С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 443
  • 679
  •   1
Отговори
# 585
Асе, правиш всичко което зависи от теб в момента. Страхувай се, гневи се на гадния грип и гадния свят, но в крайна сметка съвсем нищо не зависи от теб, от мен, от когото и да било когато не виждаме кой е насреща ни.  Hug
Отиди до болницата и лекарят, в когото имаш доверие и си искай съвет и лечение.
Когато умориш бацилите, ще си пуснеш изследвания, ще навестиш чичо доктор пак да огледа дребосъчето ти, и най-вече ще се молиш да си гушнеш живо и здраво мушморочето .  Hug 
Забрави думите на акушерките сега. Жени боледуват по време на бременността си от много по-сериозни неща от един подъл бацил и въпреки това се радват на бебенцата си. Трябва да забранят на акушерките да изказват мнение пред пациенти. 
mnbvcx, чакам новини.  Hug

Днес бях на поредния преглед. С лекарката се разбрахме, че ще се видим след месец, но ако психясам може и по-рано да я навестя. Сериозни уговорки въртим. От четирите кила, качени за месец не съм трупала само аз. Повече от 25 % са на една друга жена закачени според техниката. И да не съм по-назад от групата - на винкелова диета съм. 

# 586
  • Варна
Асе, не се тревожи, миличка! Просто си почивай и се грижи за себе си. Когато си спокойна и бебето се чувства по-добре. Може и нищо физически да ти няма, но когато си разтревожена, и то се тормози. Мисля, че в твоя етап от бременността бебето вече е основно формирано, вече главно нараства на тегло, така че гледай да се успокоиш.  Hug

Рони, с голяма мъка успях да разшифровам информацията, която се опита да споделиш. Не ти е жал за мозъка ми! Mr. Green Ама то какво да очаквам от човек, дето гризе желязо?

# 587
Рони, с голяма мъка успях да разшифровам информацията, която се опита да споделиш. Не ти е жал за мозъка ми! Mr. Green Ама то какво да очаквам от човек, дето гризе желязо?
Ако някой започне да разбира лесно какво пиша, да информира модератор. Има опасност да ми е хакнат профила и друг да твори от мое име.  bowuu

# 588
Ася недей да мислиш такива неща. Акушерките дотолкова са претръпнали с тяхната професия, че редовно дрънкат глупости без да се замислят. Моят преглед мина, сърчице не се видя, но успя да ме убеди, че може би все пак е твърде рано. Иначе е 4,6 мм, каза че е точно толкова, колкото би трябвало да бъде в момента, всичко изглеждало наред. Насрочи ми час за след две седмици, по-рано нямало смисъл, но ако искам да отида след една за мое спокойствие. Поговорихме си за бъдещето, достигнахме до извода, че най-добре би било да се направи амниоцентеза в 15-16-тa седмица. И така, да съм си пиела фолиевата киселина и да съм избягвала да си мисля глупости, моето спокойствие било не по-малко важно от здравословния начин на живот. Всичко щяло да бъде наред. Малко се стресна жената, защото не знам какво ми стана, но като влязох при нея започнах да цивря като последната глупачка и докато не си тръгнах не можах да се успокоя. Сега съм добре вече, мисля позитивно, нали така се казва  Simple Smile Иначе за ника ми някой спомена нещо. Този страхотен ник го избрах, защото първите 10 ника, които пробвах някога бяха заети. Накрая побеснях, изкарах си го на клавиатурата, и mnbvcx е крайният резултат от беснеенето ми  newsm03 Всички да се пазите и да мислите позитивно, че позитивното мислене явно е много модерно, постоянно ми го препоръчват   newsm53 Сериозно, да се опитаме да сме по-спокойни, всички скоро ще бъдем горди и щастливи майки. Hug

# 589
Ася , спокойно определено всичко ще е наред.Аз също боледувах от които единия вирус ме държа 2 седмици почти на легло.А ето виж крайния резултат. Flutter
Рони, гризкай , гризкай за да има запаси и госпоИцата.
mnbvcx , тва за ника аз питах и отговора ме развесели. Joy

# 590
Здравейте всички и с тумбачета и без,целувки и прегръдки от мен.
Реших да се престраша да пиша,защото наште днк проби включително и на мъжа живеещ и вече ритащ в мен заминаха за Дания ,сега треперим и чакаме резултати.
Praynig Praynig Praynig всичко да е наред,ама много ме е страх ,като разбрах че пак е момче ме хвана още по яко шубето,незнам защо си бях въобразила т.е. медицинско лице ми го каза че ако се смени пола на детето вероятността да е здраво е по голяма,но д-р Въжарова(генетичния ми консултант) го отрече напълно,но аз продължавам да се тревожа.
Докато лежах в Майчин дом за 3дена толкова бебоци се родиха,та чак взех да вярвам че Господ тая година е по добър и може и аз да родя здрав бебок.
mnbvcx,аз като отидох в 16-та седмица доц.Димитрова ме върна и не иска да ми направи амнеото,защото не искала да ме боде толкоз малка и ми я насрочи за след 2 седмици така че като решиш кой лекар да ти я прави свържи се с него и питай точно в коя седмица да отидеш.
Затова сега е от мен сигурно пак ще се загубя с писането,но ви чета редовно и знам всичко за вас следя ви като ФБР,датчаните ако ме зарадват с хубав резултат нема да има отърване от мене.
  Laughing        Hug      bouquet

# 591
Анелия , искрено ще се моля резултатите да са добри и да се сдобиеш с едно хубаво и здраво юначе. Praynig Praynig PraynigКажи в коя седмица си и кога се очаква да са готови резултатите. Hug

# 592
Анелия, ще чакаме новините от Дания да бъдат добри за теб и дребосъчето в корема ти.  Praynig

# 593
Анелия стискам палци всичко да е наред и скоро да се радваш на здраво момченце  Praynig За амниоцентезата ми казаха, че ще я правим между 14 и 16 седмица, но аз не съм в България и може да е различно. Не знам, има време, сега важното е ти да получиш добри новини и аз ти ги пожелавам от сърце  Hug

# 594
  • Варна
Ани, късмет!  fingerscrossed И дано резултатите излязат по-скоро и да са хубави!!!

# 595
# 596
Минавам да ви дам една голяма Hugи да ви кажа,че се  Praynigза вас.
Погал по тумбачетата

# 597
Благодаря милички
 почти 18-та седмица съм а резултата след 2-3 седмици ми казаха да проверя
 Hug Hug Hug
Имах 2 черни години дано тази не е.

# 598
Анелия, имаш и моята силна подкрепа и стиснати палци. Вероятно ще си под напрежение тези 2-3 сезмици, затова пиши тук за всичко, което ти дойде на (ум. А може и в месечната темичка да се разписваш. Така времето ще мине бързо.  Hug

Рони, браво на момата бе - ако правилно ми сямата кърмаческия мозък - това си е цало кило. Те таквиз моми харесвам аз. Heart Eyes

mnbvcx , мисля си ,че принципно е рано да се види сърчице, поне от моя собствен опит де. Важното е, че иначе си отговаряте на седмицата.  Hug Пък колко съм умувала какво  може да значи ника ти и дали не е абревиатура примерно. ooooh!

Асенко, мисля точно като Рони и Лилибон! Тази бременност е различна, тя си  е за нея си, няма връзка с предишната.  Peace

Трябва да забранят на акушерките да изказват мнение пред пациенти. 

М да. Не знам дали съм разказвала как два дена преди да ми направят серклажа, една акушерка докато ми взимаше кръв ми разказваше, че това си е голям риск, щото ако все пък тръгне бебето ще стане мазало с този серклаж. Тя не се изрази така - описа ми подробно какво ще се случи с шийката ми. Просто не е тук мястото да я цитирам, но беше жестоко. Аз есетествено се оплаках на главната.  Twisted Evil

# 599
Анелия  fingerscrossedтази година наистина да бъде щастлива за теб!

Общи условия

Активация на акаунт