Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 066
  • 285
  •   1
Отговори
Flowers Sunflower АПРИЛСКАТА БАНДА        Flowers Sunflower

13.03 Рая на   jenny_K, София
19.03 Маргарита на buble, София
25.03 Екатерина на Пипилотка, В. Търново
26.03 Тони на Чаено момиче, София, чакат бебе!     
         Вяра  на Сабина, София
28.03 Калоян на desi, София       
31.03 Невена на Мецанка, София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград                             
01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama, София
         Матей, със сестра Лора, на Вени*, София
03.04 Ивайло, с братче Даниел, на юл4е, София/Пловдив
04.04 Пламен, с брат Димитър на 4 г., на Катя (Сливен)   
         Симона на Cherepahova, София
         Реа на ramama, София
06.04 Инес, с брат Аксел на 6 г., на halapela, Попово
         Николай на krassenka, Варна
07.04 Давид на Beauty, Русе   
10.04 Емил на ra4e, София
         Теодор  на Роди, Варна
        Митко, с брат Петър на 6 г., на jd
11.04 Ивайло на Rossi, София
         Даниел  на bubka, USA/Пловдив
         Калоян, със сестричка Десислава на 1 г., на Mum   
12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса, с братче Криси, на missZ, Варна
         Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна
          Росен на Veniand, София
14.04. Доника на Хриси, Банкя
15.04 Соня, с братче Владимир, на renni79, София
16.04 Милена на Tatjana, Германия
         Димитрина  на galiabalq, Благоевград
17.04 Станимир  на Данче-Калпазанче, София
         Тони     на skarlet#, София
18.04 Дея-Мария    на Дея, Карнобат, чакат бебе!
        Валентин    на renkata, София   
19.04 Ема на Mayflower, София, чакат бебе!          
20.04 Александър на Петето, София
         Йоан, с брат Люси, на Леси, В.Търново/Г. Оряховица
21.04 Анжела на Мирела, София
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Мария    на Zarka, USA, NY   
        Стилян    на Nadeto, София
23.04 Велина, с брат Петър на 6 г., на envia, Хасково
         Диляна, с брат Преслав на 4 г., на Иленка, Русе
26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград
27.04 Скарлет-Елизабет на Rina, UK
         Юлиан   на Ваня, София/Бургас

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 08:47 от envia

# 1
  • 2 етажа над тавана
Пу първа Mr. Green

Енви, благодарско за новата темичка Hug

На патерица - да ас живи и здрави имениците ни от вчера  bouquet

И ние сме си вкъщи, слава богу днес вече няма Т, но е с червено гърло и "готини" сополи.Нослето й вече е изранено и е борба да я накарам да го издуха. В събота с Т 40,2, със 100 зора я посвалихме до 39, добре че ви има вас да подложите едно рамо в такива моменти. Ванче, Смини  Hug Ходихме до педката сутринта, изписа за гърлото едни хапове и да давам панадол, вит.С и дежурните неща, дето си се дават в такъв случай. Давам й и сребърна вода, капах няколко пъти в нослето, но за да го направя такова гонене и натискане на пищящо дете ми се налага да прилагам, че тотално се отказах. Ще действам само със Стеримара и това е Tired

На другите болни - бързо преборване на вирусите.

За поръчката - Татянка, знам, че това Лего е с дребни части, но аз него по-скоро го искам да си допълним наличното ни Лего, а брат ми обеща да ни осигури дървените релси с влакче от Икеята. А иначе от сайта с Плеймобила исках също някои неща, но не съм ги запомнила и ще ги поръчвам по-натам, ако някой се съгласи да си направил обща поръчка.

Бягам да видя и аз малко да полегна, че от петък насам не съм спала и съм като парцал.

Извинявам се, че не се включвам по обсъжданите въпроси, но не съм никак в час и ми е трудно да се концентрирам, за да напиша и аз мнението си. Tired

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 13:55 от Бабъл

# 2
Втора!  bouquet
И да не е съвсем спамче - мили мами, много ми е кофти, че си оставям детенцето утре сутринта за 2 дни, направо ми се реве  Cry Cry Cry

# 3
Запис!
Енви, я кажи на какво се дължи новия аватар?  Да не планираш следващо пътешествие до екзотична дестинация?

# 4
  • софия
Втора!  bouquet
И да не е съвсем спамче - мили мами, много ми е кофти, че си оставям детенцето утре сутринта за 2 дни, направо ми се реве  Cry Cry Cry

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

пу...четвърта

# 5
  • Варна
Цоп и аз тука!
Смини, гледай по-весело! Дано си изкараш добре и да накефеш  Mr. Green

# 6
СминHug Hug Hug Hug Hug Hug

# 7
Смини, дай по весело  Hug Отиваш да се забавляваш, а детето ти остава в сигурни ръце. И ти си човек и имаш право на малко въздух и забавление  Peace
Енви, мерси за темата, много готино заглавие   bouquet
Бабълче, милото Маги  Hug Дано повече не се стига до такава температура и да се оправите скоро  Praynig
Краси, да не би и ти да си лепнала бактерията в носа от Ники и затова да си все хремава  Thinking

# 8
Енви   bouquet

Смин, недей така, и Альо е 4овек, дай му да си по4ине малко от тебе  Mr. Green   Hug

Ели  Hug  дано Маги се оправи бърzи4ко, а ти лягай да спиШ  Hug

Ра4е, сигурна ли си?  Confused

# 9
  • София
Така и аз да се разпиша, че от много работа чак сега ми остана време.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА ВСИЧКИ МИТКОВЦИ!!!

Успех в преборване на болестите на всички мъници!

По обсъждания в миналата тема въпрос за бебеправенето, няма как да не се вкюча и да защитя позицията на тези над 30....До преди да навърша 30, изобщо нямах мерак за бебе, (само като си помислех и ме заболяваше главата, това което очаквах, това се и случи - постоянен ужас, напрежение, стрес, но все пак ми е хубаво като си го гушкам - леко лирично отклонение). Навърших 30 и изживях страхотна криза след като установих, че като се обърна назад няма нищо - е не беше точно така, но го нямаше оновоа нещо, което продъллжава твоя живот. и се захванахме, да ама не - цели 3г ни трябваха. За второ след терориста не искам и да си помислям, но това е божа работа.
Та след всичко казано мнението ми е че най-добрата възраст е 28-32, нито много рано нито много късно.
Пак по този повод - брат ми имаше приятелка, с която бяхя заедно от от три години, бяха на 17г, сега са на по 21 -22г и преди два месеца се разделиха. Интересен е поводът - ами мацката искала брак и дете, а брат ми смятал, че е рано. И двамата са студенти, нямат жилище, няма кой тях да издържа, та камо ли дете ( е мама може ама....) и такива работи, та и казал, че най-рано след 3г, а може и след 10 ще се оженят и ще имат деца. И мацката го заряза???? Моя извод е че тя не го е обичала достатъчно. Моя мъж ме чака цели 17г, е това е любов!!!!

# 10
  • София
Сигурна съм Татянка. Даже пуснах поръчка в другата тема Wink Нали предварително си казах, че ако стане така ще си намаля моята дажба, че се поолях с поръчката. Всичко е наред  Peace

# 11
Ра4е  Hug

Скарлет, и аz поzнавам една двойка, която се раzдели след 3 години, zаЩото тя искаШе дете/деца а той не. Оба4е те бяха ве4е над 30  Naughty. На таzи въzраст, на която са брат ти и бивШата му, не мога да раzбера zа къде бърzат  newsm78

# 12
Смини, голе главата!  Hug Полезни са и разделите!  Peace Ще му купиш нещичко от София и ще си успокоиш съвестта. Wink

Янче, обяснението ми е по-скоро лирично, отколкото практично.
Blush

# 13
Моми4ета, в На Паzар правят обЩа поръ4ка от Лайzелсбах и според органиzаторката, ве4е имат над 1000?, а вие имате 450?, т.е. ако се присъединявате към тях, Ще минете лимита от 1500? zа беzплатната доставка.
Ако искате, реШавайте какво Ще правите  Peace

# 14
Красе,
ти ли си това!? Shocked
И що така!? Joy

Общи условия

Активация на акаунт