МоятА КУХня - моЕто ЦаРствО, тема 15 за всичКИ лЮбиТЕли и позНаВАЧИ...

• 54 138
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София/Осло
Хайде дано в тази тема най -после сколасам и аз с моята куФня
дидка- страшни бели кухни..чак се размечтах  Blush

# 17
  • Бургас
Здравейте , почти сме на финала с нашата кухня, но имам въпрос .
 Кой смесител е по добре да взема?
Искам да ми е удобен , да не пръска настрани и да върши работа Hug
 И на кой фирми сте доволни , трябва да е иноксов не искам никел че не подхожда на нищо.
 Чакам помоща ви .

Диде поздравления за темата  bouquet

# 18
  • ВАРНА
  bouquet  bouquet  bouquet и поздравления за Дидка!!!
ето в тази тема, надявам се, ще се похваля с нова кухня Simple Smile

# 19
  • Пловдив
змейковица , чакам да показваш  Hug
Иначе обиколих 3 магазина за обков , но няма точно тези които аз търся  newsm78
Имат главно тези http://www.elazbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=2
но на мен не ми харесват . Иначе за дръжки се чудя между http://www.vivainginering.com/admin/datafiles/154_LS-237.jpg и http://www.vivainginering.com/admin/datafiles/271_LS-536.jpg
Така или иначе до 2-3 дни трябва да съм избрала  newsm78

# 20

Най-накрая дойде ред и до кухнята. Вчера с мъжа ми харесахме една от тези полските-"Ника" , но има разминаване в едни 10см., които остават като празно пространство и не знам какво ще ги правя. Все още сме в процес на голямата чуденка дали да я вземем тази готовата или да поръчаме другаде по наши размери.  newsm78

hrisska, вие да не правите нашата кухня??? И ние сме си поръчали такава и също имаме 10 см. дупка  Laughing Joy

Хм, не правете компромиси с 10 см дупки, че е доста голямо пространство. Аз направих такъв точно с 10 см дупка и сега се ядосвам, то не че имах голям избор. Кухнята която бяхме поръчали трябваше да е без дупка. Но я поръчвахме по размерите от плана на апартамента(който беше в процес на изграждане). Ами след като ни връчиха ключовете от апартамента и измерихме разстоянието, се оказа, че липсват 2 см и шкафовете с дължина 60см не влизат Sad Сложихме 50см-ви и ми запълниха дупката, но сега хич не ми харесва Sad Не правете моята грешка. Дупката беше в дясно, но и без да го казвам то се набива на очи http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8459914.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 14:12 от Pollia

# 21

hrisska, вие да не правите нашата кухня??? И ние сме си поръчали такава и също имаме 10 см. дупка  Laughing Joy

Laughing rainbow, възможно е. Ние харесахме от тези полските на "Ника", но не знам точно наименованието на кухнята. Ето за това става въпрос  http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=25 … subcat=&show= ,но малко по-различна. В нашия модел двата леви шкафа са свързани и са с витринка, а и цвета не е този, който е на снимката, а е махагон  Simple Smile
brumbarche, и аз си мислех точно това  newsm78

Pollia , мислехме и вариант като вашия, като отгоре да го облепим с фолио за мебели, което да се доближава до цвета на кухнята.

# 22
  • Пловдив
Pollia , много ми харесват вратичките на кухнята ти - имат ли някакво специално наименование, за да ги обясня на майстора или направо снимка да му показвам  Crazy Личи си колко съм навежа още   Crazy

А гърбът на кухнята само от латекс ли е и как го почистваш, ако отговорът е ДА

# 23
  • Някъде на път....
  bouquet  bouquet  bouquet и поздравления за Дидка!!!
ето в тази тема, надявам се, ще се похваля с нова кухня Simple Smile
Е, хайде де, откога чакаме!  Hug

# 24
Pollia , много ми харесват вратичките на кухнята ти - имат ли някакво специално наименование, за да ги обясня на майстора или направо снимка да му показвам  Crazy Личи си колко съм навежа още   Crazy

А гърбът на кухнята само от латекс ли е и как го почистваш, ако отговорът е ДА
Кухнята е още недовършена, в смисъл че трябва сега да поставим плочки. Избрала съм ги с размер 10х10см и може би ще са бели или мръсно бели, че нещо ще ми стане много цветно.
Покритието на вратичките не знам какво е точно Rolling Eyes, съжалявам. Може да се пробвам да я снимам по-отблизо и да сложа още снимки.
Може би, ако намеря същото покритие за липсващите 10см, ще стане по-приемливо. Thinking Да му се невиди, с дупката беше по-добре отколкото с тези летви.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 14:36 от Pollia

# 25
  • Пловдив
Pollia не ти харесва защото си го знаеш  Peace. Аз пък да си кажа  Grinning ,на мен ми хареса и ако не беше си казала Rolling Eyes , щях да си мисля,  че е нарочно така  Hug. Между другото нашите вратички са същите, но в цвят череша Hug. Честита ти кухня още веднъж   bouquet

# 26
Момичета, някой да е пазарувал кухня от Карло Даниели?
Видях ги на Стройкото и много ми харесаха, макар да знам че мебелите им са китайски. Влюбих се в една черно-бяла лъскава кухня с лаково меламиново покритие (каквото и да значи това Laughing ). Дават 10 г. гаранция при надраскване, чак ми звучи невероятно  Crazy

Pollia, защо не са ти запълнили дупката с цвета на вратичките, така наистина много се набива на очи  Peace

# 27
Незнам, може би не е имал материал.

# 28
и аз сред зяпачите  Blush

# 29
  • Стара Загора
Цоп и аз Sick

Общи условия

Активация на акаунт