Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 073
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от мен:)
Добре дошла на Дидка - и съм някъде в 5 г.с. така че заедно сме:))
Джиджо, да знаеш доста се разчувствах като прочетох историята ти. Аз много пъти съм си мислила ако ми се наложи да измина този път дали ще имам силата да го направя...Браво на теб!
Като стана дума за кръвни тестове и аз това си мисля от няколко дни, тъй като не знаем групата и резус фактора на бъдещия татко, а аз за съжаление съм с отрицателен резус фактор:( Казвам за съжаление, тъй като винаги много са ме плашели колко лошо е това ако решиш да имаш деца. Все пак смятам, че това вече не е чак кой знае какъв проблем в днешно време и да ви кажа май хич не съм се притеснила от този факт:)
Исках нещо друго да ви попитам. Пиете ли фолиева киселина? Аз навсякъде където четох по въпроса пише че трябва рано рано да започне да се пие, а доки нищо не каза по въпроса.

Хубав и слънчев ден от мен newsm51

# 91
с първата бременност пох цяла година преди това,защото и толкова време мина докато се харесат яйцеклетка и сперматозоид  Laughing и после 3 м. по време на бременност-елате сега ди видите дъщеря ми колко е здрава в костите.На 5м. я сложих в паяка-така стабилно се държи-сега няма 9м. и вече прави първите стъпки сама без да се държи.А нейната лекарка ме пита вчера дали вече седи седнала без да се клати  Laughing

# 92
Добре дошла Диди! Аз също съм в 5 г.с. - заедно сме в отбора!
Джиджи, миличка направо ме просълзи!Възхищавам се на жени като теб! Hug

# 93
Здравейте!  Hug И да ви кажа всъщност всички засега сме в 5 г.с. Wink

djidjito, благодаря и на теб!  Hug
Историята ти е страхотна, разплака ме! Heart Eyes Много е красиво и това със съня, аз вярвам, че не е бил случаен!
В коя държава е половинката ти?
А да ти кажа, че и аз се бях насочила към клиника за стерилитет - тази на Владимиров, че за Стаменов трябваше да чакам повече от година, знаеш как е! Опитвахме вече повече от година и сега на 17 октомври бях на първичен преглед, но всъщност вече съм била бременна! Simple Smile Явно същия месец вече съм се успокоила психически, че съм на правилния път и вече каквото ще да става и хоп - изненада! Simple Smile

galeto123, и аз мисля, че не трябва да се притесняваш за кръвната групи, няма смисъл сега да се боцкаш само за това, по-нататък ще ти я включат! Но мъжът ти може още сега!  Peace

Felicity81, твоят също, възможно най-скоро! Но не се тревожи, сигурна съм, че всичко ще е наред!
И задължително си купи фолиева киселина и започни да я пиеш още от днес! Peace Аз я пия от много месеци, от момента, в който решихме, че искаме второ. По принцип е хубаво да се пие 2-3 месеца преди забременяването, но не се притеснявай, важното е сега да започнеш, аз с първата бременност също не бях пила преди това. Но съм изключително изненадана, че лекарят ти не е казал!  Rolling Eyes

didikar, добре дошла! Радвам се, че се включи!  Hug И забранявам да се мислят лоши неща! Wink Петък ще дойде бързо! Сигурна съм, че скоро всички тук ще видим повече от точица!  Praynig

dzimbiHug

# 94
Здравейте момичета!
Добре дошла в отбора Дидикар  Hug
Момичета знаете ли, трябва ли да се вземат някакво мерки ако жената е с положителен, а мъжа с отрицателен резус фактор.

Как се пазите от грипа?

Джиджито много ме развънува! Ти в понеделник си на преглед нали? Ще чакаме да разказваш! Heart Eyes

Фолиева киселина и аз пия, но е започнах 4 дена преди да разбера, че съм бременна. Преди това я бях пила два месеца и точно този реших да си почина малко, незнам защо бях решила, че точно този месец няма да забременея.
Лек ден ви желая!  bouquet

# 95
Благодаря за топлото посрещане  bouquet
Искам да попитам нещо-както казах имам дъщеря,която като родя живот и здраве ще бъде на 1,5г.Какво ще ми е заплащането тогава-знам,че половината майчинство за първото дете и 12м. по 90% от заплатата за второто.Но тези 90% върху кое ще се начисляват - върху посследните 6м. ли което съм вземала /което ще е 90% от 220лв./ или върху пълната ми заплата от месторабота.
Знам,че въпроса не му е тук мястото но неможах да намеря темата за майчино счетоводство а много ме интересува.

# 96
  • София
Сиси, да ти кажа аз доста обичам да попрочитам разни неща, та фолиевата киселина на своя глава и препоръка от приятелка, която е с малко детенце, започнах да я пия в деня, в който си направих теста:)) И мен много ме учуди, че не ми дадоха да я пия.

А относно кръвната група май ще трябва скоро скоро да го изследваме таткото.

# 97
  • София
didikar  Добре дошла, увеличаваме отбора с мами с 2 деца. Точно преди малко сестра ми ме попита дали в отчетни няма момиче с твоя ник, трябвало да се регистрира и те видях  Simple Smile вие сте с нея в темата за базалните температури  Party

djidjito, вие с мъжа ти сте невероятни   bouquet много хубава история а за съня нямам думи...направо настръхнах. аз сънувах починалата ми баба и татко да идват при мен много щастливи, тогава сметнах, че може би съм забременяла..много вярвам на сънищата, твоят е бил показателен.

Относно фолиевата киселина аз пия от повече от 5 месеца постоянно , това беше първата ми крачка за заявя , че искам бебе и да почна да се настройвам за него  Simple Smile

относно тестовете, сте прави, че избързвам , но именно тази несъвместимост с резус фактора ми е малко човъркаща мисъл от известно време... ще пратя мъжа да си направи тест поне той.

прегръдки и до скоро от мен   bouquet

# 98
Мерси Гале - сега остава да кажеш и коя е сестричката ти   bouquet
Момичета никой ли не знае нещо по моя въпрос по-долу. Rolling EyesИ в специалната темичка за това питах и там не ми отговарят Sad

# 99
  • София
Мерси Гале - сега остава да кажеш и коя е сестричката ти   bouquet
Момичета никой ли не знае нещо по моя въпрос по-долу. Rolling EyesИ в специалната темичка за това питах и там не ми отговарят Sad

сестра ми е ДесиХ2  Peace а за твоя въпрос нямам престава , може би в темата майчинството счетоводно ще те ориентират, почакай , дано ти кажат Simple Smile

Момичета, не мога да се спра на лекар , моята гинеколожка е онко-гинеколог и мога да отида при нея само за първи преглед, ?, дайте ми препоръка ако можете ... споменаха ми за д-р джонгова от МЦ Лора или д-р Чалманов от Шейново , но и за двамата мненията са противоречиви, не че има перфектен лекар , вие при кои лекари сте?

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 14:30 от galeto123

# 100
 Hug за всички

Felicity както всички момичета са ти отговорили, така и аз ще ти кажа, че трябва да пиеш фолиева киселина. Странно защо доктора не ти е казал. Но в никакъв случай не е късно да я започнеш. Ако все още не си си купила бих ти препоръчала - НЕОФОЛИК. Преди да забремения пиех по едно, а сега докотора ми е предписал два пъти по едно - сутрин и вечер.

Сиси от сърце ви се радвам, че сте от щастливите двойки, при които проблема е бил на психическа основа. Аз имам такава приятелка - ходиха с мъжа си по лекари две години и не откриваха проблем. Тогава решиха направо да пробват ин витро, без дори да минават през инсеминации. Така си решиха, че не искат да опитват инсе, където вероятността е много малка. И в месеца, когато беше насрочен стартана ин витро процедурата, тя забременя Simple Smile

Ети от грипа с тези температурни аномалии едва ли има рецепта как да се предпазим, но поне можем да избягваме контакт с вече болните от грип smile3503
Да, аз съм в понеделник на доктор, а ти си във вторник Simple Smile Дано си видим и ние точиците Heart Eyes

Диди относно осигуряването мисля, че момичетата, които чакат бебе през юни скоро бяха обсъждали въпроса. Погледни там - те имат две теми - Очакващи бебета през месец юни 2009 - първа тема, а другата, която тече в момента е-  Юни още е далече, но нетърпеливо чакам своето човече Simple Smile  мисля, че е в тази втората тема. Дано намериш нещо, което да ти е от полза, защото явно никоя от нас тук не е запозната

# 101
Гале аз "доктор" Вяра Джонгова не ти я препоръчвам и без никакво извинение слагам в кавичка титлата й "доктор"  Тя не я заслужава - това е мое лично мнение от това, което направи тя с мен. Щети пратия лично съобщение с подробности

# 102
Диди сега прочетох, че днес и вчера мамите за месец юни са си говорили за осигуровките. Задай си въпроса там - мисля, че ще има кой да ти отговори Wink

# 103
djidjito, искам и на мен да пишеш за д-р Джонгова! Всъщност аз този месец се запознах с нея и правих фоликулометрия, избрах я просто защото ми е наблизо и всеки един лекар може да го направи, че при Владимиров часа ми се падаше след овулацията. Сега точката също видяхме с нея, защото нямах търпение, но аз също не съм очарована, да не говорим, че самия МЦ Лора е много потискащ и неприветлив! Решила съм твърдо, че няма да съм там занапред, нещо не ми легна на сърце, но пиши, да знам информативно. Тези дни едно момиче от Форума, което е и нейна пациентка направи мисед. Sad
И аз съм в голяма дилема на кой да се доверя и сега се колебая между няколко лекаря... Смятам и да отида пак при Владимиров и той евентуално да ме посъветва, защото му имам пълно доверие!
Иначе първата ми бременност я следиха и раждах в Св. Лазар, но сега имам колебания. По принцип за повечето лекари могат да се прочетат и негативи, но все пак сме длъжни да се опитаме да изберем по-малкото зло, всичко останало е вече късмет!

galeto123, сестричката ти е много готин човек, да я поздравиш и от мен, че аз скоро не съм я засичала в една друга тема!  Hug И не съм пуснала палците за нея!!

# 104
Вече ми отговориха на лични-благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт