С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 455
  • 679
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Дано всичко с Фивърчето и бебчо бъде наред Praynig Praynig Praynig

# 16
  • на дъното
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Фивърче с теб сме Praynig

# 17
 Praynig Praynig Praynig Фивърче моля се всичко да е наред с теб милинка и с бебо Praynig Praynig Praynig

# 18
  • Някъде там...
Много стиснати палци и молитви за Фивчето, дано всичко е наред!  Praynig

# 19
Здравейте, момичета!
Много се надявам всичко с Фивър да премине благополучно. Тя няма ли серклаж?
Аз днес съм на лекар след работа и много се надявам всичко да е наред.
Рони-и-и, сменяй подписа, вече навърши 15 седмици!

# 20
  • София
Асе,стискам палци!
Фивче,моля се за теб и беба! Praynig Heart Eyes

# 21
За Фивчето писах преди малко в месечната тема. Липсата на новини и хубава новина. И кървене няма. Все така.  Praynig

Смених си подписа, Асе. Ти ме юркаш много рано сутрин, когато още не съм се събудила.  Simple Smile Hug
Днес да не забравя да се обадя на лекарката да ми каже как ми е микробиологията.

# 22
Фивка, горещо се моля за теб!  Praynig Господи, бди над нея и над бебенцето й!  Praynig

Късмет на всички, на които им предстоят изследвания тези дни! Рони, Ася, Нефертити, чакаме ви след това на отчет!

Ели, много е притеснително, знам. Когато бях бременна с Вики, карах филологическата си практика в едно училище. Един ден ни се обадиха, че няма да ходим, защото цялото училище е затворено заради епидемия от шарка. Изживях невероятен ужас. Мама също не помнеше коя точно съм карала. Ама ми се размина де. Стискам и на теб силно палци.

Гушавам ви бременни тумбачета!

# 23
Ето го отчета на рони - пипнала е отнякъде някакви ентерококи. Малко е да се каже колко съм възхитена. Вие си представяте.
Сега ще моря популация гъби и тези коки като пия Аугментин и подхранвам нежеланата флора с глобули. Явно имам прекалено ограничен избор.
Отивам да се довърша с подробна информация по въпроса от г-н Гугъл.
 Tired

# 24
Ето ме и мене, аз ще има какво да кажа в понеделник, иначе се чувствам добре.
И утре чакам още по-хубави новини от Фивърчето  Praynig

# 25
  • Някъде там...
Рони, дано бързо ги изтрепеш гадините.  Hug Отде се взимат беееее.

Ася, отчет?

Аз след големи колебания се записах на една школа за бременни с насоченост за жени забременели след стерилитет. Реших, че е начин да се боря със страховете си, а и там има занимания с психолог... По-късно няма да имам възможност, кой знае кога ще ме сложат да лежа и да не шавам, зима иде, а и точно сега имам нужда за да не изперкам окончателно... утре влизам в гадната 17 седмица. Та имам нужда от малко усмивки и положителни емоции.

# 26
При мен всичко е наред! Расте си бебчето, ритка си! Вървим си по-големки, ама не много. Минев ми каза, че секциото ще ми струва 1210 лв. и ще го направим 10-на дни преди термин. Питах го, дали има опасност от скъсяване на шийката заради шевовете при раждането. Каза, че има, с което ме постресна, но щял да ми прави гинекологичен преглед в 18 седмица. Засега ми пусна изследвания. Предупреди ме за килограмите. Аз така или иначе внимавам, какво ям, и гледам да не прекалявам, че в началото се бях отпуснала и вече съм качила 4-5 кг.
За ФивърPraynig
Рони, ако знаеш как цяла седмица чакам да дойде пустата сряда, че тогава сменяме седмиците и ти, и аз!
Жабче, ама недей да си мислиш такива лоши работи! А-а-а, ще се караме, ей! Полза от притеснения - никаква, затова съм решила да съм спокойна и да мисля колкото може по-рядко за глупости. През повечето време живея, сякаш не съм бременна, само дето се пазя повече и си почивам. Иначе трябва да превъртя!
Нефертити, изтрай до понеделник. Ще са хубави новините, не бой се!
Светленко Hug

# 27
Рони, представям си какво ти е. Ако трябва да съм по-точна - знам. Помниш моите бактерии. Сигурно ти е много притеснено. Какво каза док? АБ е изписан след антибиограма предполагам, нали? Ох, и ако има начин  не се рови в Гугъла! Казвам го, макар че аз самата никога не можах да се въздържа! Confused

Жабче, от утре цяла седмичка стискаме палци! Този път всичко е различно! Много добра е идеята за школата! Поне ще имаш занимавка! Peace

Нефертити, чакаме добри новинки!  Hug

Ася,  newsm78 Ааа, ти се разписа докато пишех. Тъкмо ти търсех отчет! Нека да върви бечо по-големичък! Всички се радваме на едри бебончета!   Hug Гушки за мама!

Мънички бремелинки, имате моята положителна енергия, отправена към всички вас! Heart Eyes

# 28
  • Някъде там...
Ми на, няма-няма и ме прихващат бесните и си измислям какви ли не гадости. Ей ме на сега треперя преди прегледа в понеделник дали всичко ще е наред с бебките, нали още не ги усещам.  Embarassed Знам, че съм за бой...

Шийката се вижда и на ехографа, няма нужда да те бъркат специално за това. Моята я гледат всеки път на ехографа, даже си я имам на снимка с размерите. И на екрана ми я показа докторът, ама пусто не различих много нещо.  Crazy Само еднократно в 12 г.с. имах и мануален преглед за потвърждение на дължината и състоянието. Ти се пази, не прекалявай с гимнастиките.  Hug Браво на бебонко иначе, голям юнак.  Laughing

Светличке  Hug

# 29
Ми на, няма-няма и ме прихващат бесните и си измислям какви ли не гадости. Ей ме на сега треперя преди прегледа в понеделник дали всичко ще е наред с бебките, нали още не ги усещам.  Embarassed Знам, че съм за бой...

Изобщо не си за бой! Всички, пишещи тук имат своите основания да изпитват страхове. Това е част от кръста ни - да караме тревожни и напрегнати бременности.  Sad Да не можем просто да се радваме на бъдещия живот. Относно усещането -аз с тази бременност много късно усетих бебончо. Всичко ще бъде наред в понеделник! Гушам те силно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт