Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 260
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 945
venka_linka  ти май си нова? от кога си на режима от 1 мес ли? направо не вярвам. Дай малко инфо за себе си, какво хапваш и т.н.
lepidopteria  личи си разликата браво

# 946
  • София
Здарвейте мили мои   bouquet,
само да ви се обадя и изчезвам че няма време.
Видях страшни снимки. бравос!

В събота направих 2 месеца с вас и те ми коствахя 9 кг! Кантарът /дигитален от 1995 г/ не издържа на напрежението и се спомина....купих си нов и той ме мери 2.5 кг по кръгла. Сега трябва да смятам и да се трансформирам, че да помня колко кила трябва да стана по новия  Grinning
В петък бях пряк свидетел под прикритие на разговора между две дюканки едната начинаеща, а другата постигнала целта си. Проведе се в сградата на София франс ауто на ботевградско шосе в 16.00 часа, ако са някои от нашите РАЗКРИЙТЕ СЯ! ША ВА ИЗДАМ!  Hug

Ай обичъм въ сичките   love001

Бързо по една вода и да отслабвате  Peace

# 947
  • ул. "Мечтание"
venka_linka, да не чакаш МЦ?
Аз също съм около едно кило нагоре от три дни и се надявам да е защото скоро трябва да ми дойде МЦ!  Sad

Снощи бяхме на имен ден. А нали съм карък, сега са ми П дните и само купешки пилешки пържолки имаше за мен... Кусах и  Sick! Не знам какво я бяха правили тая пържола, ама беше отвратителна, имам чувството че беше полята с използвано масло! Гадост! Та седях гладна... А вкъщи имаше само едно пушено пуешко месо... ooooh! Tired

# 948
  • Бургас
Здравейте! 55
След едноседмично скиторене из Италия се завръщам на дюканска вълна.Там нямах трици,това е естетвено,но и голям избор на режимни храни също нямаше,та с двата крака в греха,така да се каже.Поради този повод съм с 2 кг нагоре,та сега ще го давам протеинова 5 дни,та дано вляза в крачка.Очаквам и МЦ,та килограмите са доста относително нещо.Но няма вече оправдание,така че,не ми се карайте много. Praynig

# 949
Ами в интерес на истината не съм съвсем нова-бях на Дюкан зимата отслабнах 4-5 кг и спрях,сега пак почнах ама няма резултат
Иначе съм стриктна наистина -ям по 3-4-5 пъти когато съм гладна
Спомням си че имаше едно момиче тук във форума ,което не отслабваше, а качваше,но не мога да се сетя защо

# 950
   ЛИЛЯНЧЕТО,дори и само в лице-разликата ти е страхотна!Адмирации newsm10
    ЛЕПИДОПТЕРИЯ,страхотен резултат,бе мацко!!!БРАААВОС!!! smile3501
    Къде се загубиха ШУШИ80 и БЕЛФЛОР???

# 951
Blue Rose link,fayza,  страхотни резултати за един месец.
Браво и на feelgood  Hug
Танчето, направо невероятно какво си постигнала само със смъкването на 5 кг  newsm81  #Crazy
Мери направо утрепа рибата, на предишните снимки също съвсем не изглеждаш на килограмите на които казваш 4е си, браво  smile3501
Русенски момичета, готини мацки сте  Laughing
Иги време е да ни покажеш новата си визия  Laughing, аз промяната я направих точно малко преди да започна диетата, но и една фризорката в БГ помогна за това( вместо светло кестенява ме направи такава каквато никога не съм искала да бъда- руса  #Crazy ) Като се погледнах в огледалото, направо ми пре4ерня пред о4ите   #Crazy . Даже се чудех да ли да плащам накрая, но нали съм добра душица  Wink ,пък и моми4ето беше инма4е мн мила, реших да не я отчайвам и си платих. Когато се прибирах, баща ми ме подмина на улицата не ме позна  Joy , но после всички когато ме видеха, много им се хареса новата ми визия и сега даже съм решила да я потуъмня малко но да има лек нюанс към русо  hahaha
Чакам с нетърпение и снимките на Тунинг
petiof4eto честит имен ден!
Бубулинка- малееееее взе ми акъла. СУпер си  bouquet
лилянчето  Peace личи си че си близо да целта  Laughing
Джуличка, doby80 не пиете вода,от собственопит знам и на мен ми се случи. Изведнъж ми стана толкова лошо 4е ако не бях цеднала сигурно щах да падна. Реших да си иъмеря кръвното и беше 95 на 78, а се е получило така защото цял ден бях заета навън и съм забравила да пия вода.
Момичета пийте водааааааааааааааа!
lepidopteria личи личи разлика, браво!  bouquet

# 952
Бубулинка, браво! Страхотна си!   bouquet

# 953
Момичета, имам един тъп въпрос  Embarassed
Какво е хартия за печене  newsm78, фолио ли или нещо друго? Не ми стават палачинките и не стават  Crossing Arms. На тефлонов тиган залепнаха, ядох ги бъркани  Crazy. Сложих в тефлоновия тиган фолио и така изсипах сместа, е залепна на фолиото пък този път  Crazy. Каквайте каква е тая хартия  Praynig

Иначе да се похваля, ама не смея много да се радвам  Laughing, днес съм -1. Дано не качвам. 5 дни на ПЗ, не свалих и грамче Sick, от вчера на П, вече има резултат  Simple Smile

Момичета, щях да забравя, страхотни стееееееее  Hug. Продължавайте да отслабватеее  Peace

# 954
  • София/Осло
aynur -хартия за печене е това http://media.snimka.bg/0270/006795651.jpg
Задай в гугъл и разгледай  Peace
Продава се почти навсякъде  Peace

# 955
Нека да се похваля и аз вече съм МИНУС 1 кг  newsm44
имам и един въпрос
Лютеница и пастърма може ли да се яде?
Предварително благодаря  newsm03

# 956
  • ул. "Мечтание"
Лютеница и пастърма може ли да се яде?

Твърдо НЕ!

# 957

Джуличка, doby80 не пиете вода,от собственопит знам и на мен ми се случи. Изведнъж ми стана толкова лошо 4е ако не бях цеднала сигурно щах да падна. Реших да си иъмеря кръвното и беше 95 на 78, а се е получило така защото цял ден бях заета навън и съм забравила да пия вода.
Момичета пийте водааааааааааааааа!

Като се замисля е така. Не, че не пия, но явно не е достатъчно Rolling Eyes

# 958
  • София/Осло
бубулинка  - просто невероятна разлика , поздравления за волята  bouquet
лилянчо - лицето ти е наполовина ,но не виждам дупето за да се изкажа и за него  Laughing
тонито - с тоя кекс сега ме побърка тук...  Crazy
джуличка и доби 80  - и на мен ми е ставало лошо ..с ниско кръвно съм и все ми е като под вода  Peace..за спрайта не се кахъри..неволно е било все пак  Peace
дендини - и да те критикуваме и да не те критикуваме то всичко си е за твоя сметка...Имаш 20 кила ,които не са малко, явно нямаш мотивация....започни сериозно ако искаш някакви резултати..5 дни ударен режим са ти напълно достатъчни  Peace
сноче - Heart Eyes..с теб сме
скарлет - добре дошла   bouquet
тази същата- чудесни новини ,желая ти успех  Hug
джанет  Praynig
галка малка - за бой си
мерито - време е да си смениш аватара  Wink
петьофчето- честит имен ден   bouquet
венка линка- помня те аз...втория път ще е много трудно и бавно имай го предвид
милена стар- абсолютно не ако е купена..ако е домашна лютеницата и е без олио и захар може  Peace

# 959
  • Варна
Здравейте на всички  Hug
След като се настаних на пейката на шестичките с 69.500кг. кантарчо нещо не ме радва вече 3-4 дни... Варирам между 71 и 69.800кг. Та съм на две пейки сега Joy дано само да не падна на земята...ама няма, не се давам, особено като гледам снимки като на Мерито и Танчето, Буболинка и всички останали - голям сте ми стимул.  Hug Иначе разликата явно е видима, защото в събота бях на РД на стар приятел и всички от компанията ме засипаха с комплименти.  Blush А  полата, която си купих на първата седмица от режима направо падаше докато танцувах  Laughing - е, отказах се преждеврененно от хорото, но чувството беше невероятно! Още веднъж - благодаря Ви момичета и момче  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт