ДЕКЕМВРИ №90

• 13 693
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Ив   Hug

Честит имен ден на всички носещи това хубаво българско име   bouquet

Аничка , честито ви ходещ мъж  Hug

# 16
  • Sofia
  bouquet ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА НОСИТЕ ТОВА ХУБАВО,БЪЛГАРСКО ИМЕ!

# 17
Честит имен ден на всички именяци!

А това е специално за Миташки на Розка с голямата .... плетка!  Heart Eyes

# 18
Да честитя и аз Димитровден на всички празнуващи!

Ох, Лора преди малко се изплющя от дивана с главата надолу, просто нямам думи за собствения си дебилитет, бях на 1 метър от нея, но гледах надругаде. Абе ужас! Аз май ревах повече от нея. Лекарката каза да й дам Арника Монтана, но у наше село (Симеоново) в аптеката не чували за таквози чудо, а пък прочетох в интернет, че трябва да се даде веднага, иначе нямало смисъл. Някой давал ли е? Мамка му, знам, че не мога да бъда все с разперени ръце около нея, ама е много гадно...

# 19
Оф, и още нещо. Каза да опипам мястото да не е пукнато. Има цицина, ама аз как да разбира дали няма пукнато?

# 20
Не се притеснявай прибързано!
Обикновено на децата нищо им няма, освен уплаха, който май е и по-голям при родителите!
Наблюдавай я за сънливост, отпуснатост, повръщане!
Аз знам за това!  Peace

# 21
  • Варна
Честит имен ден на всички именници!  Hug  Heart Eyes

Аничка, честит ти ходещ малчуган!

И ние сме от по-големите, но все още несмее да се пусне.

# 22
Честито на именяците днес   bouquet

китче, арника в хомеопатична аптека ще намериш . Може и по-късно да се даде , тя е за наранявания и рани по принцип , та и по-късно да дадеш няма проблем , няма да и навреди дори и да не помогне.

Момичета благодаря на всички за милите думи и коментари относно снимките . Наистина беше невероятно и изкарахме страхотно . Тръгнахме малко притеснени предвид положението в Мексико като цяло , но за наша радост нямаше нищо тревожно , всичко беше много спокойно, комплекса беше отделен с бариери от външния свят и силно охраняван и освен да се отпуснеш и забавляваш няма за какво да мислиш. Малко кътче от рая , което живот и здраве възнамерявам да посетя отново.

# 23
Здравейте!
Честито на всички именници на патерица.

Аничка, твоя младеж - браво на него. Явно вече имаме ходещи дечица, бравооо! Чакаме и други да се похвалят!
Макси, страхотно е там, аз направо не повярвах, не знаех, че има такива красоти там. А гледам ти си минала към влечигите нещо  Mr. Green Страхотни сте, пак да отидете, и пак снимки да показваш!
Иве    bouquet
Добре дошли на новите мами, радвам се, че се увеличаваме!

# 24
  • Варна
Привет, дами!
Почти не съм чела тия дни, че пътувахме. Минавам само да почерпя макар и със закъснение за вчерашния ми имен ден!

Честит имен ден и на Миташки на Голдънката Simple Smile Св. Димитър да закриля и него и семейството му!
Честити ходещи крачета на Борката! Голям е сладкиш!!!
Китче, как е Лорката?
Да ви се оплача: Мартина огриза къщата! Има само 1 зъб (и 3 на път), но не остана нещо дето не го е опитала! В ужас сме! Яде чехли, пъзела за земята, краката на столовете, тапицерията на дивана, дрехи, памперси, кърпички, всичкооооооооо! Научи се да ми спира компютъра и после едно ехидно се хили и вика: "Мамееей!" Лигла и половина! Heart Eyes
Целувки от нас и приятен слънчев ден ви желаем!

# 25
Dive, разсмя ме с тази твоя чаровница Flutter Да я нацелуваш тази калпазанка, а ти свикни с мисълтта, че ще си вре муцуната навсякъде! Едно време, като деца, имахме едно куче, което вършеше ей такива неща - изгриза ми едни много хубави чехли и ме беше много яд, та го плашехме с вестник  Mr. Green

Благодаря за почерпката, да ти е честито името и със здраве да го носиш! Hug Честито и на всички останали именици, та дори и на патерица! Много здраве и късмет, с името напред, желая от сърце! Heart Eyes

# 26
Здравейте! Май оцеляхме... Днес мрънка порядъчно, но не знам дали има нещо общо с падането или си е просто един от многото мрънкащи дни. Благодаря за съветите и куража. Скорпи, Макси  Hug Май наистина майките повече се стресират от децата. За всеки случай, те не си вземат поука, наш'та днес пак драпа към всички възможни места, от които може да се падне. Още не лази и не ходи, какво ли ще стане, като се раздвижи...

Дайв, освен да пожелаем добър апетит на Мартина Simple Smile Лора веднъж додето се усетя и беше изяла половин картичка с пожелания за рождения ми ден. Салфетки също похапва. Бе от пюретата още получава колики понякога, а от хартиите нищо й няма...

# 27
Дима ,честит имен ден (на патерици)   bouquet
Да ви се оплача: Мартина огриза къщата! Има само 1 зъб (и 3 на път), но не остана нещо дето не го е опитала! В ужас сме! Яде чехли, пъзела за земята, краката на столовете, тапицерията на дивана, дрехи, памперси, кърпички, всичкооооооооо! Научи се да ми спира компютъра и после едно ехидно се хили и вика: "Мамееей!" Лигла и половина! Heart Eyes
Целувки от нас и приятен слънчев ден ви желаем!
Това все едно съм го писала аз  Laughing  С допълнение,че и кошарата е наядена  Joy

# 28
Момичета ,аз да питам за нещо ,човърках се из нета но не намерих нищо по темата.Патрисия има нещо  на дупето,което е доста странно , проблема е че въобще не съм обръщала внимание досега , смисъл не знам от кога е -това е  като опашчица между дупето и пеперудката , не е хемороид или нещо такова по скоро е като кокалче ,някои да  се е сблъсквал с нещо подобно случайно  ?????????

# 29
  • Sofia
Добър вечер на всички! Добре дошли на новите мами!

KRASI8201 не, но дори и някоя от нас да се е сблъсквала по добре се консултирай с педиатъра ви. Ние имаме една бемка,червена от вътрешната страна на срамната устна,  която растеше с времето,но сега спря. Педито ми е казала,че манипулации на това деликатно място се правят само след 1 годинка, тя,както и в Часа на мама, ме посъветва да я снимам периодично за да може да се вижда с какво темпо расте и да се прецени какво да се прави.

kitche
колко още има да пада  Crazy Ние официално ходим от две седмици не само в къщи, но и навън, та кръста ми излезе в отпуска...  Flutter Сега ще правим прощапулник.... ще пусна снимков материал.

ехидно се хили и вика: "Мамееей!"
Да я хванеш и да я нацелуваш!

Общи условия

Активация на акаунт