Nip/tuck Season 6

• 25 510
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив

Не, сезонът завършва с новината, че е здрав Mr. Green

# 196
  • София
Не трябваше да издаваш най-хубавото от последната серия...

# 197
  • Пловдив
 Embarassed
О, ами някой по-напред го беше написал, затова реших, че вече не е тайна

# 198
Ох, ама това последната серия ли беше...Пфу  Confused
Сори, че малко неадекватно се включвам, но не съм ви чела, а сериала си го следях най-редовно. Сега реших да поразровя и да видя какво евентуално следва, че финалът беше драматичен, пък то било наистина финал  Confused

# 199
Оххх, драма...снощи съм заспала на рекламите непосредствено преди филма Sad. О т къде мога да си изтегля серията Praynig, и , както разбирам, това е била последната ???

# 200
  • София
Оххх, драма...снощи съм заспала на рекламите непосредствено преди филма Sad. О т къде мога да си изтегля серията Praynig, и , както разбирам, това е била последната ???

От Замунда, например:

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=163443&hit=1

Като отваряш торента, маркирай само последната серия, защото не ти е необходим целият сезон.

# 201
Мерси, ще помоля мъжът ми да го свали, че субтитрите са отделно, а там хич ме няма Embarassed

# 202
гледах последната серия от сезона и си отдъхнах,макар че от вас вече знаех че Крисчън е здрав.някои знае ли кога да чакаме новия сезон по ТВто?А до колкото си спомням по FOX LIFE завърши третия сезон,някои знае ли дали ще дават скоро 4 сезон там.

# 203
  • София
И ние с мъжа ми сме фенове на сериала Peace.Толкова откровен филм не бях гледала!Съжалявам,ако снощи е била последната серия Sad.
Може ли някой само да ме светне как така малкия син на Крисчън/който всъщност не му е син/,попадна при него.Нали биологичния му баща каза,че го отвежда в друг щат и повече няма да го даде newsm78,как стана така?Нещо съм изтървала..

# 204
  • София
Истинския баща на Уилбър почина в една от серийте миналия сезон(май)от инфаркт или нещо подобно,и един от големите му синове цъфна на вратата на Крисчън с Уилбър на ръце,и го посочи като единствен настойник!

# 205
До колкото виждам следващия сезон сега се снима. Поне в IMDB-то air date на следващия сезон е 2010 година. Ще почакаме.

# 206
  • София
Истинския баща на Уилбър почина в една от серийте миналия сезон(май)от инфаркт или нещо подобно,и един от големите му синове цъфна на вратата на Крисчън с Уилбър на ръце,и го посочи като единствен настойник!
Много благодаря! Peace

# 207
Нямам търпение да излезе септември/октомври

# 208
  • до една звездичка
Какво стана с този сезон? Свърши ли вече по Нова? ooooh!
Изпонатръшкаха всички главни герои за 5-6 серии и хлопнаха кепенците, а?

# 209
  • София
Напротив,никой не е натръшкан!

Общи условия

Активация на акаунт