Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 363
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
lulumba, baby_illy, Ади, Теди   bouquet посрещаме ви с хляб и сол, лелеее колко време мина
Много се радвам за Рай, че така бързо пребори болестта!
На малкото бебче, току що излюпено стискам палци за весел живот!
СУпа топчета и аз обичам  Mr. Green
Камчо днес е ревльо, все е крив, не знам дали е недоспал или му писна батко му да го терорка и използва намалението с рев да получи внимание
От вчера ми се карат ски като на лудо  Crazy Ще ме линчуват тук  НЕ любителите на зимата, но простете  Mr. Green

# 76
Добър вечер
за спането гледам си говорите... И ние сме в кюпа. Нон стоп мрънкане ,по цяла нощ,незнам как издържам вече. Пак сме болни май Cry Носа му е чист,но хърка вечер и пак е започнал да кашля .А уж избиха предкътниците, по две връхчета,може би другите две сега избиват ,незнам надявам се да са завърнали
Теди Здрасти и от тук
 Хайде лека ,че пак мрънкоти

# 77
Морска, купих я за подсилване на имунитета.Не ми се копуваха стандартните имуностимуланти и поразпитах  някой мами на по-големи дечица и масово бяха доволни от коластрата.
Не е била болна Ивон,когато я купих,но когато започнах да и я давам беше 2-ри път със сополи и и минаха за 5 дена, а първият път си ги влачихме 3 седмици. ooooh!
Купува се чрез дистрибутор,няма я нито по аптеките,нито по нета.

# 78
  • В светлината на слънцето
Димяни, браво на райското момче!  Peace  Hug
Теди, честито на приятелката ти и стискам палци всичко с бебчето да е наред.  Peace
Шоши, аз не карам ски, ама ако знаеш само от кога ми се зимувааа. Напоследък нещо много започнах да се умилявам от този сезон. Не само заради коледните празници, ами като завали сняг или падне мъгла, и ми става едно такова уютничко, топличко. Стига да съм си вкъщи де.  Mr. Green Ако съм навън друга песен ще запея.  Mr. Green Ама вкъщи е много приятно - едно такова домошарско. Ако имаше и запалена камина, и чаша червено вино, щеше да е съвсем прекрасно, ама айде стига лакомия от моя страна. Mr. Green

# 79
Димяни, браво на райското момче!  Peace  Hug
Теди, честито на приятелката ти и стискам палци всичко с бебчето да е наред.  Peace
Шоши, аз не карам ски, ама ако знаеш само от кога ми се зимувааа. Напоследък нещо много започнах да се умилявам от този сезон. Не само заради коледните празници, ами като завали сняг или падне мъгла, и ми става едно такова уютничко, топличко. Стига да съм си вкъщи де.  Mr. Green Ако съм навън друга песен ще запея.  Mr. Green Ама вкъщи е много приятно - едно такова домошарско. Ако имаше и запалена камина, и чаша червено вино, щеше да е съвсем прекрасно, ама айде стига лакомия от моя страна. Mr. Green

Мммм, че кефско!
Аз обичам всички сезони, ама тези междинки със студ и мъглица са тегави, по-дбре без тях  Mr. Green

# 80
Здравейте и от нас!

Виждам тук си говорите за камини, винце, студ и сняг. Звучи добре, само да сме си вътре на топличко и мъниците да ни слушат повече.
За спането-Перси през деня започна да спи само по час, най-много час и половина, и до вечерта е кисел, та кисел.
С тези зъби е доста неприятна история. Нас ни мъчи едва 8зъбче................................
Всички болни мъничета да се опряват бързо. На моменти се замислям кое е най-доброто решение за подсилване на имунната система. Честно казано, стигам да извода, че няма такова. Или човек е здрав, или е болнав. Просто факт. Аз съм поредния пример. С какво ли не се тъпча и какво ли не съм пила, просто постоянно се разболявам. За това казвам: ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ НА МАЛКИТЕ НИ ДЕЦА!

Спокойна нощ на всички !

# 81
Морска, можеш да поръчаш тук
Като приспя Мая, ще се включа за по-дълго Simple Smile

# 82
  • София
Добър вечер!
За спането последните дни много спим и едва от днес започнахме да нормализираме спането но преди да се разболеем спяхме предимно от 12,30 до 14,30!
Зимата я обичам много но сега няма как да се възползвам от снега с малкия сладур,а обичам да карам ски но за съжаление от както забременях това е мираж Rolling Eyes но все пак се надявам тази зима да забегнем до Банско за няколко дни но без детенце! Party
Аз също мисля същото за имуностимулаторите като Пиванова! Peace

Гледам,че срещата май се очертава за 13,12, събота и няма да дойдем! Rolling Eyes

Боянче,моме шаренко къде ми се губите! Rolling Eyes Thinking
Дано всичко е наред! Praynig

# 83
И аз Събота не мога да дойда на срещичка  Confused
Нашето спане е едно лудо в последно време  ooooh! В яслата са му създали режим да спи 3 часа следобед, съответно си ляга след 21 часа и става в 6  Tired А сега като врътнем часовниците в 5  Shocked Shocked Shocked
А и много, ама наистина много много трудно заспива, реве, тръшка се, сърди се  Confused Confused Confused
Абе трудна работа е тази възраст-хем осъзнати, хем не съвсем, хем дечица, хем не съвсем  Crazy

Лудница  Crazy
Ние си имаме количка вече, мъничка една, като за порастнали бебета  Laughing Кефи й се все още иска да се вози в нея  Grinning
Лошото е , че пак сополяса и аз пак взех коларголче, да не се усложняват пак нещата  Praynig Praynig Praynig
Димяни, радвам се, че сте ок вече  Hug Praynig

# 84
Ммм, дааа...  Thinking Пиванова, много си права. Има си хора, които просто пращят от здраве, макар да водят крайно нездравословен живот, както и обратното.
Аз за всеки случай обаче взех да давам (когато се сетя) по капка клеева тинктура. Не е нещо кой знае какво, но поне няма да навреди. А може и да има ефект, знам ли.  newsm78 От опит покрай Теди се убедих, че в детско-градинестата възраст много помага бронховаксома. Миналата година тя изкара много тежък вирус с отит и прочее гадости още през септември. Причината основно бе в тежката адаптация в градината и стресовата ситуация. За първи път в живота си тогава се наложи да приема АБ - в гърло, нос, уши и каквото още се сетите. После обаче - през октомври пи бронховаксом и цяла година не разбрахме що е това болест. Учителките казаха, че само тя и още едно момиченце са били така - всички останали са боледували постоянно. Тази година пак пие същото нещо, пък да видим. Дано и сега минем леко.  Praynig Че в градината, както и в яслата, едно дете като кихне и започва верижна реакция. Ако има ефект, определено ще дам и на Сашко - като навърши подходящата възраст де, че сега е малък за бронховаксом. Thinking
За спането - и ние минахме през периода на нощното будене и пиене на вода - само така се успокояваше и заспиваше отново. Добре поне, че при нас тия моменти са кратки. Сега си спи по цяла нощ без проблем, но откакто се прибрахме в София взе да се буди по-рано - около 7.30. А обикновено спи до 8-8.30 ч. Следобед е различно - понякога спи до 15, понякога до 17 ч. Според както му дойде. Откакто сме си тук обаче започна да ме изненадва с рев още в 14.30. И понеже определено не се е наспал, поне час е голям киселяк. Ама му минава. Grinning

# 85
Ади, спокойно не е само Ивонка така и Калина си има цяла програма за през нощта  Mr. Green

Лулу, Бейби  Hug

Шоши, и аз по ските се умилявам  Flutter Днес гледах някакво ски състезание в Алпите и много ми се докара, но чешам крастата, като се уча на АТВто  Laughing

Като стана въпрос за празниците и за зимата, имате ли вече планове за Нова година? Ние от много чудене и организиране нищо чудно и в къщи да си останем  Mr. Green

# 86
Ооо, ние със сигурност ще сме си вкъщи. Особено за Бъдни вечер и Коледа аз съм много крайна - държа да сме си у дома, семейно. Нали са семейни празници. От няколко години и на Нова година ми е кеф да съм си вкъщи. Мина ми мерака по големите и шумни купони по вили, кръчми и т.н. Май се наживях на такива празненства. Сега се чувствам по-добре вкъщи.  Grinning
Айде, от мен лека, отивам да почета малко и да дремна с час повече покрай смяната на времето.  Heart Eyes

# 87

Добро утро!
Фетица, много ужасно да откраднат количка,наглост!
Валерия, много поводи за празнуване ти пожелавам.
Gera, страхотна придобивка!
За автоагресията- Борис по едно време се удряше с юмрук по главата, сега престана.
За сезоните- чакам с нетърпение зимата, нали пропуснах ските миналия сезон, дано тази зима да наваксаме.
lulu, и аз обичам Коледа да се празнува вкъщи, да готвя, да мирише на тиквеник и сърмички.

Приятен ден!

# 88
Добро утро!!!

Ивон тази нощ спа малко по-добре.До 2 часа в нейното си легло и до 7часа по новото време в нашето,но поне спа,че онази вечер  и в нашето не спа.

Слънчогледка,и на мен ще ми върши работа Онлайн магазина за Акавата HugМерси

За зимата-когато бях дете и имаше бял,чист и пухкав сняг до кръста я обожавах.Сега,когато има киша,сух студ и цяла Сф и околностите на Витоша,вече не я обичам. ooooh!

Хайде,отивам да се занимавам с малката до 10 ч,че да излезем малко.От 1 ч ми вика "айде" и разнася обувките из къщата,нали си е свикнала след закуска на вън,ама закуската беше в 8:30-9:00, а не в 7:30-8:00 ч. Laughing

# 89
Добро утро

Фава мерси за закуската Hug

Теди е значително по добре,играе си в стаята и разхвърля Crazy Момичета кога най-рано мога да спра АБ той до 3 ден ще е пушка,и предния път така стана за едно денонощие значително подобрение,но ме беше страх и го давах 7 дни Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт