Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на темата за гоблени „Гоблени-30+2“?
Как се прави контурният бод при гоблени?
Как мога да използвам програмата PCStitch за създаване на гоблени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на темата за гоблени „Гоблени-30+2“?
-
Как се прави контурният бод при гоблени?
-
Как мога да използвам програмата PCStitch за създаване на гоблени?
-
Къде мога да намеря модели за гоблени за Коледа и Нова година?
-
Как се прокарва конец при завършване на кръстчета в гоблени?
Питах колко струва и продавачката ми каза, че около 36 лв., толкова ли е ?Независимо колко струва ще си купя че с това бебенце съвсем превъртях.Мъжото започна да ме гледа подозрително само го пращам да проверява.На всички показали красотите си голям поклон
.Ами започвам да се срамувам че не показвам нищо.
,но жената каза че ще ми ги достави и ще почакам още малко.Бях събрала конците за обувките на Вервако за моя колежка -за нейната внучка да го шие ,а вчера тя ми го върна каза че не можела да се справи ( без нито един ушит бод ) та сега ще шия хем Адамчо ,хем обувките му 

..обаче каква бомба пък стана и докато оправя ейго на стана 15ч.Ей момичета това с подаръците е чудесна идея но аз идва ли ще успея да се включа,толкова малко свободно време имам,а искъм да довърша и на макия гоблена до декември...Сега се връщам назад да почета пропуснатото докато малчо спи

Няма да смогна да ви похваля всичките поименно - ще ме извините, ама да знаете, че направо съм възхитена от вашия труд - не мога да им се нагледам...красота...
Искам и аз в списъка с подаръцитеееееее