Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 254
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Тунинг, ти нещо май сЪ опитваш дЪ МЪ плашиш ли, що ли?! Нимой така!

СлаБе, не съм такава егоисткаааа. Един мъж си имаме тука, нЕма за домашна прислужница да го ползваме, я! ТрЕбва да си го глезиме, че шЪ избЕга! Добре де! За теб Джонката, за мене Акселчо - нЕма дЪ сЪ биЙЕм, я! Ама, ако Джонката додИ тука на кУнцИерт, шЪ ми разрешиш ли да Одя да гУ гледкам пУне, щот Акселчо със сигуност нЕма дЬ додИ?

Игибери, май доста от хората тук сме минали по този път /с якото хапване, като успокоително в стресови моменти, несигурност ..../. Според мен тук важи с пълна сила, че "спасението на давещия се е дело на самия давещ се ". А тук сме се събрали точно за това - да се спасяваме, и гледам, че го правим успешно. Всичко е в главата на човек. Когато виждаш, че усилията ти дават успех, започваш все повече да си вярваш и все повече да се владееш. Не знам дали го казах най - правилно ............ много съм мислила по тези въпроси и много мога да напиша ....... Стискам палци на всички ни!

Филюдка, не мога да ти помогна, мила. Аз какаото съм си го забранила, щото иначе става страшно ................... Виж какво намерих в Гугъл:
http://www.paragraf22.com/pravo//naredbi/62604.html
 в България се смята за нискомаслено какаото с по - малко от 20% съдържание на какаово масло.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 13:27 от nelsun

# 736
Ехо, банда Simple Smile
Аз вече почти не чета, никакво време не остава от тая пуста работа Sad
Ама от време на време минавам по диагонала (ама от най-големите диагонали) и не мога да се стърпя да не поздравя Тунинг - я се виж, къде си стигнал! А преди не вярваше, че ще стигнеш 100.... браво, много ти се радвам! И забелязвам, че си сменил текста в подписа, вече звучиш доста по-весел и уверен, пак браво!
Виждам и много от момичетата че са напреднали доста в свалянето, поздрави на всички!
Сега успях да прочета последните две страници, та да питам - Иги, какво означава много ядене? Пък и според другите - какво е много? Аз напоследък поради липсата на време ям нон-стоп с пиле на сол, че най-бързо става и това, което изяждам в П дни за един цял ден е едно цяло пиле и 2 кофички кисело мляко (+ трицитие сутрин в малко прясно) - все ми се струва, че това е ок като количество, ама кажете вие колко ядете? ПРез ПЗ дните на обяд добавям по една салата и вечер пак или сготвени зеленчуци към пилето.
Хайде, на всички  Hug

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 13:52 от summer_girl78

# 737
Здравейте и прекрасен ден на всикчи!  Heart Eyes

Lady Frost, почти всички сме омъжени жени, ама то не пречи да се порадваме и на чуждите хубави мъже, освен на нашите.  Mr. Green Като на този, например: http://digilander.libero.it/ilranch_2006/ilranch/aaron.jpg
Леле SUN, ей тоя си търсих днес в нета, гепиш ми мислите през бгмама  Hug

Furia, заповядай  Wink Hug : http://www.youtube.com/watch?v=lkEtKhZVjgk&feature=related

# 738
Доста теми разгледах и ще се опитам да синтезирам наученото досега,за всички , които вече са в 4та доживотна  Simple Smile според мен просто трябва да се внимава с храните с висок гликемичен индекс, като картофи, банани, бял ориз и сушени плодове. Ако се внимава, може да се комбинират бързи и бавни или бързи и умерени въглехидрати.
 Важно е просто да регулираме с внимателно комбиниране нивата на инсулина , като когато консумираме бързи захари , трябва да включим активни тренировки в програмата си за деня.След всеки високо въглехидратен ден да следва намаяване на въглехидратите.Добре е просто да се внимава във всеки един момент какво се хапва , всяка храна извън калкулираното меню, може неприятно да ни изненада, едно похапване на въглехидрати и бързи захари, отключва вратата на прасето и после трябва пак да се понапънем да го умирим, защото организма иска пак, и пак.Просто,когато ни се прияде нещо "специално",да помислим какво хапваме и как ще трябва да променим храненето на следащия ден. Друго с което трябва да се внимава в 4я етап е присъствието на алкохол в менюто -панкреасът отделя по-голямо количество инсулин, за да отговори на глюкозата в храносмилателния тракт. Това може да доведе до рязко снижаване на кръвната захар след транспортиране на глюкозата. Резултатът е отделяне на глюкагон, освобождаване на чернодробна глюкоза от гликоген и постепенно засилващ се синтез на мазнини. Sad
Хората ,които искат да качат кг се хранят с комбинацията бързи + умерени въглехидрати (бял ориз + грах, картофи + макарони) и бързи + умерени + бавни въглехидрати (бял + кафяв ориз + макарони на фурна), т.е ние би трябвало да избягваме тия комбинации...За себе си аз лично, когато достигна това, засега далечно време, смятам да се ориентирам към умерено въглехидратно хранене, за да не провокирам прасето  Joy
колкото до това дали да се замени деня за чисти протеини с плодови сокове, мисля че не е удачно - напротив, това трябва да е ден с наистина чисти протеини, много по-добре в този ден да се включат протеините на прах - със 100% чистота,което ще засили влиянието на белтъчния четвъртък, защото плодовите сокове съдържат прости въглехидрати - т.е. фруктоза, никак за мен не се съвместява с целта да има зареждащ метаболизма ден на протеини...

# 739
  • София
Feelgoodnewsm10  smile3501

# 740
ivln Аз съм също за първи ден във втора фаза. Simple Smile
ivln и Nevi2005 и аз заедно с вас. Даже доколкото си спомням с Nevi2005 сме почти на еднакви кг в началото, годините - също и не на последно място- броя на децата. ivlnдай повече инфо за себе си.

# 741
  • София
                                             Добро утро
  bouquet мерси за тиганчетата и точилките снощи
а и да се отчета
днес съм - 0.500
общо свалени: 36 дни= - 10 кг

# 742
Игибери, разбирам ти тревогите.И аз по едно време, отчаяна от бавното сваляне увеличих броя на приема храна, но лично на мен това не ми помогна.Даже се улавях че постоянно мисля за ядене и какво да „меля”.Това никак не ми хареса, пък и с мисъл за „после” реших да върна предния си брой хранене - 3 пъти-така ми е добре,пък и знам че после пак толкова ще си ям-поне в това няма да има промяна и ще си е същия ритъм. Съгласна съм със Safo-и аз така правя-не  мисля прекалено за 3-та фаза, но не подминавам и какво се пише-просто внимателно го пречупвам през своето си тяло и си го складирам за „после”. И със СлаБенцето съм съгласна – моля те през всичкото това време РаботИ…повече върху психиката си и се надъхвай да промениш начина на храненето си и самата себе си, отколкото върху конкретната храна или пъти ядене и по-бавното смъкване-аз вече се успокоих за това.
Искам да кажа на всички които са на Центрум че четох друга тема тук в бг мама-относно витамините за коса и там всички споделяха че от Центрума много, много им се яде. Това го пиша просто за да не се чудите защо ви се папа постоянно, а иначе центрума са си едни от най- полезните витамини. (то от всички витамини се засилва апетита д,е но явно от центрума повечко)
 Новичките които не свалят- --Знайте че всичко ще си дойде на мястото..уверявам ви, само търпение се иска и да се успокоите и да не прегрешавате.

# 743
Петьофчето, благодаря ти за загрижеността и съветите. Hug

За съжаление обаче моето тъпчене (хиперфагията) не е свързана с глад, нито с вкусови усещания, нито дори с лакомия, а с психологически проблеми - стрес, празнота, неувереност - това е като алкохолизма, не може да си бивш. Затова се чудех дали има някой, минал по този път!  Hug

Тамън снощи си мислех същото. Даваха по телевизията филма: Когато един мъж обича една жена. И аз мисля, че проблема е психологически. Дет викат *ората всичко е в галвата...

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 15:11 от tatianka

# 744
Здравейте на всички! Hug
Не знам дали ме помните.От два месеца не сам писала и да си призная не сам изчела всичко Blush
Иначе още сам на режима достигнах до желаните 55кг;но си поставих нова цел 50кг.Може и да не успея да я постигна от 2седмици сам в застой.А и много ме е страх да влезна в 3-та фаза.
Честито на всички за постигнатите резултати  bouquetТунинг newsm10 smile3501
Лек и отслабващ ден на всички!

# 745
  • гр. София
Здравей Люска и аз имам две деца момче и момиче и сам с две години по голяма от тебе.На мен днес ми е първи ден от ударния етап .

# 746
Не искам да звуча поучително в никакъв случай. Просто ме натъжиха няколко от последните постове и просто ми се иска да споделя с вас.

Момичета и момче, никога не се оставяйте да се почувтвате изгубени. Наистина всичко е в главите ни и всичко зависи от нас - и хубавото, и лошото, и успехите и провалите. Повярвайте в себе си и вярвайте в успешния край. И помнете, че всеки край на нещо, всъщност е начало на друго нещо. Всеки път вярвайте, че започва нещо добро. И когато се случи така, че нещата все пак тръгнат на зле, сложете край сами и продължете смело напред. В такива моменти е по-добре ужасен край, отколкото ужаси без край. Животът е ваш - не го пропилявайте да се измъчвате или самосъжалявате за неща, над които утре ще се надсмивате и ще се чудите как сте могли да се поддадете на тъгата, депресията или други подобни състояния, провокирани от някоя житейска ситуация. Живейте истински! Живейте за мига и се старайте мигът да е прекрасен - за вас и за всички хора около вас! Колото повече правите щастливи хората, толкова по-щастливи ще бъдете и вие!

http://www.youtube.com/watch?v=FxCQgjzeevM

May it be an evening star
Shines down upon you
May it be when darkness falls
Your heart will be true
You walk a lonely road
Oh! How far you are from home

Mornie utúlië (darkness has come)
Believe and you will find your way
Mornie alantië (darkness has fallen)
A promise lives within you now

May it be the shadows call
Will fly away
May it be you journey on
To light the day
When the night is overcome
You may rise to find the sun

Mornie utúlië (darkness has come)
Believe and you will find your way
Mornie alantië (darkness has fallen)

# 747
На мен ми е мтори ден. Абсолютен новак. Дано се получи този път. Разчитам на подкрепата ви!

# 748
# 749
На мен ми е мтори ден. Абсолютен новак. Дано се получи този път. Разчитам на подкрепата ви!
Няма начин да не се получи  Hug просто спазвай режима и ще се изненадаш от резултатите, късмет на всички започващи, воля и търпение и нещата ще станат каквито сте ги пожелали.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт