Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 704
  • 290
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 159: 82 момичета, от които една двойка близначки на мама titini, и 77 момчета от които две двойки близнаци на мама Мikki и на мама Мария77!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ

потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - tania_ark!

Предложения за следващи теми:

1. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
2. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
3. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)
4. Нова МАЙска мода настана - поголовно продължаване на рода!!! (tania_ark)

# 1
Пу първа!
В предишната тема не бях от много редовните, но се надявам, като първа в тази, да съм по-често отчитаща се.

Честита годишнина Ванилка!
Честит рожден ден на патерици и на Катя и Нанчи!
А също така поздравления и на новите бременни мами! Пожелавам ви леко бременеени и здрави и красиви бебоци!

При нас няма нищо ново - Гоги си ходи на ДГ, аз на работа и така я караме. Все една и съща.
И тъй като видях, че обсъждате интересите на децата, да си кажа, че моят Георги е далече-далече от способностите на повечето от дечицата тук. Графичните му умения се простират до някакви драсканици по листа, играе с пластилин, но само си прави някакви "червейчета" от него, рисува с водни бои, но редовно така омокря листа, че го къса. Иначе е запознат със всички видове превозни средства, техническите им характеристики и как да ги отремонтира. Но, за сега поне, това хич не ме притеснява, важното е да е щастлив, пък до първи клас все ще се научи на нещичко.

Накрая, но не на последно място да благодаря на Олчето за темата и да пожелая на всички успешна и спорна седмица!

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 13:58 от Лони

# 2
Втора Simple Smile
Олче, страхотна тема, страхотно заглавие   bouquet
Честито на патерица на Катето и Нанчи! Да сте много обичани, винаги усмихнати и все така очарователни!

# 3
# 4
Олче,  bouquet..кога я пусна,кога и опашка стана....... Thinking...пу-пу и за мен място тук Mr. Green
А,заглавието е направо удар в десятката Peace,дано модата се окаже достатъчно заразна Wink
Честита годишнина на Ванилка!Да се обичат и уважават още дълги години!Болните да оздравяват,бременните да се радват на очакването...а,тия дето са на финала-да не се скатават,ами да ни информират/Руми-пиши ,бе душко ,че те мисля/
Ние сме от златната среда в заниманията-покрай батко и рисуваме и с пластелин играем.....и листа събираме,и кубчета и пъзели редим/после мама се забавлява ужасно зачиствайки следите Mr. Green/.....,но ако се разчита на неговите пориви-само с коли и мотори ще сме по цял ден и залегнали на пода...песни пеем с непреводим текст,книги четем /наум/.....абе караме си по наша си програма...но пък бърза работа-нямаме.

# 5
Ха Добър ви ден на всички  Grinning
Аз бая се чудих дали да не прескоча да се запиша в тая тема, че хич не ща да съм модерна (то отделно, че няма и как де  Mr. Green), ама викам да се обадя все пак  Wink
Галче, за снимка- ще измисля нещо, въпреки че аз малко обичам да се движа така, инкогнито  Laughing, пък за Люба - как да ме познае жената, като не ме е виждала, пък аз така им се натресох- ' здравейте, аз съм ваш'та леля  Mr. Green"
Любче, не знам каква представа точно си имала, ама аз съм, бе и благодаря за комплиментите  Blush (отделно, че май само остана, че съм руса, чара ми нещо е позачезнал в едно с без това малкото ми килограми, щот в момента имам чувство, че приличам на анорексичка  Embarassed ама както ти писах, то си има причинно-следствена връзка)
И м/у другото - хич не се учудих като ви видях, като че ли знаех, само дето си мислех, че в Х-во ще се видим (и да знаеш, че още Асен като видях се засилих, ама пак добре, че се усетих да изчакам и тебе, въпреки че след Сами вече нямаше как да бъркам...ама все пак щеше да е голям резил да цъфна пред човека и да му изтърся 'здрасти, аз съм дружка на жена ти от форума  Joy ).
Тони вярно, че е много срамежлив понякога (на мен прилича, нищо, че не ми личи  Mr. Green), а и отделно е стресиран от непознати след поредната лудост на моята (скоро бивша) свекърва, дето детето на практика не я познава, а тя реши да прави постановки...не е за разправяне просто  Sad  ooooh!
И накрая да се похваля, че Антон е вече християнче(снимки-в следващия епизод). Малко попретупан беше ритуала, ама то се и очакваше де, бяхме с още едно детенце, заедно ги кръщаваха, та някак си липсваше малко тържественост  Rolling Eyes, ама карай-то и без това моето магаре като ревна, та попа по понамокри от тук- оттам и айдеееее-само мир да има  Laughing

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 14:56 от elf4e

# 6
Аз ред си запазих (че като гледам каква навалица е - ще се претрепем кой да пише по-напред) и ходих да приспивам Дребното!
Пък сега в бързината да си напиша поста и да обядвам едновременно с това - хвърчат кюфтета по клавиатурата. Ама нали знаете - луд умора нЕма!

Олче, благодарности за темата! Като знам колко много работа имаш и пак сколаса да я пуснеш...   bouquet  Hug Ама да беше писала и два реда - тук съм, жива съм, здрава съм, синът ми е послушен и кротък, реди пъзели като невиждал, лепи есенни листа с усмивка на уста и т.н. неща все в този дух!
Кабранска, какви са тези 7 реда!!!???  Да не ти е лошо нещо?
Аз и от зор да пиша съм пропуснала да прочета поста на Лони!  Embarassed Ама се надявам да си спази обещанието и да пише по-често!

Дойде краят на октомври и аз вече взех да мисля за Коледа. Даже Коледните покривки извадих и ги наслагах де що има маса Simple Smile.
Обаче, ако се намери някой дето вместо мене да направи предколедното почистване няма да му се разсърдя!

Люси, где се губиш толкова време? Пресъхнаха ми очиците да чакам да зърна Тери сладура!

# 7
Олче,кога успяваш???Бременна,изморена и винаги такива красоти твориш!Благодаря ти!Заглавието е страшно-пожелавам на всички желаещи да влязат в крак с модата!
Танче,ти пък...Ела да видиш Елла какви творби рисува.Същински Пикасо е.Според нея поне.Трябва да кача някой път лицето на една котка например.Две черти,някакви кръгчета и всичко се замазва яко отгоре,за да няма спорове какво животно е/че така не можеш да го оприличиш на нищо и трябва да й вярваш/.И така се възхищава на себе си,че чак смешно става.Горкото,никакъв талант няма LaughingОбаче за пъзелите е веднъж-вчера й разбърках 4-от 6,8,12 и 14, парчета и ги нареди лапето ShockedМайка й има два кашона на тавана и като беше свободна жена по цяла нощ редеше,та сигурно от там.Ама спомняте ли си,мами,че Елла беше последното дете в нашата тема,което се научи да казва "баба,мама" като бебе.И вашите като рецитираха стихчета,тя едва измрънкваше по някоя дума.Та не мисля,че точно пъзелите и рисуването са критерии за умственото им развитие.По-скоро е въпрос на наклонности.Галюшана,в тази връзка-изобщо не си лоша майка,но е много трудно,хем на работа да ходиш,хем да намираш време и сили за децата вечер/мъжете включвам към категорията/.
Мен са ме притиснали едни финансови несгоди тук и днес търся решения. SadОказа се,че имам да плащам много повече пари на разни банки и т.н.,отколкото имам в картата.Много лошо това да мислиш за пари.Пък изплащането на кредитни карти трябва да става от детските newsm78Нямам търпение да се отърва от тях,пфуууууу.И затова тази година сме решили да раздаваме по-скромни коледни подаръци.Че дечицата станаха много около нас и няма как.И да питам-мами,как вървят зимните детски якета в Бг?Племенничката ми няма и не знам дали си заслужава да търся тук или да изберем там направо.Какво смятате да купувате за Коледа на хлапетата?
Ванилка,Честита годишнина!Ама,мами,да вземете да пускате снимки от сватбата,че да е по-забавно/.ПОжелавам ви....ъъъъ...приятни изживявания,че Миа ми сподели,че хич не й харесвало мама да ходи на работа-искала братче И сестричка.
Почвам да врънкам тук всяка вечер-Ел разбрал ли е хайвана за това не знам,ама днес е ангелче прекрасно.Мислите ли,че са малки за поощрения от рода на тетрадка с лепенки за всяко добро дело?
Не ми се отваря клипчето на Марти SadАни,такава книжка ни подариха и много ми се иска да купя и другите от серията!
Благодаря отново да комлиментите!Ама вземайте пример от кака ви Ирина и прелъстете мъжете,че много ми повдигат настроението тези честитки напоследък в темата.Който пръв се похвали с лятно бебе момиче,веднага да пише,че съм събрала разни розови тоалети/0-3м са повече летни дрешки,затова/.Олче,разчитам на теб!И другите ще отделям в "предай без да връщаш",та ако някоя шкембеста мама си хареса нещо от снимки,да свирка да пазя.Отсега да вметна,че имам цял комплект розови бодита от 0-1 год-с дълги и къси ръкави.
Еййй,олях се Embarassed

# 8
Елфче,специално за те е тоя постинг.Да те смъмря.Не знаех аз тея новини за скоро бившата свекърва/дано следващата да е по-добра/,ама не се измъквай с такива извинения "не е за разправяне".Щом е за свекърва-винаги е за разправяне!Цели романи се отделиха в тази тема,ти криеш най-интересното/ми да,мами,клюкарка съм,но защото обичам да съчувствам на тази тема/
Второ,изнамери някоя снимка,виж аз как смело се показвам,пък точно ти да се криеш,дето си стройна.
Трето,честито христианче!Да ти е живо и здраво,да намира винаги правилния път в живота!Добре ви е минало кръщенето,ела да видиш на Миа.Попът като взе да й пее да се пречисти и всичко лошо да излезе от нея и нашто момиче ревна.Като взехме да обличаме тоалета,разбрахме причината.Много лошо беше наизлязло-чак до врата буквално.Добре че имах нов пакет мокри кърпички ooooh!И снимка имаме на творението,ама няма да пускаме,че може пък някой момък да ни хареса,да не го откажем.
 hahahaТанче,това с кюфтета по клавиатурата Joy

# 9
  • Велико Търново
Смело налазвам в темата -нали съм модерна Mr. Green
Олче,мерси Hug
Ирке,чисти си ЛС,че голям тормоз съм ти замислила Crazy
Елфче,Кабрански не се плаши лесно-помня една много хард история от неговите командировки Mr. Green
Мимоза,работи. Peace
Моето дете вече е на вълна училище,ама тя такава и компанията де CrazyТази  сутрин със събуждането каза,че ще ходи на у-ще и там ще искат да я питат нещо нея и ще и напишат шестица.Пластелин,пъзел и други такива у нас не е виждала у бавачката може и да е.Тя милата ми принцеса си е природно-умна и без моите амбиции добре си се развива CrazyГалушанка,може да се мерим коя е "по-лоша " майка.

Честит РД/на патерица/на Катето!Здрава,щастлива и всички мечти да се сбъднат! Hug
Честита годишнина на Ва ни ла!Дълги години мир и любов!

# 10
Арко-ва,не съм болна......ама и аз деца трябваше да приспивам...........пък и къщата е след двудневно мързелуване,та трябваше да я позачистя........пък и ти поне кюфтетата си спретнала/а аз съм още в процес на размисъл за вечерното меню/
Елфче,ти Асен не го мисли-той е свикнал......историята познава къде постранни представяния/като например кумата на една наша съфорумка,дето го беше разпознала в друг град/......ама той си знае-ако ще стъпва встрани-дескретно да е,че съфорумите дебнат....а на теб:честито ти християнче/аз не бързах да честитя,че като видях какава навалица е/..да ти е жив и здрав Тони и много да те радва....и ти него,пък другото-нали ти казах:всяко зло за добро!
Ирка,яке вземи от там-определено ще е и по-хубаво и по-ефтино и по-качествено/казвам го просто защото знам какво се предлага и тук и там/....тия дни ми се наложи да ходя по-детските магазини и съм направо в потрес от "цифроманията" там.......явно и аз ще разчитам на доставки от Острова....За Коледа-ще мисля като наближи........вече планове не правя дългосрочни,щото никога не стават такива каквито съм ги мислила....затуй и Коледните ми покривки ще почакат още малко/то не ,че имаме неКоледни в момента-само за пред гости Mr. Green/
Сисе,кажи за гаденето......ние Божа я знаем,че от лани с вестника ляга и става с книгите.....и кажи как мина купона с батковците?

# 11
Брей! Сега пък не мога да ви смогна да чета.....
Кабранска, никакви кюфтета не съм правила. Нали моята мила мама държи да пренася съдържанието на хладилника си у дома, та от там ги имам! Сготвила съм едно кисело зеле (мисля в петък беше...), но седи недокоснато, защото сме в едни "специални" отношения с моя съпруг, в които аз съм запазила пълно мълчание и дума от устата ми не е излязла по негов адрес! Та докато не се научи да си сипе ядене в чиния и да си го стопли и да яде зелето ще си стои в хладилника - може и да мухляса. Ако това ще го накара да му се ослади.... хубаво!

И другите ще отделям в "предай без да връщаш",та ако някоя шкембеста мама си хареса нещо от снимки,да свирка да пазя.Отсега да вметна,че имам цял комплект розови бодита от 0-1 год-с дълги и къси ръкави.
Ирка, аз съм шкембеста мама и много от нещата ми харесват, ама да знаеш няма да се вместя в нито едно от бодитата от 0-1 годинка, ни с дълги, ни с къси ръкави!!!!  Mr. Green

Елфче, честито ти християнче!

# 12
Здравейте. Явно съм пропуснала голям бебешки бум, ама Честито на всички бременни и прекрасни, здрави бебета на финала.
Бях обещала едни снимки на Мия, та сега да си изпълня обещанието и да видите новите модни тенденции тази есен:

Работата ми сега е много напрегната на моменти и за съжаление не ми остава време за форуми, но когато мога, ще попрочета повече.

# 13
  • София
Олче, благодарности за темата! Като знам колко много работа имаш и пак сколаса да я пуснеш...   bouquet  Hug Ама да беше писала и два реда - тук съм, жива съм, здрава съм, синът ми е послушен и кротък, реди пъзели като невиждал, лепи есенни листа с усмивка на уста и т.н. неща все в този дух!

Joy Joy Joy
Ей, страшна скица си, успя да ме разсмееш...
Той Велизаркин наистина реди пъзели от листа  Mr. Green, ама ми поска Бенджамина, от моята гордост - до тавана храст го е оформил на голо стъбло с ясно изразена корона Mr. Green, ей лист здрав не му остана на това "цвете"... ooooh! С часове къса, реди на спалнята, преподрежда и си пълни една касичка с .. листа.
Опасни маймунии заформя, откъде му ги ражда акъла, незнам.
Да не си ги мерим  Mr. Green коя по - лоша майка е, че ако зависеха умствените и природни заложби на децата от нас, лошо...  Embarassed Мойто ще остане последното непроговорило и мучащо, а каквото го накараш да направи все едно си говориш на з****ка. Mr. Green Ирка, да си имаме уважението, но Вели каза МАММА на 1година и 4 месеца! Crazy Повечето деца тогава вече говореха.
Ама и аз не бързам и не съм се впрегнала много, защото за много други неща ме изумява, това да ми е дерт-а, все ще настигне наборчетата по умения, нищо, че нито пъзели реди, нито прави преразказ с елементи на разсъждение, нито упражнения за стимулиране на паметта. Laughing. Heart Eyes

Ирка, много се радвам, че се разписваш, толкова си свежа, и аз ти се чудя откъде го вадиш този дух...  Heart Eyes За предложението мерси, той и М много се надява на розова топчица, но да видим -  каквото си е направил, такова ще да е...  Thinking
Елфче,  Hug Hug Hug, не съм запозната като видна клюкарка и аз... със събитията около теб, но дано се престрашиш да споделиш и да се покажеш. Винаги си ми звучала, като адски позитивен и готин човек. Кураж и целувки на Тони. Heart Eyes

# 14
  • София
И другите ще отделям в "предай без да връщаш",та ако някоя шкембеста мама си хареса нещо от снимки,да свирка да пазя.Отсега да вметна,че имам цял комплект розови бодита от 0-1 год-с дълги и къси ръкави.
Ирка, аз съм шкембеста мама и много от нещата ми харесват, ама да знаеш няма да се вместя в нито едно от бодитата от 0-1 годинка, ни с дълги, ни с къси ръкави!!!!  Mr. Green

Елфче, честито ти християнче!
Хайде малко да се съобразяваме. Някои от нас работят и цвилещият смях с елементи на захласване Joy, не са част от трудовата на характеристика. Така че подобни изказвания след 19 часа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт