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 22:11 от Sun

# 650
здравейтее!!!
 Laughingкнигата за овесените трици я прелистих,не знам къде е писана,но не е лоша. #Crazyдюкян описва защо са полезни триците и дава доста рецепти .обаче казва че са от интернет форуми и от отслабнали хора.  chefаз се опитах да направя палачинката,обаче нещо не ми се получи...уж спазих пропорциите,а ми се разпиля,но я опитах-вкусничка е. newsm78не мога да разбера как да си редактирам линийката.записала съм си линка,както е по инструкциите,ама нещо не се получава.ако някой може да ми каже-ще черпя.днес ми е 1 ден на ПЗ-сега хапнах една голяма салата от домат,краставица,шунка и обезмаслена извара-не съм гладна!а дано!!
 Praynigмного ми е хубаво като чета!!всички сте толкова нахъсани!!бързо отслабване!! Laughing

# 651
  • Sofia, BG
Eee колко е хубавко в темичката.. хайде и от мен едно протеинче в този дух и от тази епоха:  Laughing

# 652
А пък аз да се оплача.След като 3 седмици нямах допир до моя мил кантар и очаквах минус поне от 2 кг,той много ме разочарова-не съм мръднала  #2gunfire(това е за Кантарев).Ама все пак утрото е по-мъдро от сутринта,та се надявам утре понеееееее малко да се усмихне,защото иначе това ще означава 3 седмици задържане  Shocked.Та в тоя ред на мисли се чудя от какво мога да задържам.Имам няколко предположения:
1)понеже ме болеще гърлото и смуках хексаралетен и салвия
2)пия в момента нурофен стоп колд(боря се с първи симптоми на грип)
3)Напоследък намерих едно пуешко филе на Браво,което е мнооооооооого вкусно и мисля,че съм го виждала в Дюканската пазарска чантичка и по прекалявам с него в смисъл по 200/300 грама на ден си хапвам от него
4)последните няколко дни малко превишавах дозата на триците,понеже си правих режимни тортички
Та се чудя от кое може да е.Все пак 5 кг за месец и половина си е малко на кг.За протокола на 20 години съм.161 см висока,стартово тегло 68.Според баща ми е от филето съм задържала,защото го тъпчели с много NaCl и от това задържам.Според вас,от кое е?Моля за съветче за да разбера кои е виновника  Twisted Evil Ще му видя сметкатааааа

# 653
Добър вечер и от мен.
Да се оплача, че да ме нахокате - като не ударихте едно рамо, поне извадете точилките.
Признавам си, че прегреших.  Embarassed
Срам ме е, ама то стана по - скоро по навик, отколкото от голямо желание. Изпих половин чаша "Спрайт".

Яд ме е.  #2gunfire Тъкмо се радвах, че успявам да се огранича и се надявах утре да видя поне мъъъъничко разлика в кантара, ама сега..... Sad
Уф, оплаках се. Шамаросайте ме  . Confused

# 654
До "ВСИЧКИ" - Еййй.. и днес цял ден получавах комплименти от всякъде! Кеффф..

До "Abrakadabra" - Някакво лично отношение ли виждам?

До "Nyala" - Аз съм инат - ще започна да хода на фитнес Simple Smile

До "nelsun" - Внимавай с кого се закачаш, Детенце! И какво за мен? Това ТИ ли си? Оооо - Дааа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

До "pilito" - Чак толкова хубава Жена, на дали ще имам вече.. но мерси..

До "Monroe" - Ще ТИ обясня как да направиш дадена дума от текста - на линк Simple Smile Да приемам, че изречението, което си написала е: "Здравейте Дюканки, как СТЕ?" и искаш "под" думата Дюканки да има линк към.. сайта www.bg-mamma.com. Ето как трябва да изглежда това, което трябва да напишеш:
Код:
Здравейте [url=www.bg-mamma.com]Дюканки[/url], как СТЕ?

# 655
  • София
Е вече и аз мога да си лягам  Joy Joy
няма да кажа кой протеин си гепих
...но при всички случаи е дългокос ...честно да ви кажа само по дългокоси мъже се заглеждам .....а нещо напоследък не срещам много newsm78 .....явно трябва да си сменя маршрута hahaha

# 656
Wink <- клик

За мен такъв тип е Мел Гибсън. Колкото повече, толкова повече.  Crazy

Денни, ама твоето протеинче май чака да спреш да го снимаш и да скачаш...  Party

Много съм съгласна за Мел Гибсън WinkТези хора си остаряват също като другите,но имат много силно излъчване.Тук е момента да спомена Клинт Истууд Wink

Sun
Слаш е супер,емблемата на Гънс,но и той с годинките нещо не изглежда много добре.Не,че ще му направя рекламация,ако ми дойде Laughing

ванесса йо
Това Винс Нейл ли е,или се лъжа? Simple Smile

# 657
Привет  Heart Eyes

Сън , заповядай Winkhttp://images.ibox.bg/2008/03/19/b6/519x780.jpg , а също и всички останали Wink

Имам питанка към момичетата от Варна , от 3-4 дни не мога да си намеря извара на Мероне .Ако някоя от вас знае дали я има някъде , моля да ми каже Hug

# 658
tanyamanya
И аз само дългокоси харесвам,а те са много редки индивиди. LaughingОсобено тези с по-класически вид.Че нещо блек металистите не ме кефят Simple Smile

bermudez

Аз си я купувам от Пикадили,но винаги от това,което е в Мола,че ми е на две крачки от вкъщи Wink

# 659
А пък аз да се оплача.След като 3 седмици нямах допир до моя мил кантар и очаквах минус поне от 2 кг,той много ме разочарова-не съм мръднала  #2gunfire(това е за Кантарев).Ама все пак утрото е по-мъдро от сутринта,та се надявам утре понеееееее малко да се усмихне,защото иначе това ще означава 3 седмици задържане  Shocked.Та в тоя ред на мисли се чудя от какво мога да задържам.Имам няколко предположения:
1)понеже ме болеще гърлото и смуках хексаралетен и салвия
2)пия в момента нурофен стоп колд(боря се с първи симптоми на грип)
3)Напоследък намерих едно пуешко филе на Браво,което е мнооооооооого вкусно и мисля,че съм го виждала в Дюканската пазарска чантичка и по прекалявам с него в смисъл по 200/300 грама на ден си хапвам от него
4)последните няколко дни малко превишавах дозата на триците,понеже си правих режимни тортички
Та се чудя от кое може да е.Все пак 5 кг за месец и половина си е малко на кг.За протокола на 20 години съм.161 см висока,стартово тегло 68.Според баща ми е от филето съм задържала,защото го тъпчели с много NaCl и от това задържам.Според вас,от кое е?Моля за съветче за да разбера кои е виновника  Twisted Evil Ще му видя сметкатааааа
според мен нищо чудно да е от филето,и аз си купих такова,но ми се видя доста солено и имам чувството че задържам вода от него

Общи условия

Активация на акаунт