На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 825
  • 466
  •   1
Отговори
# 255
  • София, България
еими,  Hug
не работя в туристическа агенция за огромно мое съжаление  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ние правим оборудване за хотели и ресторанти.
иначе еехееее  Crazy

# 256
Намерих нов хотел, оЩе не е открит, но иzглежда супер  Peace  Carpe Diem Claros Resort & Spa  http://www.kusadasiresorts.com/listingview.php?listingID=80& … iem+Claros+Resort
Хубав е, но не видях забавления за деца - водни пързалки например. Нещо което го има в почти всички турски хотели 5*?! А дали имат сайт?

http://www.fti.de/hotels/Guemuelduer-Oezdere/Carpe_Diem_Claros_R … sort_und_Spa.html
Има детски клуб от 3 до 14 години, детска анимация, отделен басейн с 10 пърzалки, плоЩадка, детски ресторант и минидиско.

Момичета Hug не е ли по добре да пишим на нади-миши на лични,за всички хотели от който сме доволни.
това е доста четене и подбор на хотели ,смятам,че така ще и помогнем.
Според мен трябва да се пиШат вси4ките хотели, в които някой тук е по4ивал. Който има въпроси, може да се обърне към потребителка, която е била там. Все пак трябва и да се предупреждава zа лоШите хотели  Peace

# 257
  • Плевен
Всъщност ,да ви кажа каква ми е идеята,че докато не съм готова да  променям, ако има други предложения от ваша страна Grinning
Пример:Амара Долче Вита
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305636.msg8679356#msg8679356
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=317088.msg8171087#msg8171087
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305636.msg8732627#msg8732627
и така за всички коментирани хотели в темите.
Няма проблем ,ще стане,стига да кажете дали да е по този начин. Tsve_te ми предложи помощта си,за което много й благодаря  Hug

# 258
О леле Нади МиШи, това е страШно много работа  Shocked

# 259
  • Плевен
О леле Нади МиШи, това е страШно много работа  Shocked

За сега от първата тема съм извадила около 35 хотела. Като се замисля първия пост ще е огромен Simple Smile
Oще няколко дни и ще е готова, цве_те ще помогне ,но не искам да я притеснявам много Wink.

# 260
Опитвам се аз да помогна, но ми  е много сложно така. А и хотелите се повтарят и ти после ще трябва да редактираш след мен, тъй като и ти си извадила, поне 50% от хотелите, които аз съм обработила.
Аз предлагам в началото на следващата тема да има два списък с препоръчани и гадни хотели и срещу името на всеки хотел да има линк и от кой е посетен, за да може който се интересува да знае към кой потербител да пише линчно съобщение. Но ако кажете ще продължа така както нади_миши прави. Само дайте сега да го уточним, че да не правим после двойна работа   bouquet

# 261
Според мен добър вариянт е също,да се разделят и на области Кушадасъ,Мармарис и т.н.
така хем ще е по лесно,и по ясно за съфорумките

# 262
  • Плевен
Tsve_te, само ми кажи до къде си стигнала и ми прати това,което си направила, а аз ще го довърша,ако и на другите им харесва моя вариант. Не искам да те притеснявам Hug Понеже аз предложих да направим списък ,за това го започнах и така ми се стори най-удачно. Най лесно ще се разделят по области,там няма да е проблем,само да уточним другото Wink

# 263
нади_миши  do sledobed  щe ti изпратя втора темиа до средата. Да ги разделя ли на области? примерно хотели в Мармарис, хотели в Кемер или ти после ще ги оправиш?
Ама така като преглеждам темите и още повече ми се ходииииии Flutter

# 264
  • Плевен
Аз пък да ви споделя,че преди 5 години ходихме с мъжа ми в Айвалък. Беше ни първата почивка заедно LaughingХич не беше лошо селцето, но никак не е развит този курорт. Сега сигурно още е така,щом като не го предлагат.

# 265
  • София
Аз пък да ви споделя,че преди 5 години ходихме с мъжа ми в Айвалък. Беше ни първата почивка заедно LaughingХич не беше лошо селцето, но никак не е развит този курорт. Сега сигурно още е така,щом като не го предлагат.

Доколкото знам в Айвалък са най-хубавите плажове на Турция Crazy Имало много дълга и широка (за турските стандарти) плажна ивица с фин пясък.
Но май няма големи и луксозни хотели...

# 266
Ето снимки от Айвалък
http://images.google.bg/images?gbv=2&ndsp=18&hl=bg&q … ;start=0&sa=N

изглежда страхотно, не всеки търси почивка в огромен 5* резорт.

# 267
  • София, България
Да и на мен най-много ми харесва идеята да се дават линкове към отзивите за хотелите, както сте почнали  Blush
/така е и в темата за Египет/
Поздравления момичета за труда! Знам, че е ужасно много , но ще е от невероятна полза  Hug Heart Eyes

# 268
нади_миши, tsve_te браво на вас.  bouquet
Най-после някой да се сети и най-вече да се заеме с това нещо.Благодарим от сърце. Heart EyesМного хубава идея найстина.
Исках само да попитам хубаво е да се измисли как да се добавят нови хотели и мнения, може би в самата темичка дето ще я отворите, защото аз съшо няколко пъти съм ходила в Турция в разл. хотели,но не съм помествала информация за тях(не е било нужно) , а със сигурност има и др. като мен.
Също така ако може да се показват и снимки,който има желание разбира се Simple Smile.
Не знам това го подхвърлям като идеи, в никакъв случай не искам да ви се меся, вие си решете, защото знам че не е приятно някой да вършат работа,а други само да дават акъл. Embarassed
Успех ви пожелавам.

# 269
  • Плевен
защото аз съшо няколко пъти съм ходила в Турция в разл. хотели,но не съм помествала информация за тях(не е било нужно) , а със сигурност има и др. като мен.
Също така ако може да се показват и снимки,който има желание разбира се Simple Smile.
Аз мисля,че няма как да се добавят нови мнения в първия пост дълго време или греша newsm78
Ако искаш и имаш време напиши си хотелите и мнението за тях тук и ще ги включим Simple Smile.
С tsve_te сме готови с хотелите и коментарите,само трябва да се сглобят и подредят. Давайте съвети,че да стане хубава новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт