Гоблени-32

• 35 313
  • 460
  •   1
Отговори
# 210
  • Benelux / Varna
Здравейте момичета ,от няколко дни гледам из форума и не мога да се нагледам на красотите които творите,поздравления   bouquet Искам и аз да се включа в коледната игра  Wink

Барби, това не е коледна игра, а размяна на коледни подаръци между приятели. Надявам се да не прозвучи грубо, нямам такова намерение, но ще се радваме ако първо ни се представиш и покажеш че действително имаш отношение към нашето хоби. Аз лично не те познавам, незнам дали другите момичета те познават. Ако си от нашта порода, тук ще намериш подкрепа и истински приятели.

# 211
  • Варна
Добро утро!
Искам да ви помоля за предложения за схеми на коне, хрумна ми ако успея да направя подарък за Коледа за 1-2 къщи. Но да не са много големи, че да успея да ги свърша. Имам Аида 18 и българска неразграфена панама, и двете са бели.

# 212
барби, радвам се, че се престраши да пишеш  Hug
барбито е от съседния форум и лична моя приятелка  Simple Smile ако някой си спомня, че наскоро се хвалих с едно бродирано подаръче, е от барби ми е  Hug
1. Ива_Николова
2. marulka_s
3. Goody
4. Дъмпер
5. Alexandra
6. ina221
7. Tasha
8. Зори
9. Manzhelka
10. Vesito
11.vessito75
12. Mila mimi
13. Лилия Проданова
14.Mai4eto 27
15. donsita
16. Здравка
17. Кита
18. zornica
19. venipuh
20. Sherlok
21. djuri
22. ketri
23. gesh44
24. Дианна
25. cvetimira
26. alessina
27. barbie
някой да съм пропуснала  newsm78

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 08:28 от Дъмпер

# 213
Добро утро!
Искам да ви помоля за предложения за схеми на коне, хрумна ми ако успея да направя подарък за Коледа за 1-2 къщи. Но да не са много големи, че да успея да ги свърша. Имам Аида 18 и българска неразграфена панама, и двете са бели.

я виж тук може нещо да ти хареса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241112.0
има и малки:)
аз съм шила този и става много красив, а е и малък

# 214
  • Benelux / Varna
барбито е от съседния форум и лична моя приятелка  Simple Smile ако някой си спомня, че наскоро се хвалих с едно бродирано подаръче, е от барби ми е  Hug

В такъв случай искренно се извинявам на барби и я приветствам с добре дошла.  welcome  bouquet
Просто видях че няма никакви публикации и си помислих,че е шпионин.

Алекс мисля,че тези кончета не са много трудни и панамата която имаш ще ти свърши работа.
http://picasaweb.google.com/hipatia1/KonSredMakove?authkey=Jczvk … 33109524017166738

# 215
  • Пловдив
1. Ива_Николова
2. marulka_s
3. Goody
4. Дъмпер
5. Alexandra
6. ina221
7. Tasha
8. Зори
9. Manzhelka
10. Vesito
11.vessito75
12. Mila mimi
13. Лилия Проданова
14.Mai4eto 27
15. donsita
16. Здравка
17. Кита
18. zornica
19. venipuh
20. Sherlok
21. djuri
22. ketri
23. gesh44
24. Дианна
25. cvetimira
26. alessina
27. barbie
някой да съм пропуснала  newsm78

МЕННННННННННННН! Grinning

# 216
Привет barbie,добре дошла при нас! welcome

ще помоля някой да ми обясни каква е идеята с тези подаръци,че нещо съм изтървала началото,а няма време да се връщам назад да чета...
предварително благодаря
Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 10:25 от bella_

# 217
  • София
Здравейте, момичета! От известно време ви чета и гледам красотите, които бродирате.   bouquet
Днес сме на първия рожден ден на една госпожица и ето какво и избродирах за подарък:
http://www.wesigogo.snimka.bg/album.php?album_id=281325&pid=8571972
Схемата намерих в някой от линковете, пуснати тук, така че благодаря!

# 218
  • Benelux / Varna
Идеята е, поне аз доколкото разбрах, да си разменим подаръци за коледа по двойки ( как ще се определят двойките и дали ще знаем от кого ще получим подарък ще обсъждаме по-късно). Подаръците ще са всичко свързано с нашето хоби, не е необходимо да е избродирано ( това е уточнение за pyypi, тя се притесняваше че няма да има време да избродира нещо). Бюджета също ще се определи по-късно от всички,засега само изявяваме желание, ами това е в общи линии.
Wesi много са сладки буйките. smile3501

# 219
Лидия, ти за колко време ги уши тези кончета  newsm78
1. Ива_Николова
2. marulka_s
3. Goody
4. Дъмпер
5. Alexandra
6. ina221
7. Tasha
8. Зори
9. Manzhelka
10. Vesito
11.vessito75
12. Mila mimi
13. Лилия Проданова
14.Mai4eto 27
15. donsita
16. Здравка
17. Кита
18. zornica
19. venipuh
20. Sherlok
21. djuri
22. ketri
23. gesh44
24. Дианна
25. cvetimira
26. alessina
27. barbie
28. did_tag
 Embarassed
zornitsa , вече е обяснила подробно  Hug
wesi.i.gogo, тези патъчета са ми слабост  Hug

# 220
Здравейте и от мен. Тези обувчици са страхотни. Искам да моля да ми ударите едно рамо помощ - след 4 дни съм на рожден ден на едно три годишно момченце и - нали се сещате от тук натам, искам ду му направя нещо оригинално, и например ние, като най-оригиналния форум, можем ли да намерим подходящи схеми?  Party

# 221
Добро утрише!
Добре дошла на барби !
Дианче, мога да предложа едни коли като за момче, но довечера от в къщи, ако някой не даде нещо друго днес.Бяха леснички и ще станат бързо.

# 222
Пишете ме и мен моля в списъка с подаръците Simple Smile

Дианна,аз като майка на тригодишно момченце мисля,че ще е подходящо нещо мечопуховско или маккуинско,ти кажи нещо такова ли да търсим или...

# 223
Ами аз като момичешка майка това "маккуинско" нешо - нищо не ми говори. Но колички или нещо Пуховско сигурно е подходящо. Барби, здрасти и от мен   Peace И да споделя радоста си - намерих много интересно разпятие от Салвадор Далли за черна панама, ех тази панама - ВНИМАНИЕ - ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ!!!

# 224
Дианна,ето го Маккуин:

но сега не мога да помогна със схема,че пиша от работа,ако ти харесва довечера от вкъщи ще я кача,ако някой преди това не ме изпревари Grinning

Общи условия

Активация на акаунт