Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 352
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Димяни добре се завърнали с Рай! Тъй като ние вече минахме преди един месец този вирус с хоспитализация, се обаждам с надеждата да ти помогна малко, а може и да попреча, знам ли  Laughing! Та на нас ни казах 10 дни след излизане от болницата диета, защото проклетия вирус много бързо може да рецидивира и изолация от околния свят/е излизахме си, но сами, без преки контакти с деца и роднини, извеждах я по-рано на площадката и бяхме самички/. Диетата бе Лечебна Хумана/давах я на каша, през шише само ме плюеше/ по мъничко, в началото ядеше като врабче, солети, оризова каша на Нестле/ама не я щеше/, към десетия ден почнах с пюрета Хипп морков да захранвам, после картоф, все купени ама ме прихвана манията за стерилизация, то нормално в такъв момент да се пазиш от всичко и накрая пилешко месо. Да не забравя един Ентерол на ден, бяха ни го изписали. Цвети дриска още извесно време по кашесто, наистина чак към десетия ден доби нормална форма, обяснението на лекарите бе, че въпросния вирус а направил червата като фаянсова плочка и стомахчето не може хубаво да обработи стомаха, трябва време да се възстановят въпросните чревни бактерии.
Съжалявам мацки, но не съм чела друго. Исках само да помогна на една сестра по неволя. Целувки на Рай и другите августовски пакостници!

# 31
Димяни   Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Дано се оправите много, много скоро!!!!
Ние сме О.К. Неди е вече цяла седмица на ДЯ и няма сополи  Praynig Party Дано все така продължава  Praynig
Новината при нас е, че ни откраднаха количката  Close Close Close Close За малко я оставих пред вратата и...няма количкааааааа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Много ме е яд  Crossing Arms Twisted Evil, не че беше нещо особенно-напротив, но много тъпо ми стана, сега трябва да купувам нова  Tired
За цикъла и моя нещо се ошашави последно време...Днес ми дойде със 10 дни по рано  Shocked Tired Луда работа! Но пък то и времето лудо  Crazy И от високите температури върлуват всякаквите там вируси  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хайде мацки, лека и дано сме здравички всички  Praynig

# 32
Момичета имам личен повод да ви почерпя. Не ме питайте, прекалено е лично. Да ви е сладко. Heart Eyes

# 33
Валерия, честито за личното, дано всичко е ОК!
Димяни,   Hug
GERA, честито и пак честито. Аз съм фен на ATV'тата много е лудо.
Извинявам се, че обърках името на Мелих  Embarassed irem4e  Heart Eyes Много бях щастлива в ролята на вестителка, но явно по телефона не съм чула добре   bouquet

Някой друг ползва ли facebook?  Дайте да се добавим по приятелски

# 34
Здравейте!
Валерия-честито за хубавата новина! Аз май, май се сещам, но хайде ще си трая! Дано и ти да се похвалиш!

Спокойна нощ на всички!   bouquet Hug Hug

# 35
Не милички, не съм бременна. Ще се похваля ако стане, живот и здраве първо на вас! Hug

# 36
  • София
Елис,много ама много ти благодаря! Hug
На мен от болницата нищо не ми казаха да давам но от утре почвам с по един Ентерол!
Само ми казаха за яденето каша лечебна Хумана,мляко Ал110,солети,обикновенни бисквитки+ вода и чай шипка които ние не искамеее,,,, Confusedвсичко др добре но пиенето не и не! Confused
Дори не знам кога да наамля тези лечебни неща за да ненаправя така,че да се запече че този проблем при нас е по рождение! Rolling Eyes
Днес ака 1 път водичка след това не е имало проблем! Praynig Praynig Praynig
Пак ти благодаря най-искренно! Heart Eyes Hug  bouquet Heart Eyes Hug

Оранжево небето,казаха ми да не давам подобни неща само от горе изброените!
Благодаря ти все пак за идеята! Hug

Валерия,мерси за почерпката! Wink Heart Eyes Hug

Шоши,кво е това>?  Rolling Eyes Embarassed

Фетица,много кофти! :2gunfire:Eйй... кви хора има бе  #Cussing out Twisted Evil #2gunfire

# 37
Тони, радвам се че Рай е по-добре  Heart Eyes Явно вирусът си протича така, щом и при Цвети на Елисее е била същата история.

Шоши, и аз не знам какво е това  newsm78

# 38
Добро утро

GERA  честито возило,и аз съм голям фен на АТВ ,последно карах бременна в 8м месец
Валерия мерси за почерпката,макар да не казваш за какво
shoshi84 аз имам едно човече в facebook

# 39
Добро утро!

Хайде с кафенцето и по един чийзкейк:

Ние се наспахме и сега започваме да мислим каква беля да направим.

Хубав ден на всички за сега от нас!

# 40
  • София
Здравейте и от мен Hug.
Валерия, честито и мерси за почерпката.
Пиванова, сега ще ме караш да ходя да търся чийзкейк Wink. Леле, как го обичам. Благодаря и на теб за почерпката  bouquet.
Морска, аз сребърната вода я смесих с клеева тинктура за хремата и съм много доволна Peace. На 10 капки клеева тинктура слагаш 10 мл. сребърна вода и капваш по 2 - 3 капки във всяка ноздра.
Фетица, много гадно с тази кражба Close. Преди няколко седмици и една мама от детската площадка се оплака, че са й откраднали тяхната #Cussing out.
Приятен ден на всички  bouquet.

# 41
Добро утро и от нас!!!

Днес за последно ни посреща слънчевото утро на Сандански.От утре пак сме в мръсната София TiredМалко ми е мъчно,ама пък и без татито не можем Heart Eyes

Валерия,честито за личния повод. Hug

За откраднатата количка #Cussing out #2gunfire #2gunfireФетица Heart Eyes,поне ще се поглезите с нова придобивка.

Тони, ще намалиш лечебните работи, когато Рай ака 3 дни подред нормално.След това даваш картофче,оризче, морковче ,малко сиренце за вкус и бяло месо.Може и тиква,печена ябълка и банан.И така докато минат около 7-10 дни от както е започнал да се изхожда нормално.Ако забележиш, че започва да се запича, започваш да слагаш по малко масълце или зехтин в готвеното и да го правиш по течно.Хайде,ще се видим тез дни Heart Eyes

# 42
  • София
Добро утро!
За сега сме по добре  Praynig
Ади,а ако не ака Confused
Да не го запека сега не знам какво да правя Confused

# 43
Добро Утро!
Димяни, как сте?
За количката, яда ми попремина, въпреки, че се изгърбих докато го заведа до яслата  ooooh! Днес ще купя следобеда нова, верно е, че ми е и готино за новата придобвика  Crazy
Аз цяла нощ бях със зверско главоболие, днес съм малко по-добре, сега ще се възползвам от липсата на малкия господинчо и ще си поотпочина  Party
Хубав ден   bouquet

Заглавия от мен:

Златна есен вън царува, Августинчето лудува!

Весели и малко сополиви, Августинчетата са щастливи!
- тематично заглавие  hahaha

Жълта шума по земята, Августинче рови се в листата!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 10:15 от фетица

# 44
Фетица  Twisted Evil Чак сега зацепих! Ама .... Close  Thinking  ooooh!   Tired  Whistling Зли, зли хора има много, ама да свиеш на бебе количката...

GERA, Димяни и който се интересува
www.facebook.com Намирате познати и приятели,к ачвате снимки, абе велико е

Общи условия

Активация на акаунт