За ясла се стяга вече, малкото МАЙско човече

• 11 407
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Hug
Честито на всички празнуващи на патерица  bouquet  bouquet  bouquet
Майче, браво! Сигурна съм, че наградата е напълно заслужена  bouquet
Аз от Понеделник започнах работа и по-рядко се вясвам из форумите.Там имам нет, но нали съм новак и се въздържам да се ровя много, че да не се набивам на очи Wink
Малкия е на АБ от 03.11, та и конюктивит имаше... Абе писна ми меко казано, ама няма как Sad
Аааа да се похваля, че си имаме 8-и зъб - кътник, пък още не сме заредили предните редици newsm78

# 256
Хай, от замунда или арена - не помня вече.

# 257
Майче,браво  да си изкарате чудесно в Коедна Виена и пак книга да напишеш,да те пратят в Индия или Китай Peace Joy
Ниночка,честит мини РД на Мира! smile3525
Ние нали нямаме кухня и се храним навън и в петък татко му си взел кебапчета и това дете като вика:китикитаааа,докато загреем ,че е кебапчета.На хляба казва ПЕПЕ

# 258
Майче- честито! Да хапнете едни бонбони Моцарт- ах, любими са ми.

Ние направихме дълга разходка в Борисовата. Не бяхме ходили от година там. Ники много се радваше на люлките и влакчето. Така се измори, че заспа много бързо.

# 259
Честито на всички празнуващи днес !   bouquet от нас с Дори

# 260
  • В море от любов
Момичета, здравейте и от нас Hug
Аз изтървах предната тема, но мисля, че ще ни приемете и в тази Grinning

# 261
  • Перник
Майче, честито! Страхотна предколедна изненада! Хайде дай линк да почетем и ние.

Ина_ана, смях се много на "китикитата"  Laughing И Калоян казва "пепе" на хляба  Mr. Green
Той днес пропусна следобедния сън, както и вечерята - похапна у баба ми - супа топчета и кюфтета и у дома отказа да яде. Заспа в 19:50! Толкова рано май не е заспивал.

# 262
Майче, честито  Simple Smile обожавам Виена, за мен едно пликче печени картофи и едно печени кестени  Heart Eyes

да ви питам нещо - децата ви ядят ли самостоятелно?

# 263
Майче честито ви екзскурзийка виж как знаят хората какво да ти подарят  Heart Eyes
Мая яде сама но много се плеска дори в яслата недавала да я хранят искала сама
ивааа преди със същия ник ли беше  newsm78

# 264
да, камен се храни и пои сам. и много маже, ъф корс, но не придирям  Mr. Green

светла - то линкът, дето ми спечели наградата, не е много за четене - метнах само част от глава, а редакторът е махнал и снимките из текста - не си струва да се чете. тук във форума, в 'на път', е първата версия на книгата - тогава още беше разказ Wink. с търсачка ще го откриеш. а с цялата книга ще се изфукам като я взема др. седмица - ще нащракам тайно и ще пусна. до 24ти дек. /рд на филков/ всичко ще е секретно. нищо, че камбата разпръсна из дневната ръкописа и стефан видя и се досети какво съм намислила   Mr. Green
лягам да спя, че утре ще тежък ден. пак окъснях  Rolling Eyes

# 265
майче Flutter

мерси за пожеланията  Heart Eyes

утре се пускаме пак на ясла - стискайте палци да се задържи здрава Praynig Heart Eyes Praynig

мира казваше на хляба 'ап', после 'апу', а сега 'пиляп' Crazy Joy тоя пиляп ми отне доста чудене кво иска от масата Joy вече казва чичо Heart Eyes доста време казваше само кака,баку и леля Mr. Green днес върза и изречение за радиото 'чичо пее' - считам го за първо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes щото досега беше с една пауза м/у татти и нани примерно, а днес си беше свързано Heart Eyes

мира яде гъсти неща сама, пие също сама, ако я оставя обаче Mr. Green справя се поносимо, но незнам защо накрая излива последната малка част директно просто ooooh! стои стои гледа гледа и лив за секунда просто и аз  Shocked hahaha хубу, че имаме огромен мушамен лигавник Mr. Green

# 266
ivaaa, добре дошла! Ако си писала в предишни теми, ще извиняваш, но аз нямам спомен! А, че ще ви приемем, ще ви приемем!  Hug

маик, а честито! Много романтични спомени да си направите на таз екскурзия, пък защо не и Ясна!  Mr. Green

Ние днес бяхме на гости при баба и добре си изкарахме. Мила надигна купичката със супата топчета и я изльока почти на екс, хапна и други вкуснотии, ма друго си е баба да ти сготви! Добре се справя детето със самостоятелното хранене и даже мазането понякога е по-минимално, отколкото аз като я храня! Но има случаи, в които всичката манджа отива на земята!

А бе, има ли други деца, които да са говорили по повечко, пък в един момент да са поспрели и да са преминали на ъъ и а? МоЙто диване повече говореше преди!  newsm78 Иначе добре се справя, като иска да й пусна любимите песни, сочи към РС-то, върти ръчичка тип "в 5 часа на въртележката" и вика "дърля дърля" Р-то не е точно Р, но няма как да го напиша!

Дианче, много гушки на Дейвид и бързо да оздравява!  Hug А я се поФали ти за новата работа!

Ниночка, стискам палци!

# 267
  • България
ninochka, честита ви годинка и половинка  Grinning
Мая първо казваше на хляба "тапа" и ние така се чудихме какво иска , докато баща й не я вдигна да покаже , после стана "тап" и сега е "ляп " и е едно от любимите й неща
В къщи всички заспаха и аз се пльоснах пред комп-а с бира и цигара   Mr. Green

# 268
Айде да метна едно здравей, накрая на темата, че напоследък хич не мога да стигна до форума. Радвам се да ви "видя" всички в добро здраве. Wink Прочетох само последните няколко страници и виждам, както винаги ни мъчат общи проблемчета. И аз съм на етап търсене на нова работа, че стария работодател върви към фалит  Rolling Eyes и направо издивявам от местоположения на офиси и работно време. Сега се прибирам рано рано, и остава много време за игра след яслата, но ще видим как ще е на друго място.  newsm78 Иначе Мартин се кефи на яслата, няма ревове, няма проблеми, учи в движение нови неща, почва да бърбори за нови приятели Simple Smile така че на този етап съм доволна, определено. Храни се сам и дори почти не цапа  Mr. Green, а напоследък ни влудява с настояването да не носи памперс като сме си в нас, и си казва съвестно за всяко пиш Crazy. Нас направо си ни мързи да се занимаваме с тез процедури, но той си има собствено мнение и крещи мамоууу бъзо, бъзо Simple Smile марти пиш! И ако случайно изпуснем работата, той си гледа локвата в краката и вика - опаааа. Mr. Green Но в яслата си е с памперс още де, но явно от по-големите деца е прихванал таз страст по гърнето. По отношение на говоренето - първо записано изречение: Мама пие бира. Последното изречение от вчера, изтърсено пред една приятелка: Тати бие мама!  Mr. Green Въобще, по-добре да си държи устата затворена на тоз етап. Но доста думи вече знае де, най-вече команди  Mr. Green - стани, седни, дай ( от вчера е "мола дай"), пий  и бая имена за да ги комбинира с командите разбира се Wink Станал е голям глезан, гушкаме се, борим се, спи бая често при нас, в резултат на което ходя безумно схваната.. и така... Това ни е накратко житието и битието. Ще се постарая да ви чета по-редовно, да съм в час с новините, да мога и да коментирам. А засега лека седмица ви желая, че то стана вече понеделник  #Cussing out

# 269
  food010 kaffeetrmker_2Добро утро!Много хубава седмица ви пожелавам!
Гледам лека-полека се завръщаме у дома/форума/.Така  е 'общи проблемчета',ама много се зарадвах на kakichka!Марти както винаги е с 1 гърди напред с материала,спомням си неговото невероятно пълзене! JoyДа ви е жив и здрав! Hug

Общи условия

Активация на акаунт