Яслата 13 и без болести

• 22 225
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Запис в новата темичка и от нас. Ники е болен от петък и сега сме си вкъщи и лекуване сополи и кашлица.Иначе адаптацията до сряда вървеше добре докато не се оказа седял цял дообяд наакан и дупето му беше станало в ранички. След това вече в четвъртък не искаше да ходи, в петък беше плакал цял дообяд, защото не бяха успяли да го успокоят, беше повръщал и върха на всичко това ми го изкараха само по долнище без чорапогащник и едно боди отгоре. Естествено вечерта вече точехме сополите и в събота започнахме и кашлица.
Надявам се следващата седмица нещата да са по-добре вече. Бързо оздравяване на всички дечица.

# 61
  • Бургас
madchen Велизар беше на 1 год. и 2 мес. като тръгна.Много лесно се адаптира, всичко вървеше по вода, освен боледуването.И реших да го спра за малко.Цяло лято не ходи и от септември като започна пак си боледува като за световно, само че вече разбира много повече от преди и се спукваше от рев, вечер не спеше спокойно, беше изнервен и т.н.Едва тази седмица, както писах, за пръв път го оставям и той е спокоен и влиза с желание.
Не знам, но съм на мнение, че в началото децата просто ще си боледуват и това е.Кой повече, кой по-малко но няма да се разминем, дори и направо на градина да ги пратим мъниците.

didiana трудна дилема.Може би й липсват старите сестри, все пак децата се привързват към хората които се грижат за тях.А и тези сега ако са малко по-груби  Tired

# 62
Запис в новата темичка и от нас. Ники е болен от петък и сега сме си вкъщи и лекуване сополи и кашлица.Иначе адаптацията до сряда вървеше добре докато не се оказа седял цял дообяд наакан и дупето му беше станало в ранички. След това вече в четвъртък не искаше да ходи, в петък беше плакал цял дообяд, защото не бяха успяли да го успокоят, беше повръщал и върха на всичко това ми го изкараха само по долнище без чорапогащник и едно боди отгоре. Естествено вечерта вече точехме сополите и в събота започнахме и кашлица.
Надявам се следващата седмица нещата да са по-добре вече. Бързо оздравяване на всички дечица.
Ето от това ме беше много страх. Не ги гледат много с тези памперси. Нали не тече и те...вярно че са много деца, ама да го оставиш да стане на рани #Crazy А и това, че не ги обличат...
Съгласна съм с МАРИЯ за свикването и болестите. Докато не ги изкара, няма да си изгради имунитет.

# 63
  • София
Ето от това ме беше много страх. Не ги гледат много с тези памперси. Нали не тече и те...вярно че са много деца, ама да го оставиш да стане на рани #Crazy А и това, че не ги обличат...

Така е. Аз като направих забележка да го наблюдават по-често се опитаха да ме навикат, че не е научен на гърне, че не могат да следят постоянно 20 деца  и т.н. Обаче само се "опитаха" и не им мина номера.

# 64
Запис и от мен  Hug
Ние още сме болни, продължаваме с кашлицата...нямам думи вече, вместо да минава то си продължава ли продължава...
На другите болнички - бързо да оздравяват  Praynig

# 65
Запис и от мен  Hug
Ние още сме болни, продължаваме с кашлицата...нямам думи вече, вместо да минава то си продължава ли продължава...
А какво даваш? На нас много ни помогна бисептол сироп/точното име не запомних Rolling Eyes/.

# 66
  • София
Здравейте и от нас Hug,
Не съм писала отдавна, защото Ники направи ларингит, лекувахме и зелените сополки и след 11 дневен период от вчера пак е на ясла. Притеснявах се, че след толкова дълго стоене с мен ще плачка, но се е държал мъжката Heart Eyes Проблемът е че има остатъчна кашлица, която според педито ще продължи около 1-2 седмици Confused и е желателно да не лепне някой вирус, защото ще се усложнят нещата. Така че ми е доста притеснено. Като за капак от понеделник вече трябва да се връщам на работа. Чакаха ме повече от месец и половина и вече нямам избор Sad
Дано са ни здрави дечицата, а болничките бързо да се оправят Praynig

# 67
  • София
Да дам отчет от вторият ден - сутринта не плака, но после пак си е поревавал вътре, но сестрата каза, че не е било много. На обяд като го взех беше спокоен и каза чао на лелката. Днес за разлика от вчера не е ял много и вкъщи бързо омете манджата, докато вчера наистина не искаше да яде. За сега впечатленията от жените са ми добри дано и така останат Praynig
Бързо да оздравяват всички и все по-малко болести да има Praynig

# 68
Запис и от мен  Hug
А какво даваш? На нас много ни помогна бисептол сироп/точното име не запомних Rolling Eyes/.
Бромхексин, Вентолин, Макситрол - капки за нос, промиваме постоянно носа. Май е това, притеснявам се, че вече много време продължава, и дано скоро минава, че ...

Мони, браво на момчето  Hug Дано все така продължава  Peace

# 69
  • Пловдив
благодаря за отговорите за дрешките
и аз мислях за потник чорапи тениска идълъг ръкав и панталонки, в нашата ясла не дават / не искат бодита , а аз ги обожавам Simple Smile
за зимата съм решила както и други майки тук както прочетох космонавт от две части- отдолу така както ще стои в яслата отгоре него.

съжалявам за болните дечица - бързо оздравяване.

# 70
Вчера се похвалих, че Митачето вече е свикнал с яслата, днес пък остава в къщи със сополи. Cry Cry Cry После пак всичко наново.Борихме сме две седмици с тия сополи, една седмица без хрема и сега пак.Иначе няма други симптоми, само тая пуста хрема Cry

# 71
Запис,че ще изпишете без нас темата.
Отчет-здрави,неплачещи.С объркаи пижами Laughing

# 72
Здравейте  всички.
Тони вече е в яслата, малко се разплака сутринта но все пак влезе в групата. Вече обядва там, днес го заведох по рано за да пробват дали ще закуси. Разбрахме се другата седмица от вторник да остава за цял ден. Дано само не се разболее до тогава. Praynig
Лек ден на всички! Hug

# 73
Здравейте

Вчера цял ден не се прибрах в къщи и само обикалях и харчих пари Mr. Green-толкова ми беше притеснено и нервно.Оказа се,че притесненията ми са били напразни.

Вчера му беше първия ден с преспиване и за моя голяма изненада е успял да заспи.Досега винаги е заспивал на цица и съм много щастлива,че дългото ни къмене не пречи на яслата.Така че мами на големи кърмаци-ясленчета,не се притеснявайте,защото явно мъниците се справят според ситуацията. NaughtyИначе хапвал по малко,поревавал от време на време,но явно всичко в рамките на допустимото.Сега се моля да не се разболява скоро,та да мога и аз да се върна на работа.Като ги гледам как ги водят-със сополи и кашлящи,че и лекарства оставят на сестрите.... #Cussing out

Бързо оздравяване на болничките. Hug

# 74
Къде пък оставят лекарства на сестрите?! При нас малко сопол да видят и ги връщат и аз съм съгласна, иначе какво става и 20-те почват...
За дрехите - при нас бодита не дават, че им влизат в гърнетата, та ходи с потник, блузка с къс ръкав и отгоре с дълъг (тънка), твърдят че така е добре, панталонче и чорапки. Бях сложила термо ония ден - крачетат му бяха мокри, изпотени, та вече не слагам.
Всички болници - бързо да се оправят! А такива като моя Тони - бързо да свикват. Вчера го похвалиха -- сам е седнал, взел лъжицата и се е нахранил (това ни е за първи път - вече четрърта седмица ходи). Само дето още не иска да спи там. Дано да свикне бързо, че ми е много трудно така - хем ми е мъчно, хем следобед като го взема, дали да го приспивам, дали да изведа каката докато е слънце, че после бързо става студено....Вчера пак спа в ръцете ми в градинката, докато кака му игра?!

Общи условия

Активация на акаунт