С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 457
  • 679
  •   1
Отговори
# 630
прити, хубава новина! Пожелавам ти лека бременност и прекрасното бебче  Hug

# 631
 Ееей, напоследък не съм влизала тук,ама нещо ме накара да отворя тая тема. Прити, страшно се радвам за теб! Желая ти спокойна бременност, доколкото е възможно това, но най-вече здраво бебенце на финала!
 Много съм доволна от Дяволов, но при мен той се включи в крайния етап. Но съм чувала и че доста отговорно следи пациентките си през цялата бременност. Аз също имам проблем с доверието, но мился, че бих се оставила в ръцете му. За междинните прегледи като ФМ и ехокардиография си знаеш специалистите, както Рони ти е писала, записвай часове от сега:)

Много съм доволна от днешните новини:)) Само така, момичета!!

Анелия, какво стана с твоите изследвания???

# 632

Неф HugЧЕСТИТО РОЖБЕНЦЕ

# 633
Прити, честито мила. Желая ти най-леката и безпроблемна бременност. Ще видиш, че този път всичко ще е наред  Praynig
Нефертити звучеше чудесно и вече дори трябва да е станала. Каза, че се чувства много добре. Бебчо и той е добре. И обеща щастливия татко да пусне снимки на малкия Митко  Grinning

# 634
Нефертити, едно голямо Честито от мен! Да ти е жив и здрав прекрасния син! Късметлия е той с такава смела мама!

Прити, радвам се много за теб! Пожелавам ти да имаш най-леката и безпроблемна бременност и редовно да се отчиташ тук само с прекрасни вести! Пък на есен с песен....  Hug

# 635
Nefertity, честита радост  smile3525
Да сте живи и здрави и бързо възстановяване  Tada

# 636
Не се въздържам и тук ще кажа - Неф, честито, маминце! Ти успя!

Притинце, и за теб така мило и драго ми стана. С теб сме. Знаем, че си притеснена, няма как да не е така. Но с добър доктор и следене отблизо всичко ще бъде наред.  Hug В София поне имате избор в това отношение. Peace Много лека и безпроблемна бременност ти желая!

Ех, ама как  ме развълнувахте вие. Heart Eyes

# 637
Прити, прекрасна новина! Списъкът трябва да се попълва моменталически. Желая ти да намериш лекаря, на когото имаш доверие - но пък всичко да си върви спокойно и нормално и да ходиш при него само контролно.

# 638
  • София
Прити, честито! bouquet Пожелавам ти безпроблемна бременност и живо и здраво бебче! Hug Относно лекарите съм на мнението на Рони - доверие на един само нямам, а и четири очи гледат по-добре от две. Peace

И тук да честитя на Нефертити, за голямата  малка  newsm32 сбъдната мечта! Heart Eyes

# 639
честито прити ,чудесни новини лека и безпроблемна бременост с щастлиф край.

# 640
Прити,честито  bouquetлека и безпроблемна бременност

# 641
Поздравления ПРИТИ!      bouquet  Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!

Чувствам се страхотно, когато хубавите новини завалят така. Не спирайте... Peace

# 642
Мила Яна , честита ти сбъдната синя мечта   bouquet  bouquet  bouquet
Да расте голям малкия Димитър и да ви носи много радост Hug Hug Hug Hug

А за Прити , нямам думи направо , как само ме изненада Laughing Laughing Laughing Laughing
Гушкам те Притенце Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 643
Леле , колко съм щастлива.
Честито на мама Яна за мъжката радост.
Честито и на Прити , за пложителните тестчета.Пожелавам ти най хубавата и лека бременност.

# 644
Един ден да пропусна форума и сте го напълнили с хубави новини. Grinning
Честита сбъдната мечта на мама Нефертити.Нека малкия Димитър да носи много щастие в дома ви и да расте здрав и много,много обичан.На мама бързо възстановяване
Прити,много ме зарадва новината,че си бременна.Желая ти спокойстие,до колкото е възможно и този път финала да е прекрасен и да гушнеш така желаното бебе. Hug
Относно лекарите,аз също бих те посъветвала да не се доверяваш само на един.Нека те следят поне двама,за да бъдеш спокойна,че няма да пропуснат нещо важно.Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт