За ясла се стяга вече, малкото МАЙско човече

• 11 135
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз напълно подкрепям Дана, Джули и Ася, но за съжаление сигурно ще се наложи догодина да го пусна. Sad Ако зависи от мен, не бих го направила. За тоза година  дори не съм се и замисляла и не съм кандидатсвала. Но всеки си има различни разбирания, а и наистина всяко дете е ралично. Peace Искрено се радвам се за всички магчугани, на които им харесва и бързо са се адаптирали. Hug
Аз дори на дестка градина не съм ходила и никога не съм чувствала липсата й. Мисля, че съм достатъчно  възпитана, дисциплинирана, социална и т.н. и без да съм посещавала подобно детско заведение. Blush Но Николай ще го пусна на градина, живот и здраве.

Честито на всички празнуващи! Да са живи и здрави!  bouquet

Мъжът ми е сред тях. Почерпете се за негово здраве:

# 241
О,да се живи и здрави именниците!
На Мила   smile3525
passion,да ти е честит именника!

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 13:31 от ina_ana

# 242
Честито на именниците днес  bouquet и специално на адашката ни Мила newsm51
По този повод и аз тогава да почерпя, изненадах се от този имен ден Rolling Eyes

За яслата по принцип съм за, но колкото се може по-късно, може би направо за ДГ. Аз съм от тези майки, които искат да прекарат възможно най-много време с детето си. И Майче обратното определено не те прави по-лоша майка, приоритетите си ги определяш сама, а те пък се диктуват от темперамента на човек. Имам приятелка, която за нищо на света не можеш да я вържеш вкъщи, но ми е пример за добра майка в отношението към детето си и начина на комуникация. Както Ася е казала- хора разни  и деца разни Grinning

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 14:55 от mamilla

# 243
  • На морето!
Чесит имен ден на всички празнуващи днес!  newsm51 smile3525  Gift  bigdance2
аз също, се оказа, имам имен ден  Mr. Green

# 244

Честито на всички празнуващи!
Почерпете се,днес синът ми има имен ден!

# 245
  • Перник
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави!
Баща ми и сестра ми също имат имен ден, почерпете се за тяхно здраве

Аз на ясла и градина не съм ходила, чак на предучилищна. И смятам, че е грешка на родителите ми - много от децата в предучилищната група се познаваха от ДГ, знаеха и можеха неща,, които аз не бях научила у дома с баба  Confused Калоян няма да хофи на ясла, но на градина смятам да го пусна.
За яслите според мен всичко е индивидуално - има деца, на които им харесва и такива, които не успяват да свикнат. Има готини лелки и такива, които си изкарват на децата проблемите от вкъщи. За липсата на спомени и аз не съм съгласна - има такива!
Не мисля, че е лоша майка тази, която иска и да работи. Аз се връщам на работа от нова година, защото вече се чувствам непълноценна личност  Embarassed Естествено, искам да прекарвам много време с Калоян и ще го правя.Затова се връщам и на старата работа - заради работното време до 17:30 и възможността да се прибера вкъщи за 15 мин.
Дана, за бонбоните - аз вдигнах ръце, сега си хапваме заедно. Ами не става - отиваме на гости, всички ядат, а Калоян гледа  Crossing Arms И мед му давам от време на време по мъничко.

# 246
Честито на именниците! Да им са здрави имената и с гордост да ги носят.

За яслата- Ники от понеделник е ученичка( сигурна съм, че ще си порева). Тя обича да си играе с др. деца, ирачките, само зависи за колко време ще свикне без да ме вижда. Защото дори да е с някой, все ме гледа къде съм и ако изчезна, идва и ме вика. Ако реве много или боледува, ще я спра, няма да я тормозя.
Аз вчера ходих да говоря с шефа ми по работа, та развалих дисциплината в офиса  Mr. Green. Всички дойдоха да ме видяти доста поговорихме, та ми стана едно хубаво и малко ми липсва работата. Обичам я и аз като майчето имам нужда да се занимавам с нещо друго, освен семейство( но ще почакам още 1,2 години).
А този репортаж, който даваха за будната кома- така ме потресе, направо ми се обърна корема като видях жената след секцио. Да пази Господ  Praynig.

# 247
честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet
Данче защо гледаш такива работи, не ги вземай навътре сега си много чуствителна  Hug

# 248
Честито,на всички празнуващи днес!  Hug Живи и здрави!  bouquet

# 249
  • България
Честито и от мен на имениците. И аз съм от тях , но не съм свикнала да го празнувам ( казвам се Райна )  bouquet

# 250
oх, днес вече станахме на годинка и цяла половинка Heart Eyes

# 251
  • Перник
Ниночка, честита ви годинка и половинка!  Mr. Green
Ние си изкарахме супер тази вечер - бяхме на имен ден на дядо, където Калоян яде кюфтета от всички възможни чинии Mr. Green дивя, игра, лигави се, а като се прибрахме у дома хапна супа, изсипа куп играчки по пода и блажено заспа в 21:30  Heart Eyes

Ася, за памперсите - и аз ги мерих оня ден - 4+ са маалко по-дълги от 4  Peace

# 252
брютро Simple Smile
и да ви освежда неделно - подстрекавана от моя брат, в четвъртък копнах част от книгата си за перу и я метнах в едно и-списание за пътуване. изненадващо за мен, в петък получих по мейла инфо, че съм спечелила полет до виена. така че по 3те почивни дни в началото на декември с филков ще летим до виена. таман се чудих откъде да купя читава коледна украса за дома. ето ти на от къде ще стане  Wink  + това, ще видим и 2 наши близки приятелски двойки. ще бъде чудесно предколедно преживяване  Peace да бяха дали и билет за придружителя, ама нейсе  Laughing

# 253
майче - честито  Peace това се казва късмет

джули - да питам от къде сваляте телетъбис? (каза, че го гледате на френски  Mr. Green)

# 254
  • България
Ей, Майче , страхотно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт