Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 070
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Колко момичета правим тук поръчката?
Аз не знам, ако вие решите да поръчаме към другите - така да бъде. Ако ли не , пак съм съгласна.

Ние сме общо 4 приятелки, по-затворения вариант на кръга. Всичките сме с гаджета/мъже от 13 до 4-5 години. 2 от нас имаме деца. Аз на 26 с/у 27 родих Тони, другата на 25 с/у 26 някъде й се пада. Тя е по-напориста - бременна си взе изпити в правото /и то в СУ нали се досещате за каква мелачка иде реч/, даже на държавни се явяваше, родила ходеше на още изпити,  изобщо страшилище! Peace ЮДругите 2 вече от 3 години ходят по мъките - не са изследнвания, операции, инсеминации, ин витро първои опит неуспешен за едната, спиране на цикъла и стимулации за другата, да не ви разправям през какво минават. Едната е на 28, другата на 30. Това "имам време" не ги грее, защото сме се нагледали около нас какво се случва - по 5-10 години не могат да се преборят за първо, камо ли аз второ. Едната приятелка работи в голяма фирма 98% жени, много жени. Каза че при тях около 40% не могат да имат деца и имат редица колежки осиновили и правещи ин витро. Тя е напълно наясно с този проблем /тенденция/ при жени и мъже във възраст 25-35 и си даде сметка, че няма за къде да чака. Има такива, които нямат проблеми, но от 4 2 са го закъсали, това ми се вижда доста скапана работа. Говорих случайно с една от компанията, в която бяхме навремето, ами тя се оказа, че има бебе от 3-ти опит ин витро  ooooh!, друга познавам, която успя от първия път. Проблемът с невъзможността да имат бебе е засегнал адски много хора, явно е, че в тази тема сме се събрали жени, които в по-малка степен са го имали или не са го имали. Дай Боже всеки му! И това, че второто дете се явява след 30, това е съвсем друго нещо  Peace
А наистина има жени, които искат да си поживеят /сякаш тез родили на по 22 няма да го сторят така говорим/, искат пари, жилище, имоти, стабилна професия, абсолютно и тях ги разбирам, защото  е въпрос на личен избор. Но всеки си изказва своята гледна точка, нали така?

# 16
Моми4ета, в На Паzар правят обЩа поръ4ка от Лайzелсбах и според органиzаторката, ве4е имат над 1000?, а вие имате 450?, т.е. ако се присъединявате към тях, Ще минете лимита от 1500? zа беzплатната доставка.
Ако искате, реШавайте какво Ще правите  Peace

Аз нямам нищо против Peace

# 17
  • софия

и аз така...Татяна, по колко идва на човек доставката ако поръчаме сами?

# 18
  • София
Аз вече съм там с 1/3 от поръчката - иначе казано съм ЗА  Peace

# 19

Ами 27? zа 29кг, т.е. около 0,94? на килограм.

# 20
  • София
Аги, познавам момиче, моето на 20 е започнало бебеправене и се е сблъскало с проблема да не става, така че възраст за това няма. Вярно е че има горна граница на възможностите, но тя е по-скоро 35!
Как е Саш?

# 21

Имам само едно притеснение - там ако сме много майки и не се познаваме /понеже не следя там темата/ да не стане някоя обърквация само.

# 22

Имам само едно притеснение - там ако сме много майки и не се познаваме /понеже не следя там темата/ да не стане някоя обърквация само.

И аz не я поzнавам органиzаторката, така 4е ниЩо не мога да кажа. Но виж, ти имаШ само кило и полувина, 4е и толкова няма, докато Десито, юл4ето и Смин с по около 5кг, zа тях има раzлика дали Ще платят 10лв или не  Thinking

# 23
  • Русе
Добър вечер!

И аз голяма заспа  Embarassed - честит празник на малките и големи Митета за вчера!  bouquet

И аз се радвам, че поизчаках с децата  Peace - първото родих 3 дни преди да навърша 30г.  Mr. Green, ама не ми се мисли ако се беше оказало, че има проблем... Tired И за малката разлика се радвам, макар че все опявам как ми тежи да жонглирам с 2 деца и работа Confused и мъж дето смята, че са ни "дръпнали назад"...  Sad

Сминиspoko... Само аз ли щях да се радвам, да се откъсна от децата за малко... без, ама хич, да ми е мъчно? newsm78

Роди, минавай по често! Hug

# 24
  • софия

и аз се замислих и се чудя като пристигнат нещата как ще ги разпредели това момиче...те ще са ужасно много

# 25

и аз се замислих и се чудя като пристигнат нещата как ще ги разпредели това момиче...те ще са ужасно много

Права си....ама тя доброволно се е zахванала с органиzацията с ясната цел да надвиШат лимита от 1500?, т.е. трябвало е да zнае какво я о4аква  Thinking

Хайде реШавайте и утре сутринта кажете какво Ще правите  Peace

# 26
Татянче, аз също имам съмнения, че там ще стане обърквация с толкова много неща. Така че предпочитам отделна поръчка, много държа на всичките си неща. Дядо Коледа каза, че 10-20 лева за доставка на фона на 200 за подаръци не го бъркат въобще. Видях, че онова нещо го няма - няма да го сменям с друго, за да не надвишаваме 29 кг.

...Само аз ли щях да се радвам, да се откъсна от децата за малко... без, ама хич, да ми е мъчно? newsm78

Не си сама...

# 27
Мен лично не ме притеснява таксата за доставка, така че оставям останалите да решат. Но наистина ако си поръчаме отделно, вероятността за грешки и забавяния е по-малка, особено като гледам как бързо се изчерпват артикулите ...

# 28
Значи аз така или иначе и първоначално пасувах относно това къде ще се поръчва. Да, искам Тонас, но и моята поръчка от 4 неща е съвсем малка на фона на другите и не съм се замисляла, че килограмите ми са дадени, пък на друга са по-големи.Така че момичета, както кажете, ако искате да "спечелим" безплатната доставка - добре! Peace За мен няма да е неудобство да се влключим към онова момиче, в крайна сметка така пък ще освободим Танчето от това да поръчва, пък и Смин от това да жонглира с парите.

# 29
О мен не ме мислете, Аги, не zа това повдигах въпроса  Naughty Просто не искам да се минете с доставката, бях zадължена да ви кажа и zа тоzи вариант, нали?
Зна4и остава поръ4ката от Лайzелсбах, сега Ще я сметна и Ще ви кажа сумите  Peace

ЕДИТ, ето ги сумите
Ра4е 117,76 ? , доставка (7396гр) 6,97? = 124,73? = 244,47лв
Аги 30,29?, доставка (1421гр) 1,34? = 31,63? = 61,99лв
Ели 22,76?, доставка (1216гр) 1,15 ? = 23,91? = 46,85лв
Деси 82,13?, доставка (5476гр) 5,16 ? = 87,29? = 171,09лв
Ралица 9,23?, доставка (536гр) 0,50? = 9,73 ? = 19,08лв
Дан4е 32,72?, доставка (2249гр) 2,12? = 34,84? = 68,28лв
юл4е 98,77?, доставка (4662 гр) 4,39? = 103,16? = 202,20лв
Жени 22,23?, доставка (906гр) 0,85? = 23,08? = 45,24лв
Смин 40,81?, доставка (4800гр) 4,52? = 45,33? = 88,85лв

Моля, проверете сумите (беz доставката) и теглото, да не би имам греШка някъде  Peace

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 22:52 от Tatjana

Общи условия

Активация на акаунт