Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на участниците относно заглавието на темата и как реагираха на него?
Какви са мненията за здравето на децата и техните заболявания във форума?
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на участниците относно заглавието на темата и как реагираха на него?
Участниците имат положително мнение за заглавието на темата, което се фокусира върху децата и техните забавни и интересни преживявания. Те намират хумор в различни ситуации, които възникват по време на взаимодействието им с децата. Участниците реагираха положително на заглавието на темата, изразявайки удоволствие и приповдигнато настроение. Те се забавляваха и споделяха забавни анекдоти, свързани с децата си.
-
Какви са мненията за здравето на децата и техните заболявания във форума?
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Как да се справим с ревността и агресията между братя и сестри?
-
Как да се справим с предизвикателствата в семейните отношения след раждането на второто дете?
Споделет при вас как е минал този период и как сте се справили...и идвалили са децата при вас или е по- добре да не ни виждат за да не се разтройват пове4е????Знам ,4е има време,но все си мисля ,4е няма да съм подготвена за радялата и много 6те ми е мъ4но 
, та на втория ден ги вкарах нелегално в коридора на етажа ни.
Писала съм ви как на изписването пръв дотърча до мен и акушерката да види бебето, тя се наведе да му го покаже, а той взе да го гали. Бяха много мила и трогателна картинка. После в къщи първите дни той дивееше с родата и баща си, аз главно се занимавах с малкото човече.
.Дори я взимах и си я гушках 
с бебето.
.разликата им с бебето ще е 1г и 11м и се чудя как ще го опазя от нея.дадох я на ясла от 1 месец,преместих я в другата стая,за да няма и такива стресове после,но се чудя да викам ли някой да ми помага или да се оправям сама,че предишния път всички ме дразнеха
, а сега и ще раждам по празниците...........
Ако искаш имай предвид някого, но го извикай след като родиш, ако ти идва в повече. Ако пак всички те дразнят и само ти се пречкат, няма смисъл да се изнервяш допълнително
беше си избрала едно конкретно и твърдо вярваше, че това е той