Пие мама кола и кафе, а не дава на АВГУСТинското дете!

• 11 360
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добър ден и от нас!
Направихме разходката и ходихме до педи,че нещо се постреснах с Райън Rolling Eyesн слава богу всичко е наред!Снощии.... се загледах както беше голичък и забелязах,че доста му е издут корема и пъпчето леко изхфръкнало и се побърках от мисли Confused Оказа се,че не е херния а от тежката инфекция  Confusedстомахчето е пълно с въздух и малко по малко ще се пооправи и само капките Биогайа да си давам 2 пъти на ден по 5 капки!

Вале,много гадно с този АБ Rolling Eyesдано вече минава да не се трови душичката с лекарства! Praynig Hug

Марти,радвам се,че всичко е наред! Hug Heart Eyes

За срещата както решите...........ако остане за 13,12, няма да дойдем но няма и да се разсърдим! Party

Ставам да правя торта и да гладя Simple Smile

Пиванова,дано не е нищо серизоно и при вас! Hug

# 256
Аз си чакач гостите, но въпреки това реших да вляза и да видя какво се случва тук.........

Морска
-стискам палци бързо да му минава на сладурчто. Много е неприятно, когато детенцето ти е болно, направо е ужасно! Изпращаме му много прегръдки!
Покахонтас-витамин С му давам:прясно изцеден лимон, чай от шипки. Дано е от зъбките наистина!
За срещата-пак казвам, както решите.

# 257
Здравейте  Hug
Морска кофти е това с АБ, но щом с друго неминава  Rolling Eyes Стискам палци всичко да се оправи  Praynig Peace
Димяни тортааааа, аааа  Crazy
Вие преди обяд ли излизате с Ади и дребните? Да го измислим да се видим  Flutter Малко ме притеснява Яни да не ореве метрото, че като знам на тролей как не обича да се вози  Rolling Eyes

Охх, ние пък друг проблем имаме - вечер като заспи /никога преди 23часа Tired/ и като го сложа в кревата и се обръща на напреки, рита с крака в едната дъска на леглото и си блъска главата в другата дъска/съответно в решетките/ и почва да реве. Ставам, оправям го и след 5 минути пак същата история  ooooh! Тази нощ на всеки половин час се повтаряше едно и също -ужас направо  #Crazy И не се случва за първи път. Направо не знам какво ще правя - не сме спали нормално не помня вече от кога  Tired
Е, оплаках се... май само това мога да направя Sad

# 258
  • София
Или,и сутрин и следобяд!
Сутрин към 10,00 10,30 и следобяд към 15,30 16,00 Simple Smile
Решавай кога и ви чакаме! Heart Eyes Hug
Райън спи мн неспокойно от 10 месеца насам и за това и си спи при нас иначе е абсурд,то е въртене то е мятане по същия начин и не издържам ooooh!поне при нас не е така и за сега не правя никакви опити да го местя!

Грейпфрут съм давала но не му харесва Sick
Той не обича и не иска никакви плодове Cry как ли не съм му ги давала и не и не! Crossing Arms

# 259
Ние бяхме навън за час - уцелихме малко слънчев проблясък без дъжд  Grinning Едвам удържах Мая да не се къпе в локвите  ooooh! Тръшкаше ми се по земята от инат и недоволство, на прасе стана, ама я оставих да си се тръшка. После гонихме котките из парка (тук бездомни кучета няма, но с угоени котки е пълно), тя се поизмори и сега спи  Simple Smile
Или, и сам на спалня да сложите Яни, сигурно пак ще му е тясно, няма какво да се прави... Аз спя на ръба на спалнята и Мая пак ме бута, търкаля се непрекъснато.
Бобче, пуснах търсачка да чета за Саностола. Мерси, ще пробвам и това (нали за сироп говориш?), като изпием започнатите. А по пощата може ли да се пращат лекарства от България? Ще проверя и тук, дано ги намеря.

# 260
Благодаря, че ме помните   bouquet
Трогната съм  txtloves
Илиянка, какво си правите?

# 261
ЛуЛУ,това е положението след доктора,дано ни мине вече,и много ще трябва да го пазя няма никакъв имунитет Tired

Галка-Малка,добре завърнала се сред нас Hug

Момичета,спешно ми трябва лекарство,за умствения ми багаж,че положението е много на зле,постоянно забравям,губи ми се мисълта ooooh! #Silly

# 262
  • София
Галка  Hug

Ние още спим Crazy
Надявам се скоро да стане,че иначе няма да излизаме то като се наяде и се облечем ще стане тъмно Rolling Eyes

# 263
Теди като ми спи до 5, 5 и 30 какво да кажа аз,дори има дни в които не излизаме,че много тъмно а мен ме е страх Crazy

# 264
  • София
Хаххахах.......... hahaha Joy hahaha

# 265
  • В светлината на слънцето
ЛуЛУ,това е положението след доктора,дано ни мине вече,и много ще трябва да го пазя няма никакъв имунитет Tired

Момичета,спешно ми трябва лекарство,за умствения ми багаж,че положението е много на зле,постоянно забравям,губи ми се мисълта ooooh! #Silly

А докторът не му ли предписа някакъв имуностимулант? Доколкото знам, след АБ не е лошо да се пийне нещо. Дори да са витаминки. Може да му дадеш спокойно мулти Саностол. Аз давах на Саши в началото на есента по една чаена лъжичка всеки ден в продължение на 2 седмици - ей така, профилактично, малко да засиля имунната система. Педито ми го препоръча де, не на своя глава.
За мозъка, какво да ти кажа. Нормално е да изключваш. Докато детето не стане на 3 годинки и вече не започне да проявява повече самостоятелност, все ще има такива моменти. Ако знаеш колко пъти съм блокирала до степен да не мога да кажа името на нещо елементарно.  ooooh! Кошмар направо. Интересното е, че сега със Саши не изпадам в такива състояния. Може пък организма да се саморегулира при втория опит, знам ли.  newsm78 Иначе се сещам само за Гинко. Продават го в аптеките във вид на хранителна добавка. Мисля, че оросяваше мозъка или нещо от този род.  newsm78

# 266
  • София
Здравейте Hug.
Аз набързо, че трябва да ходя да прибирам Дани от градина.
Морска, много гадно с този АБ. И аз знам, че след АБ се дават или витамини или имуностимулиращи средства.
Пиванова, дано сополките да са от зъбчетата Praynig.
Лулу, много непрятно, че са ви блъснали колата. Дано пораженията да не са големи и да успеете бързо да я отремонтирате.
Слънчогледка, може да се изпращаш лекарства и от чужбина за БГ и от БГ за чужбина Peace.
Или, дано скоро Яни си намери място в креватчето и да не ви тормози нощем така.
Галка, добре дошла отново Hug.
Откакто смениха времето, следобед не излизаме, защото Ани като се събуди в 5 докато яде, докато се облечем и то се стъмнило Crazy, но пък за сметка на това сутрин излизаме в 9.30 и се прибираме в 13 часа Party.

Да ви кажа имам едно притеснение. Ани има само две зъбчета, тези на долния венец и би следвало следващите зъбки, които пробиват да са горните четири, но на нея й е пробил трети зъб отдолу, а отгоре няма никакви. Според вас има ли проблем и дали да я водя на зъболекар по тази причина  newsm78?

Приятен следобед на всички  bouquet.

# 267
  • В светлината на слънцето
Марти, незнам за зъбките. Но пък съм чувала, че има деца, на които първо им пробива кучешкия противно на каквато и да е логика. За твое успокоение и за всеки случай, питай и зъболекар.
А за колата направо не ми се коментира. В блока ни в последния месец текат някакви здрави ремонти - май имаме три или четири нови съседи, и е страшно. Постоянно нещо се носи, изнася, спират се води, пускат се, идват разни коли, стоварват някакви строителни неща, абе къща да градяха, щяха вече да са свършили.  ooooh! Предполагам, че е някоя от строителните коли, защото те са бели и паркират като араби в пустиня, а по калника ми има бяла боя. В блока, кой знае по какво стечение на обстоятелствата, коли в бяло няма. Предимно са тъмни. Иначе целият ляв калник е за смяна. Ама ще се оправим, къде ще ходим. ooooh!

# 268
Ех, че съм  ooooh!. Да бях пуснала една-две снимчици ли.........

# 269
моми4ета, някоя от вас да има къ6а или апартамент с вътре6на стълба? Как опазвате бебоците? Тези врати/ре6етки надеждни ли са и до каква възраст на детенце?

Морска, бъзро да се оправяте?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт