Отговори
# 180
Добър вечер,

Днес сума време не усещах бебо и нкрая се панирахме с мъжо и хукнхме при док. Там ни тръшнаха на тонове, оказаха се хубави, разкритието е мръднало още малко, но нямам хубави контракции нещо въпреки всичките разходки. Вече се налага да се ражда, плацентата не е цвете, а и бебо е доста голям и на термин има всички шансове бая да надхвърли 4-те кила  #Crazy Диабетът също почва да излиза от контрол, така че в събота, ако дотогва няма никой, влизам сутринта за предизвикване  Hug Толкоз от мен, чакането ще е до събота, дано моята история е по-различна от тази на лидето   Praynig За епидурал, слагат я на всякакво разкритие тук, когато пропищиш, общо взето... Единствено я отказвали, когато ще родиш до половин час, така ни казаха.

# 181
Шамс, желая ти много късмет и успех!Сега легни да поспиш, надявам се да си се успокоила от прегледа, че всичко с бебо е наред.Ние сме с теб, имаш цялата ни подкрепа!
Ние с теб сме с една и съща дата на термин, а с Тонеска имаме еднакви болежки....никой никога не знае.
относно окситоцина аз докато бях в болницата, на две от момичетата за предизвикване на раждане го поставяха след 8 дневно преносване.Имам чувството, че в повечето случаи го слагат в системата за ускоряване на процеса-Днес разбрах, че вливат и окситоцин на мамите със секцио.А за епидуралната и аз знам, че се поставя най-късно при 4 см разкритие.Моя приятелка роди с епидуарална в АМерика, много е доволна, каза че не е изпитала болка, казвали са й кога да напъва, тъй като през цялото време бебето е наблюдавано с ехограф, както в спешно отделение дават.Ама тук това го няма.На мен ми е чудно какви са вече размерите на нашия юнак.Моята доки не ми казва реалните, нещо все ги преправя да си отговарят на седмиците, правили проверка от ЗК, супер странно ми е.Преди 20 дни главичката беше 9.6см, сигурно сега вече е надмила 10,което си е много голяма главунка като на баща му Laughing И в болницата една бабка ми каза като усетя, че започна да раждам, да изям един шоколад, доста помагало и съм щяла да я помня, голямо чудене и смях му ударих след това.Вчера като ме заболя много и веднага нагънах един шоколад, че икръвното беше ниско, хихихиииииииииииииииииииииииии #Crazy Mr. Green
Темичка, браво че си преборила вируса.И ги строй в две редици домашните болни.
Аз ще ходя да се къпя и да лягам, че татито отдавна вече спи, сигурно сънува.
Лека нощ, маменца!

# 182
  • На топло...
Диди Hug За преносване на нас са ни дали едно листче... Освен горещите вани са ни включили още едно-две-три неща. Акушерката каза, че трябва да се поотпуснем и ще стане работата, да пийнем чашка пенливо винце и след това да пробваме татито като лечител- в спермата се съдържат простагландини, които спомагат за омекване на шийката и тръгване на контракциите, и оргазмът като пряк проводник на първата най-вероятно Laughing! А иначе 2 пъти дневно от термина нататък чай от шапиче (или цариче, едно и също е)- предизвиквало контракции (мисля, че и чайче от листа от малини е също така възбуждащо маточната мускулатура). За окстоцина ни каза жената още, че се прави само тест, вкарват ти съвсем малко (хомеопатични дозички- промилчета), ако си готова да реагираш, става веднага, ако не- не!
И на нас така ни обясниха за епидуралната, Шамс, по принцип почват от 4 см да я слагат (после вече на етапи си вливат колкото трябва) и ограничението е половин час преди края (просто изисква време подготовката, дотогава си родил вече). Но наистина се забавя процесът с нея и контракциите са по-слабички... Стискам палци да е леко раждането при вас... По-добре латино-, отколкото американско-безкрайна сапунка, че първото винаги има край и то щастлив Grinning!
Шопи, има добри упойки, мен в почти 8-ми месец ми оправиха 6-7 зъба, поне 3 пъти са ми слагали упойка т.е. Зависи от зъболекаря, моята каза, че в момента има "такива хубави упойчици за бременни, дето допреди 2-3 години не са ги и сънували"! Дано се оправи болката, то не е работа така да се разхождаш... Нали трябва здрава уста да можеш да викаш като дойде моментът Wink!
Болните да оздравяват!!!  bouquet

# 183
Шопи миличка, желая ти успех и в никакъв случаи да не преживяваш моята история. Но ти не мисли за тези неща, отиваи да раждаш с усмивка smile3521.
Nanunana, ти каде живееше? Много добре ги представяш нещата, даже и на мене (като за втори път са ми много полезни), благодаря ти Hug.

# 184
...и докато не съм забравила...
Честити Рожденни Дни на нашите мамчета ЯнаРо и Естрeлита!
Бъдете живи и здрави мили момичета, много щастливи мигове в предстоящите събития. Желая ви всичко наи-хубаво и скоро да гушкате малките си англечета.

# 185
Честити празници на нашите мамчета рожденнички  newsm51 newsm51 ...за подаръците всички знаем .....скро   Gift  Gift

Олееее незнам от 3ч съм на крак и немога вече само да стане някой по-приличен час и отивам на зъбар ако ще да раждам ,ако ще квото такова  ooooh! Това е нечовешко .Кава гушка съм заформила под зъбчетоооо Tired
Стига съм мрънкала ами да забъркам кафрнце и закуска като най-ранен посетител днес 

# 186
  • Бургас
Добро утро и от нас!
shoppy-мими - стискам палци за ходенето ти на зъболекар, ама не е честно да се мъчиш така Sad! Всичко ще е на ред, само спокойствие!Благодаря за кафенцето! Hug
Честит рожден ден на estrellita75 и ЯнаРо bdbaloni! Желая им много щастие, леко раждане и спокойни бебчета през ноември!  newsm51 smile3525 newsm51
Лек и усмихнат ден ви желая! Hug

# 187
  • Попово
Дубруютру  Hug Hug Hug Hug
 newsm59 Естрелита, до подаръка не остана  baby_neutral

# 188
Честит рожден ден, estrellita75 и Янаро   bouquet  bouquet

# 189
Добро утро и от нас.
Честит рожден ден Естрелита.

# 190
estrellita75 и ЯнаРо   newsm51 newsm59  bigdance2 и красивите ви подаръци:
 newsm30  ylinfant всичко да мине благополучно и да сте много щастливи!  bouquet
И ние сме добре с моята бебка,док ме предупреди,че като спра магнерича на 01.11 нищо чудно да родя с тия контракции и затова че не се спирам за минутка newsm78 
За епидурала от сега съм се уговорила с док,че не го искам - ще раждам дай Боже нормално,поне това ми е желанието!
Шамси с теб съм мила,успех и леко раждане!
Пепенке ти нали не си раждала с упойка?

# 191
Привет момичета!  Hug

Малко се позагубих тези дни, но нещо не смогвах да се разпиша.

Искам да ви почерпя, защото днес моята малка госпожица става на цели две годинки

Иначе Мони е добре, много е кротък и послушен, поне за сега.Кърмим се на поискване общо взето, защото той откарва по 4 часа в сън и не искам да го будя, а когато е буден, едва издържа и 2 часа, без да яде.Както казва татко му, явно не знае какво да прави, като е буден и за това търси да яде  Laughing За сега се доизцеждам с помпата и замразявам кърма във фризера, за да има за "черни дни"  Wink
Днес беше първат ани разходка навън с количката, предните два дни бяхме в шезлонга на терасата  Mr. Green
И накрая за протокола да се похвалим, че ни падна пъпчето.

Сега отивам да ви прочета, че доста сте изписали.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕСТРЕЛИТА И ЯНА РО   bouquet

Хубав ден на всички   bouquet

# 192
  • София
Добро утро!

Шопи, стискам палци бързо и безболезнено да ти оправят зъбчето!!
Яна и Естрелита,  newsm59

Шамс, успех !!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аз да ви се оплача, всички са се наговорили и само ми разказват как момичетата обикновено се преносвали и да съм се подготвела за поне 10 дена преносване Sad

Lightblue, Честита ти рожденичка, да ти е жива и здрава каката!!!

Хайде да свърша малко работа!  Hug

# 193
Добро утро и от мен  Hug
Шопи мерси за кафенцето и закуската и успех на зъбара  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ МАМИ ЕСТРЕЛИТА И ЯНА  bdbaloni
КАКТО И НА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА НА ЛАЙТБЛУ  happy bd
Добре дошла и на самата теб, нормално е да се позагубиш, при този прекрасен нов член Мони в семейството (гледах снимките-чак вчера стигнах и е много сладък-ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ   bouquet).
Аз отивам на поредната ЖК, днес трябва да ми вземат последната микробиология, но нещо имам предчувствие че няма да е много в ред Thinking, така че стискайте палци.

valya_76_08 ми аз какво да кажа, като на мен само ми повтарят че момчетата се били преносвали  hahaha Joy, явно няма оправия, момче или момиче....... така че я не се стряскай и не слушай такива бабини...... hahaha

# 194
  • София
 Добро утро и от мене.

Честит рогден  ден на рожденничките .

На мен пък ми говорят ,че момчетата се преносвали и да чакам. Ама не знам защо не ми дават да правя любов отпреди два месеце иначе ,,,,,,,, да съм родила по вашите предписания. Лек ден на всички и да се отърваваме вече.

Писна ми ,,,,,,,,,,, #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт