Отговори
# 75
Elleee, гледам, че си на балкона, я кажи как си, че бая ни изплаши тия дни!!! Hug

# 76
# 77
Мойта докторка не ми е дала още обменна карта, а имам 30 дни до термина Sad ще си поискам в понеделник! Благодаря за инфото!
За болни4ните - не знам в София доколко са любезни, но след като сте сигурни, че счетито на фирмата Ви ги е пуснал, можете да по4нете да звъните в НОИ и да им "напомняте" като проверката я правят по ЕГН!
Аз така за един болни4ен май месец - не идват и не идват пари! И месец след това се обадих, веднага ми ги пуснаха (това за Варна - даже по телефона стана)!

# 78
За втора градска бях чела в Зачатие, че за избор на екип искали невероятни цени. Имам проблеми с отварянето на форума там и не мога да намеря линк, но цените бяха над 1500 лв. ако не се лъжа. Ако трябваше да решавам как да родя не съм сигурна как бих постъпила, но съм попадала на прекрасни лекари и съм била чудесно обгрижвана без никакво заплащане и без връзки. Впечатлението ми е, че е до късмет.

Феъри, за цеденето. На мен точно това ми направи впечатление-цедиш по малко и така регулираш. Цедиш изцяло и си имаш млекоцентрала. Аз не искам това. Нашата фамилна обремененост е толкова черна, че едва ли цеденето ще ме оправи. Моля се за по-добра съдба, преглеждам се, а другото не зависи от мен.
За педикюра направо ме учудваш. Хайде за леглото разбирам - инат, мерак, майсторлък- вършат работа, но аз един чорапогащник не мога да обуя. Такива пози заемам (играла съм спортна гимнастика Embarassed), но и те не помагат. Оня ден направо се затъжих за лятото. Нали тогава не се занимаваме с много дрехи. А пък се успокоявам и с мисълта, че за родилното ни искат без маникюр и без лак, та за какво ми е и откъм краката да се докарвам. Wink

# 79
Triffy, mury аз също съм се насочила към 2-ра градска и без избор на екип, но се двоумя и за майчин дом и май като настъпи момента ще реша-зависи /по кое време на денонощието ще бъде/ от трафика. Аз съм в Банишора и 2-ра градска ми е близо, пък и първия път раждах там без избор на екип и немога да се оплача, пък в крайна сметка всичко е божа работа.
Veri4, Valpurg, mury аз също мисля да посетя утре училището, но ме притеснява, че не съм се записала. Ще се радвам да се запознаем , но как ще се познаем?
Лека вечер на всички и приятни  smile3524

# 80
Ох ,вече нямам търпение да раждам.Моя мъж преди малко ме пита ;Кога ти беше термина последно?(нали моя все се мести)Като му казах ,че има няма 17 -20дни и направи един жест ,че е опряло да гъза.(неговия де)Шубето го хвана.Тия мъже .Аз му викам ,ако искаш мога да не ти звъня,като се прибираш от работа без това ми званиш,и ще разбереш че раждам.И той се смее и вика направо като ви изписват ми звънни може да мина да ви взема. newsm20

# 81
Triffy, mury Veri4, Valpurg, mury аз също мисля да посетя утре училището, но ме притеснява, че не съм се записала. Ще се радвам да се запознаем , но как ще се познаем?
Лека вечер на всички и приятни  smile3524

Mirabela, ние с Valpurg сме се уговорили да се чакаме в 9.50 пред Техномаркет - това е точно на обратната страна на главния вход на ЦУМ. Това за да се познаем сред морето от кореми Laughing
Ако искаш, може да се присъединиш. А иначе  познавам Veri4. Ако решиш - дай сигнал.

# 82
mury ще дойда  пред техномаркет в 9.50, благодаря.

# 83
  • София
martusha така се получава като по цял ден вися на балкона  tooth  После един ден да ме няма и хоп !!! отишла да ражда  Smile  То лошо няма де, ама аз си искам скорпионче - да е от мойта група Wink Иначе аз писах още като се върнах - видях, че се бяхте завайкали Simple Smile Бъбреците ме поизмъчиха; понадупчиха ми дупето, но пък поне бебка я гледаха доста обстойно и всичко си е наред  thumbsup  Една приятелка ми се обади докато бях в болницата притеснена и тя като вас, че раждам и след като я разочаровах, че все пак няма бебе още ми вика "айде, вземи та роди. така и така си в болницата поне с бебче да се прибереш"  Simple Smile  Сега съм добре, пазарувам усилено, че ме поизплаши тази изненада, не искам други такива Simple Smile

# 84
mury ще дойда  пред техномаркет в 9.50, благодаря.

До утре тогава. Simple Smile
Лека нощ на всички мами smile3524

# 85
Е хайде от нас лека и спокойна нощ  Hug , че и с милУто трябва да се погушкаме Crazy

# 86
А пък се успокоявам и с мисълта, че за родилното ни искат без маникюр и без лак, та за какво ми е и откъм краката да се докарвам. Wink  

E, да, като дойде до раждане ще трябва да го махам, какво да ги правя като не ме искат красива hahaha
Иначе, и за мен самата е учудващо, но и предният път бях така. Вече съм почти 90 кг, което си е сериозна величина и въпреки това нямам никакви проблеми със сгъването. Е, не казвам, че ми е лесно, ама вчера майка ми беше на гости и ми казва "Дай ако искаш да ти обуя чорапите". Айде моля ви се, ще се унижаваме чак дотам Laughing Joy

За гърдите от все сърце ти пожелавам всичко да е наред Hug

За раждането с избор на екип като гледам за какви суми става въпрос и свят ми се завива. ooooh! Аз също имам уговорка с моята лекарка, но за пари не е ставало дума, след това ще й дадем каквото и колкото преценим.

Лека нощ на спящите красавици Wink Heart Eyes Аз не страдам от безсъние, но сега просто ме мързи да си легна, като знам, че мога и утре през деня да спя. Винаги съм обичала да стоя до късно през нощта, но с малката е малко трудно това начинание. Сега обаче те спят сладко с татко си и аз съм волна птичка Mr. Green

# 87
  • На топло...
Хайде да не изпуснем и ние тия 24 часа  Crazy

Честит Рожден ден на малката голяма кака на Лора и на Диданка! baloni bdbaloni baloni

Ама голям мързел го ударих днес, поспах следобед...
Имах само едно нещо да уредя и се поразходих за около 2 часа пеша, чак ме понаболя кръста. Междувременно пък в магазина докато се чудя кво ми се яде тръгнах да припадам, едвам издържах да платя и да се озова на въздух на улицата- ама успях, дори и без почивка да се довлача до вкъщи!
Да се включа и аз за тоновете- зависи бебо каква позиция е заел, ако е вдясно полягва Тудора наляво, а ако е вляво (90% уж от случаите)- Тудора надясно Laughing. Наистина се чуват по- добре странично, освен ако позицията на дребното същество не е центрована  Peace!
Феъри, евала на майсторлъка! Нашето легло ако го видя преди да изляза от болницата хоро ще играя, че Бубето както ме е подредила да си хващам вече "пътката" hahaha, ще съм от отбора на "прашасалите" мами, заедно с Диди Joy! Иначе, виж, сръчна съм- бръснача насляпо въртя и на пипане излиза гладко hahaha!
Хайде лека и мека от нас, ние ще се мъчим сега с дишане...  bouquet

# 88
Здравейте и от нас в този късен час!
Днес бяхме на среща с док. Станали сме 3200-3300-3400 (не помня точно грамчетата), което от 2800 преди 2 седмици си е доста добре!
води- в норма, плацента- зряла, контракции- няма, признаци за раждане- никакви... Вика ми човекът "всичко е готово, ама ти защо не искаш да го раждаш"  Crazy
Прегледа ме за разкритие-нямало-  каза ми да свиквам, че до раждането ще ме гледат така поне десетина пъти. Заключението му беше 3см (някой ако разбира какво е точно това за шийката- моля да обясни), което щяло да рече, че не искаме да освобождаваме квартирката още...
Аз вече съм спокойна, че ще е скорпионка момата- ще си попълним с татито скорпионското гнездо  Mr. Green
Едва ли ще дочакаме ноември, но поне влязохме в знака  Laughing Докато чакахме пред кабинета слушах други родители как се точат за Стрелец и ми стана забавно- явно не сме само ние изкрейзилите...   Crazy
Уговорихме си среща с док във вторник, да видим има ли раздвижване- ако няма сигурно ще ме накара да вляза в сряда-четвъртък и да минава раждането... аз не исках да го предизвикваме, ама накрая може и да се съглася...
Питах за нещата за болницата (АГ-Варна)- това да го кажа и на Жожоба (добре дошла между другото)- Док ми каза, че в момента правят промени в списъците с изискванията и ми каза да не мисля изобщо за това. Дет се вика- и с една нощничка и чехли да ида- ще има достатъчно време роднините докато нервничат и чакат, да направят обиколка по магазините или да идат до вкъщи и да вземат необходимите неща...
А, щях да забравя да се похваля- Док ми вика, че трябвало да ме вземе да изнасям лекции на училището за бременни, да вдъхвам кураж и спокойствие на тези, които го посещавали, че били все едни уплашени... и ми се кефи на смелостта- вика "аз такава пациентка скоро не съм виждал"  Laughing
Това е от нас за сега. Всички продължават да ме проверяват има ли бебе или още не, което ме дразни, но ще потрая още малко- май наистина не остана...
Лека нощ на всички!!!  Hug

# 89
Здравейте пак...
Една приятелка днес сериозно ме стресна - тя беше бременна с термин за след две седмички, и тази сутрин извадили бебето с цезарово. От 3-я месец на бременността и всеки казваше че бебето е момиченце, ходи по различни лекари - пак момиченце, обзаведе розова стая, купи само розови дрешки и роклички, иначе тя има син на 12 годинки и този мерак за женско беше разбираем... Но тази сутрин се родило момчеShocked Grinning  99 доктора и казаха че е момиче, нарочно ги сменяше та да е сигурна, от мерак, и сега - изненадаааа.... и тя само плаче. А аз от началото на бременността ми все за момче си мислех... и на мен ми казват всички че е момиче, и аз накупих дрешки за момиченце, че и име сложих, да се убеждавам сама, че е момиче...  Grinning накрая да не ме изненада и мен тиквичката, че вече изпрах и изгладих розовите феерии...  Grinning
Вътрешното ми усещане е за момче и такова си остана през цялата ми бременност...
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт