Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 361
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от нас!!!

Вчера се приземихме от Сандански в София.
Бейби и аз съм като теб-все едно в стена се блъснах.
Няма го слънчицето,парка и най-вече спокойствието Tired
3 часа подреждах багаж-сутринта в Сандански събирах,тук вечерта разхвърлях,та и килими и прозорци........бе скука.
Ивон не спа цяла нощ,беше много превъзбудена (за 2 м беше забравила ,че и това е нейн дом),отделно  и изби целия кътник,отделно доизбива и 4 долен резец,абе какво да ви разправям,ходя и спя. Tired

Сега бяхме на вън, та успяхме и сутрешното спане да си върнем-спа 40 мин.Сега мисля да и давам 3 дни сутрин и вечер,може и само вечер Панадол, да успеем да се задържим здрави до ваксината във Вторник,че и без това я закъсняхме 2 м,пък и малко зъбките да и успокой.

Болните,бързо да се оправят Hug Heart Eyes

# 61
# 62
Здравейте  Hug
Мойта депресия ("компресия"  Mr. Green както се шегуваме с мъжо ) маааалко поотмина.Причините за нея са много, освен рязката смяна на хубавото време и разходките по цял ден в парка  Party  с гадния Софийски пейзаж  Sick и гадното работно време на милото и невъзможността да се засечем  Cry Ей за това исках да се оплача  Tired Сладкишче щоколада определено ще ми помогне повече от лимона  Blush
За неспането по цяла нощ бройте и мене - вчера рев от 1.30 до 3 часа, след което спа до сутринта при мене и що ритници в устата и корема изядох за това време, не ме питайте  ooooh! Не мога да си обясня зъби ли са, инати ли са, що са  newsm78 И аз като анаморф много бързо се изнервям в такива ситуации и направо ми иде да се метна през прозореца  #Crazy Ако го оставя да се дере почват едни истерииииии  ooooh! Дадох панадол накрая, не знам дали това го успокои или се умори да се дере  Rolling Eyes И да питам по колко мл и колко често давате Панадол на ден при такива ситуации  newsm78 като предполагаме, че проблема идва от зъбите.
Морска бързо оздравяване на Теди. Аз направо изпитвам вече панически страх от хората по улиците и магазините, като се сетя колко вируси и болести върлуват  #Crazy Не знам как ще се опазим  Tired
Лулумба добре дошла  Hug Друго си е на село. Ние вече сериозно обмисляме да се изнесем от София  Thinking
Сашун е сигурно е бил страшна картинка - да овършее цялата градина.Представям си колко е бил щастлив  Crazy

# 63
  • В светлината на слънцето
Бейби, много добре те разбирам за смяната на въздуха. И на мен така ми действа всяко завръщане. Само като видя сивия прашен похлупак над София и ми иде да обърна колата.  Thinking А за Панадола - аз давам, когато има много голям зор, по една чаена лъжичка. Мисля, че може и повече, но на Саши толкова му стига.

# 64
  • София
Привет и от нас!
Днес не бяхме в София,че изнасяхме на баба ми 6 месеца/кога минаха/ Cry
Райън е добре не е повръщал,ака 1 път днес мънчико и твърдичко доста но така ще е докато нормализираме.....вчера яде 1 банан ако го бяхте видялиии............така го нападаше все едно не е ял месец Mr. Green пи днес и сокче ябълка фрешче и така!Започнахме да смесваме лечебното мляко с Аптамил ,а лечебната каша на Хумана я спрях!
Развали ми се вчера сокоистисквачката и днес си купиме нова много по хубава  Wink Sunglasses

Бейби,Ади,Лулу добре завърнали се в прашна и гадна СФ!  Hug Heart Eyes

# 65
Здравейте и от мен и Крис! Много отдавна не съм писала, но пък ви чета от време на време.
Към обяд се прибрахме от Враца и до сега оправях багажа, а Крис вадепе тенджерите.  Crazy
Тя Хари вече ви е казала, че се запознахме и "на живо".  Mr. Green Много е готина, а малката каква бонбона е само...  Heart Eyes Laughing
Крис е станал ужасна беснотия. Сериозно се замислям за ясла от известно време  #Crazy newsm78 , но ще видим. Сега ще търся някоя частна близо до нас (район Подуяне). Искам поне до обед да го давам, че и аз да се почувствам човек.  Embarassed

Това е за сега. Ще ходим на пазар малко.

Една приятелка е родила сутринта момченце 3400гр и 51см, но има хематомче на крачето и сега е на операция в пирогов. Молете всичко да е наред. Ще ви държа в течение  Praynig

Чао за сега !

# 66
Панадол по принцип давам само когато видя,че избиват зъби или има температура.
Сега са зъби,та го давам 1-2 пъти за деня(според това колко е нервна),2-ят е вечерта,максимум 3 дни по 7 мл на даване.Толкова ми каза педито.Но сега ще и помогне за адаптацията и смяната на климата,да не лепнем пак някои сополи,че........ ooooh!
От сутринта,от както и го дадох,спа 40 мин в 11 ч и сега вече 2 ч PartyТя цяла нощ не спа де Crossing Arms

Теди Hug Praynig

А и още нещо-вече не знам дали и няма нещо на Ивон или си е от възраста.Ми тя няма една нощ нормално спане-върти се,реве,"лази",като заспи се удря по решетката на креватчето,по дъските,какво е това въртяне и беснеене на сън незмам.Само ние ли сме така newsm78

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 16:14 от adriana d

# 67
Голям мъж е Райчето  Party Знаех си, че бързо ще си стъпи на краката  Peace
 Hug Heart Eyes

# 68
Коя мама беше писала за коластра на аква дорс newsm78 така ли беше искам силен имунустимулант за ТЕДИ,защото за 1 месец 2 АБ ПИЕМ Cry

# 69
Аз PeaceИвон я пие вече 1 месец.90 лв е.Не искам да казвам дали има резултат, та да не чуе Twisted Evil

# 70
  • София
Теди,честито на щастливата мама!  bouquet
Моля се всичко да мине леко и да няма последствия! Hug

Включвай се и ти по честичко! Heart Eyes Hug  bouquet

Панадол до сега съм давала 3 пъти точно!
Не прибягвам до такива неща!Само когато ми е вдигал температура! Peace

Ние също много се въртим и лазим и се опитва да се катери къде ли не ooooh!а спи при нас и е веселба  Tired

Супа топчета  JoyИли  Hug Party

# 71
Уффф, мойто спи вече три часа, довечера какво ме чака  #Crazy Да знаех, че ще спи толкова, че да легна и аз. Угодия няма  Blush
Яни много обича супа топчета и онзи ден като му казах "супа топчета" и голям смях падна  Joy колкото пъти му го повторих, толкова пъти се смя  Crazy

# 72
  • София
Хахаха,, миличкия! Heart Eyes Hug

# 73
добро утро

имам огромна нужда от един казан кафе,вече втора вечер не мога да спя,малкия му тръгна една хрема и се дави,за най малкото нещо почва да реве,преиграва с една дума,това мен ме побърква още повече Tired

много често почна да боледува бе,к'во е това чудо една семица болен 10 дни здрав и пак болен Outta Joint клееви тинктури давам,осцилукокцинум давах преди това.........

е оплаках се като за събота сутрин Sad
Вале изследвай го за стафилококи.На нас така миналата година март месец ни откриха при вземане на секрет от гърлото.А аз се чудех защо Кал беше все с хрема и се задушаваше от секрети......и за 10 дни с хомеопатия се оправи.

# 74
Аз PeaceИвон я пие вече 1 месец.90 лв е.Не искам да казвам дали има резултат, та да не чуе Twisted Evil

Ади от къде я купи,по интернет или аптека? Би ли ми споделила защо я купи,боледуваше ли Ивонка или профилактично почна да я даваш? Tired

Общи условия

Активация на акаунт