Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 359
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
А фейсбука е много добър  Peace Аз намерих маса познати с които бяхме се загубили тотално  Crazy
Шоши, то да крадеш не е хубаво принципно, но па верно на детенце нещо да откраднеш  #Cussing out Close Close Close Close Както и да е, явно в краденето няма избирателност Wink

Нищо де, ще си имаме нова количка, в която поне за кратно малкия ще се вози с кеф  Joy Joy Joy

Къде сте всички днес  Thinking

# 46
  • София
Здравейте! Димяни чакам добри новини за вас вече Simple Smile
Купих си боя за коса и ще се боядисвам Simple Smile че от 1 година не съм пипала цвета си Simple Smile
Днес отивам пак на училище... Иначе ние сме добре..  Билян се държи като голямо дете и много ме кефи.. пу пу да ми е жив и здрав... Нямам какво да се оплача от него..
хайде че кекса ще ми изгори..чао за сега..

# 47
  • Враца
Оф, писах писах, сигурно половин час и хоп, лаптопа ми се изключи и сега от начало  ooooh! Ама сега ще съм по кратка  Mr. Green

Фетица, гадно за количката ама поне Неди сега ще се кефи на новата  Mr. Green

Дими радвам се че вече сте по добре  Hug За запичането не се притеснявай! Ако не се изака 3 дни можеш да му дадеш сок с ананас, но първо се убеди че е запек а не е защото не яде достатъчно  Peace

Валерия честито и от мен! Мерси за почерпката  Heart Eyes

Чиз кейк, мммммммм, вкусно!
Ето ви една лесна рецепта. Става 1 към 1 с този който го продават в Била
1 голям пакет бисквити закуска
1 масло
3 малки заквасени сметанки /червените са подходящи за сладкиша/
2 крема сиренета
1 сладко
Бисквитите се натрошават на много ситно /на прах/ и се смесват с маслото. След това се слагат в тавичка като сместа се притиска силно. След това сметанките и сиренето се смесват добре, до получаването на еднородна смес /не с миксер а с лъжичка/ Сместа се изсипва върху бисквитите и най отгоре се маже сладкото. Оставя се да преседи в хладилника за час, два, а който няма търпение може веднага да си хапне. Приятен апетит!

# 48
  • Враца
Ох, забравих да напиша за ортопеда  ooooh! Та, в четвъртък сме на София при Драганов. Ще ходим защото искаше да заведем Владичка като проходи стабилно. Ще го разпитам за всичко подробно и после ще докладвам  Peace Май ще искам да и снима китките на ехограв, защото като падне се хваща за едната, все едно я боли. Не знам дали не я е навехнала  Rolling Eyes

# 49
Здравейте  Hug
Ние от 2 дни сме си вече в София  Tired Пак лудница, шум и мръсотия  ooooh!
Димяни хубаво е, че сте вече вкъщи  Hug Надявам се всички проблеми покрай болеста да изчезнат мигновено  Praynig Като се оправите ще се видим  Hug
Сребърната вода я капя директно без да разреждам с нещо, по 3 капки в ноздра  Peace
Шоши аз позлвам Фйсбука  Mr. Green от време на време. Iliyana Vasileva -> добави ме ако искаш. Фетица я се кажи и ти как си да адваме  Crazy Mr. Green
Тва с количката е много гадно - на дете да му откраднеш возилото  #Cussing outПред коя врата я беше оставила? Аз сега като ходих да плащам нета и се зачудих дали да не оставя количката долу и с Яни на ръце да се кача... ама се отказах  Naughty
Заглавията са супер  Party
Валерия честито за каквото и да е  Hug
За спането Яни се върти на където си поиска  Crazy Абсурд е да го глася да спи в определена поза  Crossing Arms Ако сложа възглавница си извърта главата и ляга отстрани до нея  Crazy
За агресията от доста време я наблюдавам при Яни - хапе си ръцете, а ако може и някай друг да докопа - и него хапе  Mr. Green

# 50
Бейби Или-добре дошли у Софето!
Фетица-чудесни заглавия!

За агресията-Перси стиска силно зъби и ако има човек до него-щипеееееееее!

# 51
На мене ми е тъжно и депресарско тази вечер  Sad Cry Confused

# 52
На мене ми е тъжно и депресарско тази вечер  Sad Cry Confused
Я се стегни или изяж един или може и два шоколада....
На мен така ми минава......

# 53
Бейби Или,какво те тормози,сподели с нас,ще ти олекне Hug

# 54
  • В светлината на слънцето
Хей, ние се завърнахме. Гледам, че пак сме пропуснали много неща.
Та първо да кажа - ЧЕСТИТО ТИ ДЕТЕНЦЕ, ИРЕМЧЕ! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ И МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ ДА СПОДЕЛИТЕ. А БАТКОТО ДА Е ГРИЖОВЕН И ДОБЪР С НЕГО!
Димяни, една голяма Hug Дано всичко лошо остане назад във времето и бързо да се оправя райското момче.  Hug Hug Hug
Фетица, направо нямам думи. Да посегнеш на количката на детето. Ама в тази държава вече нищо не ме изненадва.  #2gunfire
Валерия, незнам какъв е повода, но ще си хапна тортичка с удоволствие и хубави пожелания ще добавя.  Hug

Ние снощи по тъмно се прибрахме от село. Този път окончателно. Или поне така си мисля. Ако в началото на ноември се съберат 3-4 хубави дни, може пак да направим един бърз излет. Но не е изобщо сигурно.
Изкарахме страхотно, а времето беше направо приказка. Сашунко вече не ходи, а тича и горко му на онзи, който в този момент отговаря за него. Накрая ми писна и казах - да си тича на воля! Така че просто го зарязахме в големия двор да прави каквото му щукне и той беше на върха на щастието. Половината му лице естествено е одрано; краката са в синини, защото едно от любимите занимания беше да разная една голяма и тежка керемида насам-натам; ръцете за набодени от рози, тъй като през розовите храсти е най-прекия път до някъде си; ожуленото не го броя вече. Пръстта по дрехите, под ноктите и в косата също не броя. А да - един ден го заварих седнал удобно в една къртичина да яде пръст.  ooooh! И бой ядеше отвреме-навреме. От кака си. Ей, така, за да не губи форма.  Thinking Общо-взето така ни минаваха дните там. Днес е първият му ден в София и вече му липсва големия двор и тичането на воля. Но така е.
Ех, щях да забравя най-интересното. Саши пропя.  Party Пее си една много смешна песничка на своя език и си танцува в кръг на нея. Трябва да го снимам. И някой ден като проумея най-после къде и как да кача клипче, ще ви го покажа.  Heart Eyes

Гласувах за коледното парти за 13-ти - събота. Но спокойно моят глас може да го сложите към която дата искате, защото не ми е проблем идването в който и да е от дните. Peace

# 55
Добро утро !

Хайде по чашка ароматно кафе:

Лулу
-добре дошли със Саши! Ех, колко е хубаво само на свобода и чист въздух!

Прекрасен ден на всички!   bouquet

# 56
добро утро

имам огромна нужда от един казан кафе,вече втора вечер не мога да спя,малкия му тръгна една хрема и се дави,за най малкото нещо почва да реве,преиграва с една дума,това мен ме побърква още повече Tired

много често почна да боледува бе,к'во е това чудо една семица болен 10 дни здрав и пак болен Outta Joint клееви тинктури давам,осцилукокцинум давах преди това.........

е оплаках се като за събота сутрин Sad

# 57
Добро утро и от мен.. На мен ми трябват 2 казана с кафе,това дете от 1 месец стана се буди на всеки час вечер с рев,и преди се будеше ама поне по 2 пъти някъде и по-не се усещаше и се понаспивах,сега е Ад Confused На всичкото отгоре в 5 като се събуди за н-тен път иска да играе вече и почва адското изнервяне от моя страна,защото хич не ми е до игри по нощите... Нито е болен,нито толкова зъбите,защото му давам Дентокинд и нурофен чат пат и все така.Мислих да го оставя да реве да свикне,но той почва истерии. Не спира и събужда цялата кооперация и се притеснявам да не му стане нещо от така да изпада в истерия и пак го вземам да приспивам... Едвам издържаме с баща му от неспането,ще го водя на лекар пак на невролог то така не става.. Айде оплаках се и аз за добро утро...
Лулу  и Бейби Или добре завърнали се...
Фетица кофти за количката,боклуци много,но пък поне ще джиткате с нова.
Димяни оправяйте се напълно вече Peace fingerscrossed

# 58
  • В светлината на слънцето
Добро утро  Hug И благодаря за кафенцето, мммм.... И аз имам нужда от казан кафе за поразбуждане на заспалите сетива.  smile3507
Морска, анаморф, много неприятно е това с нощното будене, постоянното врънкане и течащия нос. И ние минахме през такъв период, но добре поне, че беше кратък. При Сашко определено проблемът бе зъбарски - кучешките или кътниците явно пробиваха костта. Стискам палци Теди и Алекс да се оправят колкото се може по-бързо, та да могат мамите да поспиват все пак.  Hug

# 59
  • търговище
Добро утро и от нас !
Димяни оправяите се бързо вече, даваи му ентерол и оризова водичка ще се оправи не се притеснявай  Hug Praynig
Морска дано и вие да се оправите бързоооо Praynig ние също от скоро сме така офф мн е изнервящо за супер дребни неща църка ужасссс  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт