С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 446
  • 679
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Анелия, имаш моите силно стиснати палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Късмет! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Рони, искрено ме забавлява начина ти на писане. Laughing Още по искрено се смея като си се представя зяпнала монитора в опит да те разшифровам. Mr. Green Браво на девойчето, мама добре го отглежда! Heart Eyes
Успех на всички! Hug Hug Hug

# 601
Рони, браво на момата бе - ако правилно ми смята кърмаческия мозък - това си е цяло кило. Те таквиз моми харесвам аз. Heart Eyes
Embarassed Embarassed Embarassed. Опс, както се казва на роден западно-български език. Ох проценти, ох кеф. В четири мои кила само 700 грама са на шишката. Отиде ми хубавото успокоение, че не само аз едрея.  

# 602
Имаме си новина-а-а!  newsm44
Ох, така се вълнувам, направо едва пиша:
Нефертити е родила днес в 11 без 20 сина си Димитър - 2600 гр., 50 см. Докторът й в Поморие установип, че плацентата вече не захранва добре и я насочил към Варна. Там са й били инжекции три дни за дробчетата и днес са й направили секцио с местна упойка. Яна звучеше много добре. Бебко също бил добре! Докторите казали, че за тези седмици - 36 с. и 6 дни, малкият е с идеални размери!
Ех, колко се радвам! Браво на доктора й, че е преценил изваждането на бебчето навреме! Дай Боже на всички ни безпроблемно и навременно раждане! Praynig

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 12:14 от asja

# 603
Ах, Ася ме е изпреварила. Тъкмо си викам ще съобщя първа радостната новина.
ЧЕСТИТО НА НЕФЕРТИТИ! МНОГО МНОГО СЕ РАДВАМ. ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ДИМИТЪР. И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ИМ НОСИ!

# 604
  • София
БРАВООООО, Честито Нефи. Да е жив и здрав Димитър и бързо да качва килца сега. Да расте здраво и умно дете.
Да папка мляко от мама за да стане мнооого голям. Янче, бързо възстановяване.  Hug

# 605
  • Варна
Честито, Нефертити! Да е здрав, умен и късметлия малкия Димитър! Да расте бързо, да се радва на живота и да прави много щастливи и мама, и тате!

# 606
  • Някъде там...
Ехааа! Честито, Нефертити! Да ви е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва!  Hug

# 607
 newsm51Честита радост NEFERTITI

# 608
  • Бургас
Честит син на Нефертити!!![/size]

Бързо възстановяване на мама и много , много здраве на цялото семейство !  Hug

# 609
Честито Нефертити,да ти е жив и здрав малкия Димитър и да те направи много щастлива.

# 610
  • София
ЧУДЕСНА НОВИНА! ЧЕСТИТ СИН, НЕФЕРТИТИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДИМИТЪР! smile3525

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:14 от Angela

# 611
Честито ,Неф!Да ти е жив и здрав!  bouquet

# 612
ИИииииииииииииииииииииииии!
Добре дошъл, Митак Миташки! Бъди благословено със здраве, щастие и голям късмет, млади момко!   

Нефертитче, честито щастие! Честито и на таткото на Митачето! Нямам думи да изразя радостта си за вас!  

# 613
            Честит ти син, Нефертити! Да расте здраво и умно детенце !Желая Ви всичко най-хубаво с вашата сбъдната мечта!

# 614
Срахотна новина!
Добре дошъл на малкия Димитър! Да расте здрав, умен и красив. Много да радвам мама и тате  Hug
Бързо възстановяване на Нефертити  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт