вечерни киселини

• 5 937
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
  • в мечтания дом с любимите мъже...
На мен ми помагат лимони или чаша топло прясно мляко.

# 16
  • BG
Аз имах киселини,след като родих,незнам защо тогава.

# 17
спрайт Peace

# 18
  • Монтана
На мен доки изписа Хелицид за киселините и определено помага, а иначе и 1 бучка захар върши понякога работа.

# 19
  • Пловдив
 ooooh! при мен киселините са ужасни и нищо не помага освен сода по възможност Михалково най-добре  Peace.Сода за хляб не е добре да взимаш ,а и не съм чула за лекарство подходящо за бременни против киселини  Peace

# 20
Аз имах ужасни кисилини Tired
помагаше ми ябълка или спях полулегнала

# 21

Ами не знам,ама в листовката нищо не пише за бременност.Но след ,като ти ги е изписал АГ-то може
П.П> Ето това намерих във форума за талцид и бременност
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257394.40

Аз и там съм писала същото. Даже със същите думи. Joy

# 22
Няколко големи глътки газирана вода ме спасяваха мен Rolling Eyes

# 23
На мен ми помагаха ябълки и бадеми. Вечер преди сън хапвах бадеми или лешници и общо взето ме лекуваха от киселините.

# 24
И аз бях много зле в това отношение. Sick

Помагаха ми разходки след ядене, даже по тъмно излизах да се разтъпча, но при мен времето беше топло.
Най-доброто лекарство за мен беше чаша бира и бадеми  Wink. Бирата можеби заради газираното, така че може да се замени с газирана вода.
Дано откриеш своето лекарство.

# 25
аз пробвах със всякакъв вид илачи - еднственото което ми помогна до някъде беше да намаля до минимум или спра вечерянето... и пак нямаше кой знае какъв ефект Sad

# 26
  • Бургас
Газирана вода ми помагаше доста  Peace

# 27
  • малко градче
Ох общо взето нищо не помага.С дъщеря ми не знаех какво са киселини.Но със синът ми-оле ле.Със събуждането сутрин и се започваше.Понеже работих до последно,забелязах че като върша физическа работа ми излизат киселини.Гинекологът ми препоръча Талцид,но май най-много ми помагаше содата.В чантата си винаги имах пакетче.Уж казват,че когато имаш киселини бебето ще се роди с коса-вятър и мъгла.Като се роди бебето спират и киселините.А до тогава -търпение.

# 28
Последните 2 месеца на бременността имах страшно силни киселини,пиех нон стоп газирана вода,в най-тежките ситуации пиех Квамател,изписан от гинеколожката ми,а вечерите спях(силно казано спях)на две възглавници.
Успех.

# 29
  • София
Ох общо взето нищо не помага.С дъщеря ми не знаех какво са киселини.Но със синът ми-оле ле.Със събуждането сутрин и се започваше.Понеже работих до последно,забелязах че като върша физическа работа ми излизат киселини.Гинекологът ми препоръча Талцид,но май най-много ми помагаше содата.В чантата си винаги имах пакетче.Уж казват,че когато имаш киселини бебето ще се роди с коса-вятър и мъгла.Като се роди бебето спират и киселините.А до тогава -търпение.

Събуди моето любипитство: бебето ти имаше ли коса, когато се роди? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт