Банда готини плетачки, майсторят дрехи и играчки - 25

• 52 653
  • 495
  •   1
Отговори
# 345
Довърших някои започнати неща и бързам да ви ги покажа, че тези дни плетенето нещо не ми спори.

Темата напоследък е пълна с красоти, сътворени от вас и това ме зарежда с още хъс и желание да успея да оплета още нещо Heart Eyes

# 346
-Arwen-, моделчето е супер  Peace записвам се да следя обяснението, че хич ме няма по разчитането на схеми  Rolling Eyes

# 347
...Темата напоследък е пълна с красоти, сътворени от вас и това ме зарежда с още хъс и желание да успея да оплета още нещо Heart Eyes

И аз съм така!!! Hug
Сега само се чудя какво да захвана newsm78

# 348
-Arwen- прехвърлянето като гледам май е прехвърляне на първата бримка върху следващата и
така се намалява с една бримка.Двойното пък прехвърляш двете крайни върху средната.

# 349
vanyia  мерси много     bouquet - ще пробвам да видим какво ще стане.
Май объркването ми идва и от факта че не съм знаела какво е прехвърляне - аз си мислех че просто прехвърляш бримката на другата кука   Embarassed

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 14:45 от -Arwen-

# 350
Сега намерих обяснение в едно списание - вземете 1Б като за лицево
изплитане,изплетете следващата Б лицево и взетата Б прехвърлете
отгоре.

# 351
venividivince , супер са ти нещата. Особено зеленото шалче много ми грабна окото.   Thinking На една кука ли си го плела?

# 352
Намерих хубав сайт с безплатни схеми на плетива, ще е полезен на начинаещи като мен  Wink
http://www.berroco.com/pattern_library.html
Искам да изплета пончо на 3 годишната ми племенница. Трябва да го завърша за седмица, че рождения ден наближи. Иска ми се и да е "мадамски". Гледах в библиотеката, но не си харесах. Предложете ми нещо!  Praynig

# 353
Germar, да, шалчето е на една кука, любимите ми детелинки  Mr. Green Голяма мания са ми, но този шал не е истина колко време го плетох - преждата е ужасно тънка и голямо плетене падна.

# 354
  • под жаркото слънце
Malenna, разболях се по одеялото ти....
Както и по всичко, излязло изпод златните ръце на майка ти!
Момичета, страхотни неща сте изплели пак   bouquet
Аз много плетях като ученичка - що мохерни пуловери, жилетки и шалове изплетох...
А сега - започнах пуловер цвят каки на съпруга ми преди 3години, всичко е готово без половин ръкав и все не мога да седна  Embarassed
Мисля обаче да се поправя и да си взема куките и преждите в Гърция - там поне ще ми помагат за децата и да се отдам на хобито си  Peace
Не мога обаче да плета на една кука  Sad Вдъхновена съм от одеялото и сега ще го сънувам  Laughing
Трудно ли е, за колко време мога да се науча?
С каква прежда да започна, има ли номерация при единичните куки?

# 355
Здравейте, банда готини плетчки!
Чудесни неща видях тук. И шалчетата и шапките и одеалото. Играчките също са много сладурски. Аз попаднах на схени на героите от "Ягодов сладкиш", но не съм сигурна дали моята щерка ще е доволна от идеята за плетени кукли.

И сега дойде време да ви представя и завършения ми шал, а ето и  детайл
Като разгледах  снимките( с лошо качеств са, но са с телефона, извинявам се) си видях и грешки  Embarassed

# 356
  • Глоджево/близо до Русе/
Намерих хубав сайт с безплатни схеми на плетива, ще е полезен на начинаещи като мен  Wink
http://www.berroco.com/pattern_library.html
Искам да изплета пончо на 3 годишната ми племенница. Трябва да го завърша за седмица, че рождения ден наближи. Иска ми се и да е "мадамски". Гледах в библиотеката, но не си харесах. Предложете ми нещо!  Praynig
eто няколко модела за пончо,дано да ти допадне някое,че нямаш много време Peacehttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=261251&pid=8887209#send

# 357
Благодаря! Започвам!

# 358
  • Глоджево/близо до Русе/
 Мира:),кой модел си избра?Аз изплетох задната част и сега плета предната част на елечето,което е преди пончотата-модела е много лесен и върви страшно бързо

# 359
  • в баира
Здравейте, момичета!
Malenna одеялцето е страхотно! Майка ми плете в момента такова одеяло, но целта й е да обере остатъците от прежди. Доста голямо го прави. Но техниката е същата - съединени квадратчета.
venividivince: Красота си сътворила!
Нaдето: Аз не забелязах грешки, добре си се справила.

Поздравления за всички, които правят играчки. Прекланям ви се пред търпението, с което ги изработвате.

Аз си намерих "фиба за дрехи" и днес вече с … 2; ми. Самоснимк& … 085;а"

Общи условия

Активация на акаунт