Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 237
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 675
Abrakadabra
Пускаш му "Легенди за страстта" и започваш  приповдигнато да възхваляваш прелестите на Брад Пит и най-вече косата му LaughingМоже и да има ефект Simple Smile
Тц. Не поддава. Дори си сложи дългокосата снимка в рамка (само една е останала!) и приключи въпроса с косата.  Laughing

Я чуйте нещо приятно. Пичът е смешен за гледане, но за слушане си е ммм. Много ми е на сърце. Може би единственият болезнено любим тенор.  Flutter

# 676
  • ул. "Мечтание"
Лека нощ от мен!  newsm46
Така си мечтаех да си легна в 9, ама на... два часа по-късно от уреченото най-сетне ми се отдава възможност да отлетя към леглото... пфю! Най-сетне ще изпратя тоя скапан ден в миналото...

# 677
Abrakadabra
Е,готин си е Джо,чак пък смешен... LaughingМиналата година пя на БеркРок,но не можах да отида да го видя на живо.

Ето и едно предложение от мен за лека нощ: http://www.vbox7.com/play:0234ff66

Сладки сънища на всички дюканки.И на дюканеца също...

Hug Hug  bouquet

# 678
Благодаря много за отговорите  Hug и аз си мислех,че е от това,но с него закуската ми става ямииииииииииииии.Върху тричавата си филиййка,слагам малко Exquisa и малко шарена сол и филенце отгоре с кафенцето е направо супер.Ама чвно ще трябва да се по въздържа малко и после да се огранича с приема му.

# 679
  • Sofia, BG

Ааа,ясно,тук сме се събрали все любителки на мъже тип "дивото зове" Laughing

smile3521

Миднайт ти си само на 18?! Много съм изненадана (приятно имам предвид) - стилът ти на писане е доста зрял за тази крехка възраст ..  Grinning А също така музиката, която харесваш - значи днешната младеж също обича рок и алтернатив бандите от 90те и 80те... брей..  newsm78 а аз си мислех, че те умряха, когато излязох от пубертета преди ....найсет години  Joy
Наистина съм впечатлена, ще те наглеждам, новобранецо  smile3560

# 680
Уффф как ма размечтахте с тия Братове Питове.....мен пък най-ме кефи като Ахил...то и коса и тялоооо...и мъжо го немаааа, кво ша прайм ся Rolling Eyes

# 681
  • Испания
Здравейте, дюканска дружина!

Feelgood, чудесна разлика. Много си свалила в лицето. А и си много сладка. Дори на първата снимка не личат килограмите, за които споменаваш.

Tonito26, браво, миличка! Чудесно се справяш. Нали ти казах преди време, че те следя от появяването ти с радост и ти стискам палци.

Lucie, страхотна промяна. Цяла вечер гледах снимките ти, като ги показа. Че и на мъж ми хубав те показах и той много те одобри.

ФИЛЮДКА, сложи ли вече гривната на глезенчето? Голямо браво на теб за постиженията и позитивизма!

Пловдивски девойки, личи си запазената дюканска марка: свежи, излъчващи, готини... А малката Вещичка е едно бижу!

МаМаКуин Светкавицата, и аз умирам за пиле и не ми омръзва. Мога и през нощта да стана, само някой да ми каже, че печено пиле ме чака...

Tuningmania, радвам ти се от сърце. Пожелавам ти всички цели да постигаш така устремено и последователно. Личи, че си пич!

Цоци, как си,  дружке? Къде чезнеш? Дано вече си попривършила с работата и да си почиваш повече. Мляс!

Аз днес правя 7 месеца с Дюкан и резултатът е -28 кг /толкова, колкото и миналия месец/. Цял месец кантарът не мърда, обаче на мен не ми пука. Аз бърза работа нямам. Ще изчакам да паднат трите планирани килограма и тогава ще минавам в трета. Чувствам се прекрасно, като мога си харесвам някоя хубава дрешка, някои стари вече ми преправиха, комплименти получавам от познати е непознати.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 16:34 от Не се сърди, човече

# 682
ванесса йо
Благодаря ти Simple SmileНамират се все още фенове на тази музика.На моите години по-рядко,но забелязвам,че сред по-малките и то най-вече момчета има доста правилно ориентирани.Предполагам,че е заради възможността да виждаме все повече рок динозаври в България през последните години.Покрай тях някои родители навярно насърчават децата си да слушат класиката WinkЖалко,че доста хора имат погрешно мнение за рока и хората,които слушат тази музика,но това е отделен въпрос и определено голяма вина за това имат псевдо групи като Корн,Токио Хотел и т.н...

monnnn
Готин е,ама като Ахил ми е прекалено мускулест нещо Thinking

Хайде,лека нощ на всички! Hug

# 683
Ха-ха, не съм била сама - и Моннн е в моята група за днес.  hahaha

Ванеса, имам племенник на 15. Още на 7-8 слушаше Джови и Роксет, сега - от Металика нагоре. Но в нашата фамилия просто няма как да е друга посоката.  Joy По всички концерти сме като гербови марки. Само дето той ги гледа много по-кротко от мен.  Mr. Green

Миднайт, душа давам за Джо. Но като започне да кокетничи, ми е смешен, не мога да си изкривя душата. Иначе не пропуснах концерта в София. Нямах глас и слух 4 дни след него.  hahaha
Ти наистина ли си на 18, слънце? Не ти ли е рано за Протал?  Thinking

Ето и моето лека нощ.

Смайлис  smile3501

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 11:51 от Abrakadabra

# 684
  • София
Погледнах аз - и що да видяяяяяяя, вие си говорите за любими мои дългокосчовци /дето не само, че обичам да ги гледкам, а и обожавам да ги слушкам/ -  Джовито, Акселчо и Слашчо - супер! Ама да ви кажа, че има и кубета, които не са за изхвърляне

Sun, Брусчо Уилис и плешага си е супер готин! Да не говорим, че има един дет' се казва Шон Конъри и супер дърт, обаче пич та дрънка ............. за жалост може да ми е дядо - шЪ го дам на майка ми!

А пък и Вал Килмър нещо ми избЕга по тъч линията, докато беше в София - егати калпазанина!

Тунинг, уви не съм аз /де да бях!!!!!/! Просто разказах на Клаудия Шифър за теб и тя ти прати автограф!

Midnight, явно и ти си от нашата музикална секта! Бравос! БрЯх, да им се ненадяваш на младежта!

Монн, що бе мила, точно в Ахил?! Малко миниатюрничък е точно за таз роля ......

Айде лека ви нощ, че нещо много сЪ размечтахме!  love001

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 23:37 от nelsun

# 685
Тъй като съм пускала рецепт с кварк, ето го тук - на фирмата Ehrmann, виждала съм нейни продукти в БГ:

http://www.alpensonne.nl/
кликва се на: Producten, после на naturel kwark и се появяват от дясно различните продукти, вкл и 0.2%

# 686
Миднайт ми то на мен такива по 65 кила не ми отиват мила.Аз съм 175см и с още кила....просто гледката ще е потресаваща.За тва съм си зела голем мяж.А Брадчо не ми е в категорията просто.Виж за Крисчън Бейл веднага са прежалвам(Батман).  Пу не мога да му вмъкна снимка.

# 687
  • София
Някъде май мернах, че са позволени кремове на д-р Йоткер newsm78 От кои може newsm78
Не го видях на първа страница Mr. Green

Не си го видяла на първа страница, защото не е позволено.  Mr. Green

защо не е позволен = има един с 1,2 г/ мазнини и с подсладител. newsm78Аз почти всяка вечер си хапвам по 1-а купа такъв и мислех,че си става. Blush

# 688
  • София
Lady Frost, почти всички сме омъжени жени, ама то не пречи да се порадваме и на чуждите хубави мъже, освен на нашите.  Mr. Green Като на този, например: http://digilander.libero.it/ilranch_2006/ilranch/aaron.jpg
Леле SUN, ей тоя си търсих днес в нета, гепиш ми мислите през бгмама  Hug

# 689
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Въх Пиленцееееее - кат го грабнах тоз протеин и чааааааааааак сега се освободих  Mr. Green

Аааааааа Сънчее - за Брусчо ша има голем бой - до кръвввввв

Смайлис БРАВООООО, БРАВО!

Аре и аз да почерпяяя

Туни, ти що си си легнал без туй момиче бе?!

Феичкеееееее   - липсвашшшшшшшшшшшш!

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 00:23 от Tatitt

Общи условия

Активация на акаунт