Отговори
# 60
Да ви кажа, при записа на тонове мен винаги ме слагат да легна наляво и със сгънати крака, и ми подпират гърба с възглавничка, така било най-добре за "рахата" на бебето и тоновете били най-ясни. Затова ако ви слагат по гръб настоявайте да сте наляво. И винаги ме предупреждават преди запис на тоновете да ям шоколад - така бебето било щастливо  Grinning

# 61
Темичка, ако е вирус сам ще си мине. Аз нищо не пия.  Crazy  Чакам да ми мине.  yu5  Даже и чай не пия, понеже го мразя.  Rage Опитах да пия мляко, но бързо ми омръзна.  Thinking Само за носа опитах разни мазила, но и те имаха временен ефект.  #2gunfire

# 62
Е   33uu какво е, но знам че не искам да съм така. Не ми стигат киселините пък и гърло да ме боли  newsm61 Направо точно като попарен огнедишащ змей се чувствам  smile3515

# 63
  • София
Привет  Hug
Честит рожден ден на двете рожденички!  newsm59
Чак сега се включвам, че у нас нета е ужаааасно бавен, а при нашите нямаше кирилица.

Fairy,  на нашето легло му остана една дъска в повече, но се оказа, че като престанем да го ползваме като люлка може да се превърне в бюро. Все пак по-добрия вариант е да останат повече части, отколкото да не стигнат.

Днес и аз бях при доки. Няколко пъти ми каза, че може всеки момент да родя и нещата се развивали бързо. Аз пък не му повярвах.  Joy Всичко ни е наред и вече сме 2900.

# 64
Здравейте и от мен,нещо ми е смотано и аз не мога да си го обясня-нищо не ми се прави Confused
Добре дошла на новата мама  Hug
Честит рожден ден на двете сладуранки,да са живи и здрави,само напред и нагоре!

# 65
Благодаря, Бубе, за инфото! Знам за "Май4ин дом", 4е не носят по4ти нищо, но аз искам в АГ заради доктора. А той ми каза дори и за "ВИП" етажа (където искам) да си взема това - онова и извади едииин списъъъък  Shocked
Добре де - ако съм пропуснала нещо ще ми го донесе таткото в крайна сметка!!!!!
Пове4е подробности за Yuliya2008 - термин 25.11.2008, пол - мъжки!
Досега си поработвах сериозно и нямах време за подготовка на бебешката 4анта (и за форуми май), но сега сериозно съм се захванала Simple Smile
Лека на всички Simple Smile

# 66
Жожоба добре дошла Hug
Бебоците си имат албумчета при нашите снимки - който иска може да влезе да разгледа.
Ей я се стягайте болните - накрая не искам да се разкисвате, чеееееее ще разстривам пак newsm66

# 67
Феъри, ти много подвижна и еластична щом и с лака се справяш.Аз днес казах на моята приятелка, че ще си правя педикюр и тя се ококори, че мога, ами ще понатисна бебо, но нали бързо ми растат ноктите, да се подготвя, виж за лак...съмнявам се.
Вале, питай кога са внесли осигуровките и дата на завеждане на болничния в НОИ.Обикновено до 14 дни от тази дата се изплаща, превеждат парите вторник и четвъртък.Вита, при теб и аз очаквам до 20-11 най-късно да ти ги преведат.Ако внасят документите на първо или второ число, предполагам че до 10.11 ще се получи. Аз получих парички за болничен от 06-11 до 21-09 а за 45 дневния само за дните на септември от 21-30.09.Октомврийските дни ще ги преведат ноември живи и здрави.
Ами как да внимавам с движенията...аз нали много ходя ,само в къщи стоя, не бях излизала два дни от апартамента, та за капак....тя едната женица ме  пита днес какво ще правя, е ще се качвам, няма да стоя да чакам асансьора я....дано н есе случва повече.Но милото вече е в отпуск и ще сме си заедно
Мишлетка, нещо ми се губиш по трасето.Чистиш ли????
Цял ден чакаме да дойдат да направят профилактика на климатика и сега се сетиха...извън работно време Grinning
И на мен предпоследния път ми казаха, че мога да лежа наляво, така и направих...моята доки не ми е правила запис, в болницата и в събота акушерката от курса ми направи по нейно желание.
Жожоба, добре дошла в отбора newsm76
Темичка, можеш да смучиш мед с лимон и сода, тантум верде за пръскане, прополки за гърло.Атакувай......при мен вирус или не----гепва ме здраво, но всеки организъм е различен.Гърлото ми е слабост и  си знам.Бързо да оздравяваш!Юле и ти също.Не ти ли помагат онези сиропи в уол марта дето ги продават, имат и малко алкохол в тях, много ефикасни-дневни и нощни!
МОя багаж за болницата още не е стегнат-само документи, санитарни материали и гащи...като се започне ще сложа джапанки, чаша, вилица и хайдеее....

# 68
Veri4, относно училището утре - засега сме се нагласили да ходим с Valpurg. Та може да се видим там, живот и здраве - няма да е лошо Grinning
Относно багажа за болницата - всяка си има своите особености, така че наистина е добре да се провери какво точно искат в тази, в която ще раждаш, и това да се занесе.
Мами от София - има ли някоя, която като мен е ентусиаст да ражда без избор на екип или само аз не съм в ред и да се ориентирам нанякъде. Досега не ме вълнуваше толкова този въпрос, но сега  newsm78

# 69
Ихаа, нова тема, и аз чак на-та страница. Ходихме да се разхождаме, белким синчето се присети да тръгне, че нали за везничка се натискахме, ама не - скорпион ще бъде явно  Mr. Green Няма контракции, няма нищо, само дето ми е едно кекаво и даже не съм гладна  hahaha

Лора честит рожден ден на дъщеричката  Hug Диданка, честит рожден ден и на теб, подаръкът няма да закъснее  Mr. Green

Темичка и Юлето бързо да се оправят, какво е това разваляне на дисциплината на финала  Joy

Връщам се към моя латино сериал, ще пиша продължението после  Joy

Къде ми се губи мимето?

# 70
  • София
mury, аз съм от тия ентусиасти дето ще ходи да ражда без избор на екип и лекар. Още от самото начало се настроих за Втора градска и мислех да сменя с Майчин дом например , но нещо не можах да се самонавия. Единственото нещо, което направих е да се запиша на ден на отворени врати, та да не съм съвсем като в необрано лозе. Кофти ми е за Втора градска, че не пускат посетители и ако нещо не попадна на дружелюбен персонал, ще ми е криво 3 дни като в изолатор. За избор на екип съм категорична, че няма да плащам, защото така и така не познавам никой , та защо да плащам на непознат. Пък и пак може да се паднба в смяната, на този, на който уж бих платила.

# 71
Като про4етох документи, та да добавя - за болни4ните - за съжаление първият работен ден на ноември е 03.11. Simple Smile имайте го предвид - тогава най-рано и аз самата ще си пусна болни4ния. И се страхувам, че срокът за изплащане на болни4ни се брои в "работни дни" Sad т.е. очаквайте закъснение, заради уикендите Sad е и аз се надявам преди раждането да изплатят, ама .....   Praynig
за другите документи  - Обменната карта кога я дават? От женската консултация ли?  

# 72
Triffy, това се казва съвпадение - и аз съм се насочила към втора градска. Кофти е, че не могат да те посещават в отделението, но през прозореца може да се виждате и да обменяте по някоя и друга дума. Иначе поне отделението е малко и майките са по две в стая, което е добре. И аз лежа на надеждата за отзивчив персонал по време на раждането, пък ще видим.
Jojobba, обменната карта ти я дава наблюдаващия и то 45 дни преди термин обикновено.

# 73
  • София
mury,  от първа страничка виждам, че uleto88 i ladybebi са за 2ра градска също, а и ти си като гледам ~2 седмици преди мен (което не е 100% сигурно, може да се засечем Simple Smile ) та ще чакам информация от 1ва ръка  Party

# 74
  • София
Нелка, мерси за инфото. Няма да ми е от полза защото днес от нашето счетоводство ме уведомиха, че те внасяли болничните и осигуровките до 25-то число. Така че все още не са ми занесли болничния. И понеже аз имах наглостта да попитам Гл. Счетоводител Защо? Ми обясниха, че така било по закон. Да ама не, аз сутринта проверих в простото нещо Гугле и имаше извадка от закона.... в крайна сметка нищо не мога да направя....само не разбрах като ги занесат на 25-ти ще ги получа след 15 дни или???

Момичетата, които ще раждат без избор на екип, може и да сте късметлийките, майка като разбра колко пари ще давам за раждането и възкликна  - и какво да не би като им платиш да родят вместо теб  newsm78. Хем е права жената хем ме е шубе, нещата доста са се променили отпреди 30 г. когато тя е раждала.

Шамс, май се е запънало синчето.  Аз от днес имам официално зелена светлина, нали таткото искаше да е скорпи щерката, ама тя хич не си и мисли да излиза скоро май.

Общи условия

Активация на акаунт