Яслата 13 и без болести

• 22 225
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Трети ден - започна РЕВА SadВсичко беше наред, обух му пантофките и като видя лелката се разплака. Тя го гушна и влезнаха. Сега като го взех ми каза, че не е плакал много, но още се присеща за мен и си поплаква вътре Cry Пак не е ял като хората, на всичкото отгоре не е дал да му сложат лигавник (в нас също не дава) и блузката беше изцапана. Иначе бил много послушен и любвеобилен така казаха. Но ме притесни това, че като тръгнах да му обувам обувките едното пантофче беше мокро, съответно и чорапчето и се надявам да не се разболее Praynig Нямаше как да питам какво е станало, защото лелката вече беше вътре newsm78Някъде трябва да е цопнал според мен, защото дрехите му бяха сухи.  Ами това е дано свикне бързо Praynig

# 76
Мама МОНИ, на нас вчера двете чорапчета ни бяха мокри - явно докато се мият успяват да си вземат душ, или пък някой излива водичка докато пие и преди да я попият дечковците успяват да стъпят. Моето Мите беше преобут, предполагам, че при вас се е получило така, защото го е направил малко преди да отидеш да го вземеш.
За рева правилно ти предрекох, но ще мине, не се притеснявай.

# 77
Относно дрехите: Аз обличам Тони с потник и слип, блуза с дълъг ръкав, трикотажен комплект ( горнище с панталонче) като слагам и чорапогащник. Пробвах няколко дни да го пусна по чорапки (вкл. и днес) и винаги се изпуска тогава. За това си мисля че не му е толкова топло с чорапогащник и за мен съм решила да го обличам по този начин. Ако на сестрите им се струва че се поти му свалят горнището на екипа.
Но аз и в къщи го обличам по същия начин, така че детето е свикнало. Ако детето ви е свикнало да е по-леко облечено, не  е необходимо да го навличате.

# 78
D.Stoyanova вярваш или не-с очите си видях как майката остави някакъв сироп(може би Нурофен)с уговорката ако вдигне Т да му дадат на детето, а тя вечерта щяла да го води на лекар.
Отделно днес видях едно със сополи и друго което кашля да влизат.Не видях никого да връщат.Така че,в различните ясли явно контрола е различен. Crossing Arms

За дрехите-също обличам с потник или тениска,слип,чорапогащник и тънко панталонче и блуза.Не съм много сигурна за чорапогащника,дали не му е топло.

# 79
  • София
Галя предрече ти рева даааа LaughingДано мине по-бързо Praynig А щом и при твоя юнак е имало мокри крака явно наистина си цопкат някъде Laughing Ще взема да питам. Май ще трябва да купя още едни пантофки за такива случаи, защото тези сега ги взех и ги суша.

# 80
  • 5 етаж в ляво
Мама Мони ,дано бързо свикне детенце PraynigДо сега не съм писала тук и малко инфо:Мира ходи на ясла от 1.7 год.,като миналата зима беше едни болестииии ooooh!страшна работа.По принцип никога не е плакала когото я оставям,винаги си влиза с усмивка,от първия ден е така,за което съм спокойна.На обяд си спи чудесно,казаха,че първа заспива и се налага да я будят Mr. Green
За тази зима се приготвих по сериозна за болестите....от 2 седмици и давам по 3 капсули на ден коластра,дано да има ефект,че не ми се преживяват миналогодишните премеждия TiredЗа сега май ефекта е на лице....децата са окапали,останали са 8 от 18,дано Praynigмного се надявам за ефект....
Обличам я с потниче,блузка тъничка,чорапки памучни,и долнище като гледам да не е много дебело.....сутрин под якето и обличам и едно поларено елече,и тогава якето ,като елечето не го събличам като я оставям,лелките към 10.00ч. го махат,понеже не е топло още сутринта....вечер като я взема е без него,така,че си спазват обещаното събличане,на което аз държа.По принцип не се поти,а не искам да се стига до там......хайде стига за сега  bouquet

# 81
Здравейте ние ходим на ясла с голямо желание,пускам я 3 дни седмично.Тя много харесва сестрата,ние сме малък град и всички се познаваме.

Исках да попитам за ваксината която е за деца над 18 месеца,за която прочетах в предната тема.Как се казва тази ваксина и някакво инфо ако може?

# 82
  • София
Записче  Peace Записахме малката,и сега чакаме да ни кажат кога ще отворят детската за да направим нужните изследвания Peace

# 83
  • София
Днес със ставането ми каза "ниска дина и баба" (лелята в яслата) Sad До там почти сме се носили само на ръце, а ОДЗ-то не ми е толкова близо. Вътре вече като влезнахме и почна да реве и да си търси КАН - пояснявам това е една пелена, машинно плетена, с която е от малък, но след морето започна постоянно да си я търси и като сме вкъщи си ходи с нея, а после я гушка и заспива. Няма как да влезне вътре в яслата с еня тя е обемна, ще се влачи, децата ще я дърпат, а той не дава никой да я пипа. Но пък от друга страна тя му дава сигурност  и е нещо от вкъщи. Днес носихме и един плюшен заек, влезна с него, но определено не иска заека, а КАН.  Дайте идея какво да правя. Мъжът ми предлага да отрежем парченце от пелената, но така тя ще се разнищи и май не е много удачно, а съм убедена, че ако е с нея определено ще му е по-лесно и по-бързо ще свикне. Как да стане номера? И този рев дано по-бързо мине Praynig

# 84
  • София, "Младост 3"
Днес със ставането ми каза "ниска дина и баба" (лелята в яслата) Sad До там почти сме се носили само на ръце, а ОДЗ-то не ми е толкова близо. Вътре вече като влезнахме и почна да реве и да си търси КАН - пояснявам това е една пелена, машинно плетена, с която е от малък, но след морето започна постоянно да си я търси и като сме вкъщи си ходи с нея, а после я гушка и заспива. Няма как да влезне вътре в яслата с еня тя е обемна, ще се влачи, децата ще я дърпат, а той не дава никой да я пипа. Но пък от друга страна тя му дава сигурност  и е нещо от вкъщи. Днес носихме и един плюшен заек, влезна с него, но определено не иска заека, а КАН.  Дайте идея какво да правя. Мъжът ми предлага да отрежем парченце от пелената, но така тя ще се разнищи и май не е много удачно, а съм убедена, че ако е с нея определено ще му е по-лесно и по-бързо ще свикне. Как да стане номера? И този рев дано по-бързо мине Praynig
моето дете ходи с одеалото си...дори брат й днес изпадна в истерия и помолих и него да пуснат с неговото одеало
прежалила съм го...а дали ще се бие за одалото или др играчка - повярвай все ще има някой да дърпа това дето държи
а тя спеше само с одеалото ис и от първия ден го носим - сега стоии повечто време в шкафчето й
но го носим всеки ден

# 85
  • Бургас
Мони и аз това си мислех, както ти е казала catnadeen, че те дечицата все за нещо ще се сдърпат.Но може би в началото, докато посвикне ще е добре да му носите пеленката.Или поне му я давайте до яслата, а като влиза в групата му обяснявай, че ще я слагате в гардеробчето да спинка там и да го чака.Друго не ми идва на ума.Дано Мите свикне по-бързо  Praynig

На мен голям камък ми падна в това отношение.Вече четвърти ден Велизар си ходи с голямо желание, даже не искаше да тръгва вчера Laughing Остава да разредим боледуването и няма да има по-щастлива от мен  LaughingПожелавам ти в най-скоро време и ти (а и всички други ясленчета) да се похвалиш с това. Peace

# 86
  • София
catnadeen, Мария прави сте наистина все за нещо ще се дърпат. Дали ще е КАН или днешният заек... Утре ще му я дам. Ще я навия на руло като бонбон и така. Това измислих. Иначе ние от понеделник я носим в един плик и тя стои в гардеробчето като съм казала, че я търси и как й казва, но лелките ми казват, че не я търси и не му я дават. Убедена съм, че не е така просто не го разбират като каже КАН и не я дават. Браво на Велизар Hug Дано скоро и аз се похваля с това Praynig

# 87
Момичета,подкрепете бг бебето Ана Мария в испанския конкурс!
http://www.lazoos.com/concurso-verano-2008_ft4776.html

# 88
  • София

Не можах да видя кое е бебето?

# 89

Не можах да видя кое е бебето?
Оп,ето го! http://www.lazoos.com/foto-ana-maria-de-4-meses-con-su-papi_fd1c2c6.html
Първото!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт