Бабо Марто ти къде си, МАРТ да гушна мъничко човече

• 21 115
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Странно. Аз бях в 18гс, при Димитрова беше прегледа, без диск. Никита, ти първия път в коя седмица си била?

# 151
  • София
Здравейте милички,
slancetoo®,  Veselina_s_p, честити ви именници, малко на патерица, сори. Да са ви живи и здрави и много да ви радват.
stasi8510, добре дошла и честито момиченце!
Да кажа и аз за срещата, наистина беше ми много приятно!!! Чакам с нетърпение следващата ни среща!  Hug Hug Hug Много сте готини, момичета!!!   bouquet Съжалявам за мамите, които не можаха да се присъединят, но ги чакаме следващия път. Hug m@m@, защо пишеш "да се пристрашиш", ама то няма нищо страшно! Hug
След срещата отидохме с мъжлето до Бебемания, хареса ми и на мен, доволни сме и с подаръци!
jerri, cvetka-koketka , добре дошли! честити сини новини!
зелено човече, мила, много благодаря за бележките от лекциите. Много полезно, чак ми стана неудобно, че ги получихме така наготово. Утре, дано не забравя (че ми е адско напрежение) да се запиша за четвъртък, много ще ми е кеф да отидем заедно!  Hug
Tai, а и други момичета, които знаете, може ли да ви попитам следното - значи, нали ви писах, че се сдърпахме служебно със счетоводството ни (то е външно), с благодарност се всушах в съвета ви да си взема ПИК и да си проверявам в НОЙ. Преди малко влезнах за първи път да си проверя какво става и имам следната чуденка - днес е вече 27.10, а на мен ми пише, че са ми внесени осигуровки до 8 месец включително. Това много ме изненада и леко ме шокира. Нормално ли е такова забавяне? НОЙ бавят ли се да вкарват инфото в системата (демек проблемът може да идва от тях) или пък е сигурно, че нещо май от счетоводството не са си свършили работата? Може ли да ми кажете дали такова забавяне е нормално и как мога да разбера? И още нещо, ако не ви затруднява, ако може да си влезнете и вие да си проверите и да ми кажете до кой месец сте стигнали?
Janitsa, леко местене, мила и не се преуморявай!
Elwing, мила, това е за теб!  newsm51
Лека вечер на всички!  Hug

# 152
Здравейте!Радвам се ,че сте добре,виждам че започвате да купувате по нещо за бебчо,но определено съм убедена че водя,защото от интернет още във втория месец толкова много неща съм накупила ,че имаме не само за в началото ами до 6м,дори 3-4 ггорни дрешки за лятото.И знам ,че ще ми се смеете ,но нали съм си сигурна че ще е момче ,та всичко ми е в синичко и моделите са си за момче!!! EmbarassedНо не ме притеснява -даже да е мома ,няма да се чудя какво да ги правя ,аз имам детски магазин и ще ги пусна да се продадат. Laughing

Иначе имам да купувам едрите неща ,вкл.помпа и ел.стерилизатор на авент ,но много се зарадвах като разбрах,че ще отварят в Бургас магазина на Премама и ще оставя тези неща за февруари,иначе отсега трябваше да пътувам до София да си ги напазаря.Но количката абсолютно ще се взима след като се роди бебчо(дори не съм я избрала)

Сега гледам да съм добре ,пия само фрешове от лимони,цвекло,моркови,кивита и грейпфурти ,нали има много вируси сега,и хемоглобина ми паднал.Днес ми е едно гадно с болки в гърлото и схванатост на врата.Кажете нещо ,което помага,знам че много писахте за  това в предната тема.Днес пих парацетамол и спах,сега ми е по-добре.

За ритането ,наистина откакто съм в 20г.с.вече рита постоянно.Дори в момента не спира.Иначе лежа само на ляво,така получава най-добро количество кислород.Вече съм изминала половината път 20 пълни седмици ,и понеже си предстоят празници ,сигурно и остатъка ще мине много бързо.

Да ви се похваля ние търсихме апартамент с три спални,всяко дете да си има стая и днес вече склюяихме договор за апартамент  в строеж,дано без проблемно да го построят и догодина да е на лице.Че нали знаете докато не го видиш!!! Praynig
Иначе и сега сме на голяма квадратура(130кв.м) ,но с  две спални,и две тераси по 15кв.,но не подлежат на вкарване в стаи .

Стана дълго ,за което се извинявам!!! Hug

# 153

Може ли да ми кажете дали такова забавяне е нормално и как мога да разбера? И още нещо, ако не ви затруднява, ако може да си влезнете и вие да си проверите и да ми кажете до кой месец сте стигнали?[/i][/i]

Здравей rossykv, моите осигуровки са подадени до мес .9-излизат в справката.Прави ми впечатление, че се появяват на страницата на НОИ на следващия ден след като са внесени. Тъй че.........бой до дупка на счетоводната фирма...

# 154
Маруся, аз имам помпата на Авент от Маги. Но сега мисля да я продам и да си купя или на Плейтекс или тази от Премама
http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=3357
http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0027824
Аз нещо не можах да се оправя с тази на Авент и не съм я ползвала кажи-речи. Но после я бях дала на моя приятелка и тя я ползва много и беше много доволна  Rolling Eyes Де да знам. Сигурно нещо аз не можах да й хвана цаката.

Маруся, честита ви къща  Grinning Дано скоро да стане и да се нанесете. Аз толкова се радвам, че вече сме на края, ох

привет,

Бихте ли ми казали актуална цена на фетална морфология във Фемина. Утре имам час при д-р Врагалева.

Благодаря и лека вечер  Hug

80лв. струва. Ако искаш диск -стават 90 лв.
 newsm78 Сега виждам, че Elwing казва друга цена...на мен първият път ми взеха 50 лв., а за 4Д , което е сега, м/у 19-22 г.с. ми казаха 80 лв.

Никита, и на мен ми взеха 60лв за ФМ без диск  Rolling Eyes

# 155
  • София
Добра вечер от мен  Hug

Отправям сериозна критика към зелено човече, затова че се крие.

Вече се обясних няколко пъти, това е за последно и после спирам да коментирам. Да, аз съм малко параноичка на тема снимки в нета. Да, била съм свидетел на злоупотреба със снимки, публикувани във форум (показване по национална ТВ без разрешение). Това е положението  Embarassed

fever, мисля, че откак усетих Точко, го усещам всеки ден. Но някои дни само по мъничко, а някои - по повечко

Janitsa, успех с местенето, не можаха ли да ти дадат малко отпуска?

rossykv, осигуровките за даден месец се внасят в началото на следващия. В интерес на истината предполагам, че има някакво забавяне, докато се обработи всичко в НОИ, но твоето ми се струва доста - сега сме в края на октовмри.... Аз в момента не мога да проверя, ако успея утре (тук нямам Интернет Експлорър, а на НОИ справките под друго не стават), ще пиша...

Искам да питам някой дали е с температура и какви мерки взема. Днес следобед вдигнах и ако утре пак вдигна, ще ида на лекар, но все пак да си питам и вас...
Приятна вечер  Hug

П.С. За купуването... ние не сме купили нищо. Имаме едно пликче с подаръчета от лекциите и от изложението и от 2 близки приятелки (едни чорапки и една залъгалка) и толкоз. За сметка на това имаме обещани количка, легло, дрешки и прочие неща - назаем  Embarassed

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 20:11 от зелено човече

# 156
 Аз още нищо не съм купувала за бебето, все ми се струва, че е още рано.
А започнах да го усещам преди около 2 седмици, нещо като потрепване е, обикновено се появява като съм по-дълго легнала. Даже и сега подскача малката палавница Simple Smile

# 157
Браво на вас, пазаруващи мами! Благородно ви завиждам Hug
В понеделник, 3.11. съм на преглед и се надявам да разбера пола, молим се всички за момиченце, но и на момченце ще се радваме, да е здравичко е най-важно.
 Тай, ще чакаме понеделник заедно Hug.
Много харесах линка и дрешките на Веселина, ако имат магазин в Дрезден няма да пропусна да напазаря. Аз засега предимно пазарувам за себе си  Embarassed или за момченцата.

В събота бях на шопинг и се издокарах от глава до пети. Заплюх си сума ти бебешки неща в Mothercare и Next, но нали не знам за кого да купувам... Купих си тъмно сиви дънки в Mothercare и туники и жилетка в Next. Te не са за бременни, но взех с 1 номер по-големи за да ми стават докато кърмя. Миналата зима беше един ужас- което ми ставаше в раменете не можех да закопчея на гърдите, а ако ми ставаше към гръдна обиколка в раменете беше чувал  Shocked В туниките ми е засега надеждата.

Заинтригувахте ме с покупките за помпи. Аз кърмих 12 мес. баткото и 10 мес. малчо. Понеже никога не ми е трябвала като кърмачка, към мамите с помпи: Вие ще се връщате на работа и ще съхранявате кърмата  в хладилник ли?

# 158
Здравейте на вси4ки!Два-три дена липсвам и ве4е не мога да ви смогна Peace ,което е хубаво де.На 07.11.08 съм на (morfologia),което,явно е морфологи4ен преглед?! Дали ,как мислите,ще ми дадат по-конкретен  отговор,относно това-полът на бебето,защото,и този път,въпреки вси4ко,не ми се стори много сигурен.И това положение,както виждате ме изнервя #Cussing outЕ все пак на какво прили4а това (един път мом4е,после моми4е),поне да говори,когато е 100% сигурен....Май не мога да се примиря още с розовата изненада Mr. GreenКога според вас  могат да ми дадат най-сигурен отговор?(не ми казвайте,когато родя Joy)
За контракциите:полу4авам леки присвивания ниско долу,но дали става въпрос то4но за контракции не знам,все пак с първата бременност,пове4ето симптоми,като усещане са нови.
Друго:Не спира да ме рита,ама постоянно,най-много за 4ас-два да спре.,дали е нормално?!Да не би да му е неудобно нещо Rolling Eyes
Простете,ако ви ангажирам с глупави въпрос4ета #CrazyЛека ве4ер на вси4ки.

# 159
Заинтригувахте ме с покупките за помпи. Аз кърмих 12 мес. баткото и 10 мес. малчо. Понеже никога не ми е трябвала като кърмачка, към мамите с помпи: Вие ще се връщате на работа и ще съхранявате кърмата  в хладилник ли?

Не е задължително да ес връщаш на работа, за да си съхраняваш кърма. Докато не си на работа, помпата ти върши работа, за ад си изцедиш необходимата доза кърма, ако трябва да излизаш. Така, може някой друг да нахрани бебето вместо теб. Но за тази цел трябва да приема биберони  Mr. Green
А с помпата може да се удължи кърменето по-дълго дори и вече да нямаш кърма. Във фризер кърмата може да се съхранява до 6мес  Peace

# 160
Elwing , първият път бях в 13 г.с. Сега в 20 г.с. Много ми стана чудно и на мен  newsm78 Но тази инф. ми я дадоха по тел. още преди да отида първият път.
labulgara , защо толкова трагично го преживяваш, ако е момиче? Няма нищо страшно, даже е прекрасно  Peace А и не може винаги да са 100% сигурни, понякога бебето така се извърта, че е абсурд да се види.

# 161
На мен във Фемина за ФМ със запис на диск ми взеха 90 лв  Rolling Eyes

# 162
Маруся, аз имам помпата на Авент от Маги. Но сега мисля да я продам и да си купя или на Плейтекс или тази от Премама
Аз нещо не можах да се оправя с тази на Авент и не съм я ползвала кажи-речи. Но после я бях дала на моя приятелка и тя я ползва много и беше много доволна  Rolling Eyes Де да знам. Сигурно нещо аз не можах да й хвана цаката.

Маруся, честита ви къща  Grinning Дано скоро да стане и да се нанесете. Аз толкова се радвам, че вече сме на края,

Не аз категорично съм убедена за помпата на Авент,решила съм електрическата да си купя ,освен ако като отида да ги взимам нещо не си променя мнението.И стерилизатора искам електрическия.

мерси за жилището ние не бързаме,сега сме добре уредени и си е ново,когато стане дори после ще го обзавеждаме бавно да се изпипа всеки детайл.

Dez,дано да имате мома,много ти се кефя,че си се навила за трето.И е страхотно ,че имаш хубав избор на марки,аз не мога едни хубави дънки за бременни да си купя.В Бургас просто няма.Взех едни от LaRedoute и само с тях си ходя.В София има мн.добър избор ,но мъжа ми категорично отказва да пътувам,а няма на  кого да поръчам.Иначе в Noppies,mothercare i premama и ма хубави неща.

Зелено човече,пий парацетамол.Той е разрешен.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 21:03 от marussia

# 163
Зелено човече, за температурата може само парацетемол! Пии много витамини и бързо оздравяване! Аз бебето го усешам от 17г.с , а напоследък е много активно Simple Smile Вчера ходихме на 3Д кино и много ме риташе! Ние още нищо не сме купували,мисля по новогодишните празници да се развихря  Grinning А също и от френския сайт мисля да поръчам Simple Smile

Лека вечер newsm51

# 164
Искам да приветствам stasi8510с добре дошла!термина ти се пада на моят рожден ден 10.03 Party...и аз съм мартенско бебе Joy
Моми4ета да ви питам:пиете ли още фолиева киселина?И ако е така,докога да продължавам?
За да ка4а снимки във общия ни албум,май трябва да ми споделите име и паролка Wink(а аз се 4удех как ставало #Crazy)
И аз не съм купувала нищо още....от баба  знам,4е не е хубаво да се избързва Crazy

Общи условия

Активация на акаунт